Lite olika saker

Det blev vila idag. Skönt. Dels för att mina ben skriker av smärta varje gång jag använder dem, dels för att jag har 100 saker att göra och dels för att det blev en sen kväll igår. Passade på att träffa fina vänner när vi alla hade vila och tid att snacka till sent på kvällen. Mycket trevligt! 
 
Har som sagt mycket att göra idag men är ganska trött. Mest i kroppen då jag har sovit bra och länge två nätter i rad. Ska även iväg på ett skyttepass, om jag hittar en lucka mellan regnskurarna. Kanske blir torrskytte ändå. Men det får vänta till kvällen, vädret såg bättre ut då. Ska göra mina 100 saker först. Har ett nytt recept jag ska prova ikväll. Det ser jag fram emot. Måste handla innan. Osv.
 
För två veckor sedan var jag iväg och klippte mig. Första gången jag klippte mig utanför Mora och blev nöjd!! Inte helt nöjd, men nöjd! Har ju haft samma frisör hur länge som helst nu, och innan det hade jag samma frisör sen första gången jag klippte mig tror jag. Har testat några andra, i både Torsby och Östersund, men aldrig blivit nöjd. Men nu blev jag nöjd, skönt att ha en back-up i stan, när det som nu, varit omöjligt att få tid att klippa mig hemma i Mora. Det är fortfarande mitt förstahandsval dock. 
 
Gillar att håret är extremt långt trots att jag är nyklippt! Och gillar detta gäng väldigt mycket! Vilket härligt läger vi fick till!

Styrka (eller svaghet)

Idag har jag bara ett pass planerat. Det känns verkligen att jag har ett jobbigt läger i benen. Imorgon blir det mest troligt vila. Vet inte vad jag ska göra på praktiken på måndag, därför jag inte kunnat planera träningen ordentligt. Har faktiskt inte lika stora problem längre att inte ha träningen planerad. Förut behövde jag typ en fyraveckorsplanering för att vara trygg, men nu vet jag knappt vad jag ska göra imorgon... Skulle nog vara bra att få 1,5-2 dygns vila i sträck nu faktiskt. Det är plan A. Sen får vi se vad som händer.
 
Eftersom jag har vila nu på eftermiddagen så tog jag lite sovmorgon i morse. Skulle sova tills jag vaknade, men var samtidigt lite stressad att hinna träna före lunch. Vaknade första gången halv sju och trodde klockan var 10. Det är så ljust i mitt sovrum. När jag kollat på klockan då så blev jag lugnare. Jag skulle inte sova bort hela förmiddagen. Strax efter nio klev jag upp. 
 
Började med ett skyttepass då vinden enligt yr skulle tillta mer och mer under dagen. Jag märkte det bara på den timmen jag sköt. Började riktigt bra i stå, men sedan sämre och sämre. Jag tror det berodde på vinden, då det blåste mer och mer. Liggande gick också sämre och sämre, av någon anledning hamnade jag mer och mer till vänster ju mer jag sköt. Tycker att det varit ett återkommande faktum i vår, jag undrar vad det beror på? Verkar inte heller hjälpa att skruva. Kanske är något med ställningen? Remmen? Tråkigt är det i alla fall, speciellt som jag idag hade riktigt fina samlingar, hade önskat att de var mitt i istället för ute i åttan... Blev 465 poäng, inte bra, men över bosgränsen i alla fall.
 
Efter det så blev det ett styrkepass. Har verkligen INTE kommit igång med styrketräningen än. Är lika svag nu som jag var för en månad sedan när jag skulle börja komma igång med styrketräningen efter typ 1,5 månad utan styrka. Men jag har inte kört så många styrkepass då jag varit sjuk, på Mallis osv. Så hoppas att styrkan återkommer med fler styrkepass. Jag tror jag har fyra styrkepass planerade nästa vecka. Men bara två hela.... Hehe. Men man kan nog bli starkare av "halva" styrkepass också.

Frösötornet

Jobbigt att kliva upp i morse. Klockan ringde 07.15 men borde ha gått upp tidigar för blev försenad till vallen... Ibland tar saker och ting så lång tid på morgonen. Oftast när jag är trött. 
 
Precision 30+30 stod på programmet idag. Det gick ganska bra, trots att det blåste en del. Kändes väldigt ovant i början, men är ju ändå mer än 10 dagar sedan jag sköt. Landade på 483 poäng, stabilt, men hade nog önskat lite mer. 
 
Efter det drog vi till Frösön för att köra intervaller. För min del blev det två gånger upp till Frösötornet. Tog ca 13 minuter. Det kändes sådär i kroppen, men pulsen var bra. Snittade 92% på båda intervallerna. Normalt sett skulle jag väl ha kört 4-5 intervaller men jag håller nere intervalltiden och håller uppe kvaliteten. Det är en av delarna i mitt träningsupplägg i år. Vet inte vad Å tycker om så långa intervaller, även fast det bara var två stycken. Får fråga henne nästa gång jag pratar med henne. Det kändes lite konstigt faktiskt. Ville som stanna efter 4 minuter, hehe. Men då påminde jag mig om att långa backintervaller faktiskt har varit mina favorit-pass i alla år. Så körde jag på. Det var jobbigt, men det gick. 
 
I eftermiddag blir det en lugn klassisk tur med eleverna. De har hemmaläger den här veckan så min praktik kantas av det, rätt chill. Nästa vecka blir det mer jobb, då ska vi träffa de nya eleverna. Det blir kul!