Smider planer för min framtid

Alltså, kan knappt beskriva känslan just nu. Min C-uppsats är klar! Godkänd av handledare osv. Det har varit ett slit men det minns jag knappt nu längre. När jag läste igenom den senast så kände jag mig så NÖJD! Den blev verkligen bra efter att jag fått kommentarerna från min handledare i tisdags. Nu kan jag verkligen känna mig nöjd med det arbete jag lagt ner och det som mitt arbete resulterade i. Känns verkligen hur bra som helst!! Är ju inte helt klar än då, ska ju presentera uppsatsen med opponering och grejer men just nu känns det som en piece of cake. Får se hur jag känner om tre veckor... Och eftersom detta var det sista jag har kvar på min utbildning så är jag alltså ledig från jag skickar in uppsatsen (vill läsa den en sista gång och dra ut på det så länge som möjligt ifall jag kommer på något mer som borde vara med) tills opponeringarna börjar den 29 maj. Passar alltså mer än perfekt med Mallis-läger 14-23 maj!! Nu kan jag verkligen slappna av, bara fokusera på träning och njuta av att leva det liv jag älskar! När jag får tid så ska jag förbereda min presentation av uppsatsen samt min opponering på en klasskompis, men det känns som att jag kommer hinna det på de två veckor jag har på mig. 
 
Känner att träningen har blivit lite lidande av mitt C-uppsats-skrivande nu i början av träningsåret men nu kan jag äntligen släppa den! Ska göra allt så bra som det bara går de kommande två veckorna nu för sedan kommer det vara fullt upp igen, med skola och flytt. Min träning blir väldigt periodiserad nu, två lugna veckor, en brutalvecka, två lugna veckor. Sen har jag sommarlov och kan bara foka träning i typ två månader. Sen ska jag flytta igen... Men efter det är det lugnt. Då kommer jag förhoppningsvis kunna leva det liv jag älskar på obestämd framtid. Ha full kontroll över mina prioriteringar. På den plats där mitt hjärta bor. Det låter som ljuv musik i mina öron! 
 
Dagens träning var stakning och styrka på förmiddagen. Slogs igen av hur underbart det är att starta med ett stakpass efter en vilodag. A good reminder! Orientering på eftermiddagen. Sprint i skog idag. Tydligen inte min grej. Åtminstone inte när jag väljer den svåraste banan för att få ett så långt pass som möjligt. Nog fick jag ett långt pass alltid... Idag skyller jag på att jag är för dålig på avstånd. Borde träna mer på att uppskatta avstånd. Skala 1:4000 idag, vilket gjorde att kontrollerna kom mycket snabbare än vad jag trodde, vilket gjorde att jag sprang för långt. Drygt. Men men. Bra träning och ganska roligt trots allt. Men det är ju alltid roligare när det går bra..!

Kommentera här: