>Värd en pizza

Idag har varit en hemsk dag, och den är inte slut än!
Började med frukost följt av vapenvård. Sedan två timmars prov i kemi (gick faktiskt mycket bättre än väntat!) och besked om betyg i matte (MVG om jag lämnar in uppgiften, annars IG...)
Hem och göra uppgiften och packa (vilket tog väldigt lång tid) och kom försent till fancy-lunchen med sm-medaljörerna. Kul att alla står och väntar på mig innan vi kan ta kort, kul!!!
Det var en väldigt god lunch i alla fall! Typ fyrarätters!

Sedan dags för SS-test. 4km stakning och 5km benskate. Jävligt jobbigt!!!! Kände av efterrätten i stakningen och stumnade i första backen på benskaten. K U L !
Hade så många negativa tankar idag under stakningen men jag tror jag håller dem för mig själv.
Första gången i alla fall, får se nästa gång om jag har förbättrat mig! Det blir kul!

Direkt vi kom hem var det dags att dra till stadion för skytte. En energikaka var tydligen inte tillräckligt för att klara av skyttet, det var det näst sämsta jag någonsin skjutit. Fy fan.

Efter den här dagen kände jag mig verkligen värd en pizza! Sa till mig själv efter förra pizzan jag åt (och spydde upp) den 31 mars: aldrig mer pizza!
Jag säger samma sak idag. Hade jag ätit lite mer hade jag spytt idag med. Aldrig mer pizza!

Nu är det matteuppgift för hela slanten. Jag sa ju att den jävla dagen inte var över!!!

>I-landsproblem i plural

Just nu har jag många i-landsproblem att lösa!

Ska jag duscha efter att ha skjutit? Jag är inte svettig men håret kommer nog vara lite fett imorgon på förmiddagen. Gör det något när man skriver kemiprov?
Ska jag äta på skolan eller hemma? Det är god mat på skolan och jag skulle behöva röra på mig men det är såå skönt att äta hemma och har ingen middagsdejt heller, tråkigt att äta själv!

Men jag orkar inte ta tag i svaren på frågorna nu, det är tid för att ta igen kvalitetstid med min Mac, det blev lite för lite tid med honom i helgen känner jag. Saknar mina Vänner gör jag också. Beroende av dator? JA!

Är man beroende av något man kan vara utan i några dagar för att sedan vilja ha mer av när man väl får tag i det?

T.ex snus eller cigaretter kan man väl inte vara utan några dagar? Eller kaffe? Jag vill gärna få fram svaret på denna fråga till - nej jag är inte beroende av datorn! (Det är jag ju inte heller, jag skulle ju klara mig med bara iPhonen!)

>Ryggen

Som vanligt när jag är hemma blir det inte mycket tid för datorn. Föredrar att spendera min korta tid i Mora med nära och kära :-)

Har ägnat tid åt träning också. Sprang coopertest igår. Nöjd med det! 14,04 blev tiden, bland det bästa jag har sprungit och jag brukar göra bättre test på hösten, så jag är nöjd. Kunde ha pressat lite mer sista kilometern, men jag var trött då.
Men när jag kom hem var det inte kul att vara jag. Mitt årliga "bryta-ryggen-moment" var bockav och jag fick njuta av att ligga i sängen hela eftermiddagen. För att sedan inte ta mig ur sängen.
Ett andra pass för dagen var bara att glömma, det blev att halta till Mora Parken för att fotografera och halta hem.

Äsch, så farligt är det inte. Jag hade såhär när jag började träna förra året också och det gick över fort. Så nu ska jag bara stretcha lite extra och ta det försiktigare några dagar för att sedan vara helt återställd och kunna träna som vanligt igen!

Dagens 3timmars cykelpass blev förkortat till 2,20 men med lika mycket berg som det stod på programmet. Kände mig nöjd efteråt, men där och då var det fruktansvärt. En timme utan ryggont fick jag i alla fall!
Nu är det dags för gårdagens styrkepass, som antagligen blir lite lugnare än vanligt med fokus på styrka för ryggen.