File some paperwork

Första dagen i Trondheim är till ända. 


Började dagen med ett skyttepass på Saupstad. Trodde jag skulle överväldigas av lyckokänslor när jag kom dit, men det kändes bara naturligt. Som om det vore hemmaplan. Med tanke på att jag inte har någon kikare med mig så kommer jag nog anse Granåsen som hemmaplan, men när jag inte längre bor på Granåsen så kommer det nog bli 50/50 i skyttepassen, eftersom den mesta komben blir på Saupstad. 

Ett par timmar senare fick jag dock uppleva de där lyckokänslorna. Efter ett snabbt mellanmål och en underbar, efterlängtad dusch (svettats och stressat igenom denna flytt...) åkte jag ner på byen för att fixa lite papper. Lättare sagt än gjort, visade det sig och kom hem med dubbelt så många papper som jag tänkt jag skulle skriva på. 

Kom även hem en microvågsugn rikare och efter att ha släpat den två trappor upp så var jag HELT slut. (Den var tyngst av allt jag släpat upp!) Hade då varit borta nästan 6 timmar (och suttit i kö typ halva tiden) och sen dess har jag mestadels legat i sängen. Någon form av vila lär man väl ha under två vilodagar? 

Har funderat mycket på vilken serie jag ska ta tag i nu när jag är klar med SATC. Har inte varit sugen på någon ny (inte heller letat särskilt aktivt) utan idag blev det Suits s01e01 för andra gången. Ja, jag är verkligen en sån som kan se om bra serier. Jag har inte sett alla säsonger med svensk text, vilket jag var sugen på. Och sen såg jag nyligen första scenen med Mike och Rachel och blev sugen att se deras kärlekshistoria igen. Ja, jag är verkligen en sucker för great lovestories. 

Imorgon drar jag igång träningen igen. Längtar. Var sååå trött när jag kom hem från Arvika och har verkligen inte velat/orkat träna sen dess, men idag kände jag lusten komma tillbaka. Känner mig alltid så värdelös när jag inte orkar träna det som står på planen och får ständigt påminna mig om att mitt normalläge är att vilja träna två pass om dagen och när jag inte vill det så behöver jag vila. Jag menar, för någon vecka sedan så stod jag och gjorde frukost en vilodag med typ 25 träningstimmar i benen sen min förra vilodag och var sugen på att träna! Det är lite skillnad mot när jag igår inte orkade kliva upp ur sängen och köra 25 min styrka före frukost. Men så har jag ju en hel O-ringen i benen nu. Lite skillnad ja. Hoppas i alla fall att kroppen ska kännas okej imorgon. Vill som sagt verkligen komma igång med träningen, bland annat för miljöerna här. Längtar efter att staka till Ringvål, springa runt Skjellbreia, köra hurtighet på Granåsen och intervaller i Vassfjellet. Åh, det finns så många pass jag vill köra och jag hoppas min kropp också vill köra hårt nu!!

Trondheim Forever

Idag är dagen jag längtat efter. Dagen jag flyttar till Trondheim. Forever. Tror jag.
 
För någon dag sedan så sköljde längtan över mig. Den har legat vilande under ganska lång tid. Jag har liksom inte känt längtan efter livet där, bara haft mina minnen av livet där. Det är en stor skillnad med tanke på att jag varje dag i Östersund längtade till Trondheim. Men för någon dag sedan så var det något (tror det var en låt) som gjorde att jag tänkte på Trondheim och jag kände verkligen hur otroligt mycket jag längtade dit. Önskade att dagarna till idag skulle gå i rekordfart (och det har de gjort). Nu mindes jag inte bara allt underbart jag varit med om där, jag kände av hela mitt hjärta att jag vill fortsätta skapa minnen därifrån. Varje dag. Resten av mitt liv. Typ. Trondheim har verkligen en speciell plats i mitt hjärta och det är så fantastiskt att jag hittade mitt hemma där. 
 
Resdag idag alltså. Fullt upp hela dagen. Lång resa dit, ännu längre eftersom jag måste åka en omväg för att tulla. Men jag är van att köra bil så det ska gå bra. Målet är ju verkligen lockande i alla fall.

Sjätte

Igår kväll avslutades O-ringen med sjätte etappen. Det är alltid en fin avslutning. Denna gång fick jag även för första gången gå på "vuxenfesten" efter fem besök på 13-17-års-discot. Många minnen från O-ringen har jag och ett som kom upp till ytan igår var när jag på mitt första O-ringen lyckades ta mig in på 13-17-årsdiscot som 12åring. Hehe. Hade skillsen redan då... Fick lov att dubbelkolla, och jovisst, mitt första O-ringen var 2004 i Göteborg. Sen blev det fem raka till Sälen 2008, en halv comeback i Sälen 2016 och ytterligare en 5-dagars i Arvika 2017. 6,5 O-ringen på meritlistan. Det tar sig, sa mordbrännaren. (Den tar vi, sa polisen, som jag sa till mig själv i förrgår när jag upptäckte en stig över ett hygge.)


Väldigt roligt på Olssons brygga igår! Det är så otroligt sällan jag är på fest och igår var verkligen en sån dag när fest är som bäst! Bästa sällskapet, härlig stämning, bra musik osv. Grabbarna från Ack Värmland var där och spelade, så bra!!!! Och bra musik från DJ:n senare. Dansade så länge fötterna klarade av skorna och sjöng så länge rösten höll. Verkligen en bra kväll!

Men när jag vaknade i morse så mindes jag varför jag inte går ut oftare. Det var inte huvudvärk och illamående, men jag var jättetrött, hade ont i fötterna och en stark känsla av att jag är påväg att bli sjuk. Alltid samma känsla dagen efter... Men oftast är det ingen fara. 

Kom iväg från Arvika i tid (09.15) men långa köer gjorde att det tog tid hem. Är i alla fall hemma nu och ska snart byta om och ut och träna. 2h skate står på planen. 

Sen är det fotboll! Övertaggad igen! Har sett den troliga startelvan och jag ÄLSKAR den. Tror stenhård på den offensiv vi ställer upp idag. Om jag hade valt hade Ericsson fått ta Anderssons plats, men egentligen bara för hennes vänsterfot i de fasta situationerna. Så det är en bra startelva! Jag är övertygad om att vi vunnit mot Italien om vi ställt upp med bästa laget, men jag tyckte det var smart att vila Samuelsson och Fischer! Det blir en tuffare väg mot final, men ska man vinna guld ska man slå alla lag. Oavsett om det är kvart, semi eller final. Och det har det här laget kapacitet till!