>SS-tester

Idag var det dags för SS-testerna som får avsluta två testveckor även om vi har ett par test kvar, men de ingår tydligen i träningen på ett annat sätt.

Staktestet har jag härmed utsett till det allra värsta. Det är fruktansvärt jobbigt och det tar aldrig slut!! Man är stum efter 2 minuter och är sedan stum i 25 minuter till. Det går bara uppför på dålig asfalt och mina rullskidor är tunga!
Men jag persade med 4 minuter och ungefär 40 sekunder så jag är sjukt nöjd!!
Jag visste väl att jag hade blivit starkare i överkroppen under sommaren, här var beviset! Fortsätter jag såhär kommer jag ju vara på toppen på nolltid... (Har redan fått ångest för nytt staktest i slutet på oktober. Och då är det illa, jag har aldrig ångest för tester, jag älskar tester! Men inte staktest...)

En dryg timme senare startade bentestet, som jag gillar mer men som är nästan lika jobbigt. Man har mer mjölksyra som är omöjlig att bli av med, även om det inte alls är lika mycket uppför och faktiskt är två nerförsbackar också! Men även fast vi åker 1km längre så går det fortare och när det är över är man lycklig!
Persade även här, med ungefär 3 minuter, ännu mer sjukt nöjd!!
Jag var faktiskt lite mer nervös inför detta test, för jag visste inte hur jag utvecklat benstyrkan, men det gick ju galant! Nu önskar jag att jag får göra dessa (?) test varje år, sjukt bra tester ju! Okej, jag kanske inte önskar att jag fick göra staktestet, men en gång i halvåret kan jag faktiskt plåga mig genom det. Inte två gånger på samma höst, men en gång på våren och en gång på hösten!

Har haft en underbar eftermiddag. Käkade på skolan när vi kom hem och sen åkte jag hem till lägenheten. Stretchade, duschade, powernappade. Nu ligger jag i sängen med datorn och önskar jag fick ligga här en timme till. Men nej, om 25 minuter börjar historian så ska köpa lite Grey's säsong 7 nu tänkte jag och sen cykla ner på skolan igen.

>Hej tisdag

Har nog skjutit sommarens sämsta 30+30 idag. Fruktansvärt dåligt!!! Ligg var ändå ganska normalt, det ordnade upp sig efter ett tag där, men i stående kunde jag verkligen inte skjuta vid rätt tillfällen! Och det var verkligen årets sämsta ståpoäng på 30 skott, jag undrar när jag sköt så dåligt senast!!!
Jag är arg!!! Jag blir så frustrerad när jag ska skjuta 30+30 för jag tänker 500 500 500 500 500 hela tiden och det är fel fokus!! Sen kommer jag på mig själv efter 17 dåliga skott och då är det ju redan försent! Måste jobba på att ha en neutral inställning när jag går till 30+30-passen. Borde skjuta mer sånt här framöver om det ska bli nåt skolrekord men är det verkligen det jag ska träna på? Jag vet då inte. Långvila i helgen, 30+30 gånger två då troligtvis!!
Nu hoppas jag på att mina lagkamrater skjutit bra, det var ju tävling mot Sollefteå!

Jag borde åka hem i helgen. Jag orkar inte leva själv i en lägenhet där det är jag som måste ta reda på allting längre! Jag fick lov att äta frukost på skolan i morse för att jag inte hade någon juice och det kanske jag måste göra imorgon med om jag inte åker och handlar nu. Men jag orkar faktiskt inte handla!

Fan det enda jag orkar just nu är att kolla Grey's och det vill jag inte för nu är det bara 20 minuter kvar tills svenska undertexterna är slut och då vet jag inte om jag orkar kolla mer. Undetext till sjunde säsongen tack?!?!

På den positiva sidan så har jag inga läxor och jag kollar lägenheter i mer än en stad just nu, hihi.

>Framtidsdrömmar

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det här men, jag har en sjukt bra framtid att uppleva!
Jag har sjukt bra drömmar, bra mål och en massa aktiviteter och allt framför mig. Jag ser fram emot så många saker!

Jag har många drömmar som jag vill leva innan jag dör. Lev din dröm är mitt livsmåtto och det ska jag verkligen göra! Just nu lever jag min Torsbydröm, samtidigt som jag gör upp planer för vad nästa dröm ska bli.

Min stora dröm är fortfarande Östersund, men idag öppnades en ny dörr för mig.
Mina två största drömmar kanske kan bli en enda dröm!!!

Det kan betyda att jag får ge upp Östersund ett tag, men jag tror det kan vara värt det! Jag måste kolla upp en himla massa saker innan någonting över huvud taget är klart. Men jag har en ny dröm som börjar ta form i mitt huvud!!!

I vilket fall som helst så drar jag till Östersund efter studenten, men det kanske bara blir ett år. Åh, jag är så full av energi och livsglädje nu!!

PS. Jag längtar mer än någonsin till april och tatuering nu!