>Hej Torsby

Har landat i Torsby igen! Kört ett styrkepass på gymmet här, mami var med och pushade och det var bra! Man blir mer taggad och starkare då!
Sjukt sugen på mer träning nu! Palla vilodag imorgon.... Jag ska i alla fall till skjutvallen!

Annars så är det byråer som står på schemat imorgon. Skrivbordet ska ut och två Malm från Ikea ska in! Blir nog jättebra det!
Tvättid har vi också!

Sjukt varmt är det. Tänkte bara skriva ner det ifall det är enda veckan i sommar det är varmt..! Jag har bränt mig, jag fattar inte? Jätte-sport-bh-bränna!!! Äsch, det är lugnt. Jag hade det inte på balen, vilket var målet. Nu är jag ju faktiskt skidåkare och det ska synas! Jag tycker personligen att det är konstigt att jag kan få mer färg än jag redan har, känner mig brunare än jag någonsin varit innan...men jag säger inte nej till mer färg!

Förra året, tror jag..!

>Jobbar på brännan!

Var ute och cyklade nu på morgonen i stekande sol! Jag gick ut redan vid 9 för att vara klar innan värsta solen kom, och så åkte jag ganska fort för svalkande fartvind..! Två timmar hade jag tänkt, men det var så kul och gick så bra att jag var ute i nästan 2,20. GÖTT! Nu är jag igång och imorgon kommer ny träningsplanering. Längtar..!

Nu ska vi ner till båthuset och äta pastasallad, mumsans!

>Värmen

Värmen har kommit till Sverige! Jag hade glömt bort hur fint det kan vara på sommaren... Varmt, soligt, och man måste anpassa träningstiderna till värmen.
Jag tycker i alla fall att det är skönt att det är varmt, det är på gränsen till för varmt men jag klagar inte för då kanske det blir regn istället, och det vill jag INTE!

Har varit både till tandläkaren och läkaren idag. Gjort mitt sista besök på Barnmottagningen, nu är jag officiellt vuxen!

Har hunnit träna drygt en timme plus skytte på förmiddagen och nu ska jag köra ett styrkepass ute på gräsmattan. VARMT!

Imorgon åker mami och jag till Torsby. Risken finns att det är ännu varmare där eftersom det ligger mer söderut! ;-)