Jag är en nolla

Idag har jag spenderat dagen i Sundsvall. Inspark till Mittuniversitetet. Jag har träffat min nya klass, linjeledare, generaler och kommissionen. Och fått reda på vad beteckningarna betyder. Men det är inget jag orkar redogöra för.

Det har varit en riktigt bra dag! Har träffat riktigt bra människor som jag bara efter en dag fått bra kontakt med! Kommer ha en riktigt bra klass, det är första intrycket i alla fall! Och jag inser mer och mer: det kommer lösa sig!! Allt kommer lösa sig!

Har planerat mitt liv fram till tisdag, sedan vet jag inte hur mitt liv kommer se ut, haha. På måndag ska jag introduceras till skidskytteuniversitetet. På måndag kväll åker jag till Sundsvall och bor hos Evelina, troligtvis kommer vi vara med på nollningsaktivitet. På tisdag har jag första föreläsningarna och ska träffa programansvarige för Teknisk Design (min inriktning) och försöka prata med alla lärare jag ska ha för att komma fram till ett upplägg som kommer passa mig och min träning. Det känns himla bra just nu! Hoppas verkligen att allting kommer lösa sig! Men det tror jag!

Det var det här jag mådde dåligt över härom veckan. Samtidigt som jag fick veta att första skoldagen i Sundsvall krockade med info-möte i Östersund så kollade jag tågtider som inte alls passade mina behov... Vilket fick kaos att bryta ut inom mig och mina känslor visste inga begränsningar. Kombinerat med lite halsont var det världens undergång.

Men nu känns allt bättre. Jag har löst två problem - behöver inte vara i Sundsvall när skolan börjar och fixat en soffa att bo på så jag kan va med på första föreläsningen 8.15 på tisdag även fast första tåget kommer till Sundsvall 9.50. Resten kommer säkert också lösa sig. På ett eller annat sätt! Det känns bra!

Nu ska jag hem till världens finaste lägenhet som i helgen ska bli ännu finare när mami ska plocka fram penslarna igen! Livet är bra just nu!!! Tjoho!

19 träff!!

Race på förmiddagen idag, det gick bra! Var seg på uppvärmningen, kanske inte så konstigt efter mitt långa cykelpass igår, men bestämde mig för att utmana mig själv och försöka passera smärtgränsen. För att det blir skönare smärta då. Blev trött redan innan backen började, men när jag gick över på trean kändes det bättre. Lyckades hålla jämn och hyfsat hög fart tre första varven, på fjärde varvet var jag väldigt trött! Men på sista varvet så kände jag att nu var det inget att spara på! Så då köttade jag på och det gick bra! Hyfsat bra åkning alltså, lite sliten, men det ska jag vara efter snart två tuffa träningsveckor. Blir lite lättare träning nästa vecka när skolan drar igång, ska även genomföra ett maxtest som jag gärna vill vara pigg på!
 
Skyttet då! Suveränt skytte! En lite svajig inskjutning men det berörde mig inte. Jag var fullt koncentrerad och gjorde allting rätt. Kanske sköt lite långsamt i liggande och det var onödigt att hålla för vinden eftersom det blev en bom, men annars gjorde jag allt rätt! Bra avfyring, bra andning, bra efterriktning! Det finns ingenting alls att klaga på när det gäller stående skyttet. Jag var extremt koncentrerad på precis rätt saker, jag var snabb till första skottet (hann till och med tänka det efter första skottet i sista "va snabb jag va till första skott"), jag andades helt rätt, jag hade otroligt bra kontroll på mina rörelser, jag sköt i bra tempo, jag trängde bort tanken som kom till sista skottet och jag satte 10 träff av 10 i stå, 1000 blev dagens skjutresultat som jag är otroligt nöjd med!!! Känns skitbra, jag är väldigt nöjd med mitt race! 
 
Ska möblera om i lägenheten i eftermiddag, samt köra ett pass på gymmet med efterföljande styrka och spänst. Jag är taggad till tusen - varför är träning så roligt för tillfället? Varför älskar jag att köra styrka? Det är dock lite jobbigt att mina biceps börjar bli enorma. Jag blir nästan rädd för mig själv. Vill träna överkropp men vill inte ha större biceps. Behöver biceps när jag åker skidor. Vill bli starkare i biceps. Knepigt. Kul med styrka i alla fall. Kul med all träning nu, faktiskt. I alla fall idag.
 
Imorgon har jag vila och då ska jag besöka Sundsvall och börja nollningen. Hej och hå! Ska bli roligt och spännande. Det är synd att det är så långt dit. Det är för långt, men det vill jag inte inse. Det kommer lösa sig att plugga där, det kommer gå riktigt bra!!

Ledig eftermiddag

På förmiddagen idag har jag varit ute och cyklat. Josefin tipsade mig om en runda och den var väldigt fin och perfekt längd! Klockan stannade på 3,14 och jag hade tänkt vara ute mellan 3,0-3,30. Fick se nya delar av Frösön, den fina ön Rödön samt lite landsbygd runt Ytterån och Krokom. Fint! Solen kom dessutom fram efter halva cykelturen, jag som hade jacka på mig för att jag förväntade mig regn! Fantastiskt! Dock så hade jag motvind, ont i en höft och i rumpan på vägen hem, kilometrarna var många och långa men till slut kom jag hem välbehållen! Och direkt jag klev av cykeln så glömde jag hur ont det gjorde att sitta på den - nu hade jag ju ledig eftermiddag framför mig!!!
 
En lunch, en powernap och ett avsnitt Skilda Världar senare så gjorde jag mig riktigt snygg för en gångs skull. Minns knappt när jag senast gjorde mig snygg (jo, det var prisutdelningen i Sollefteå och innan dess var det sista middagen i Österrike och om jag räknar efter så blir det nog max 4 gånger på hela augusti). Skjorta, tighta jeans, halsband, örhängen, ring. Puder och min sofistikerade parfym. En sista blick ut genom fönstret avgjorde: klart jag skulle ha solbrillor! 
 
Otroligt mysigt att gå och kolla i inredningsbutiker och tygaffärer. Min lägenhet är otroligt nöjd med inköpen men det är inte plånboken. Hade en hyfsat stor "lägenhetsfond" med pengar jag fått för sålda grejer i gamla lägenheten men nu finns inte en krona kvar där. Ligger till och med på minus. Suck. Förhoppningsvis kommer en fet inbetalning av studiebidrag nästa vecka. Det är behövligt!!!! 
 
Får passa på att tacka mormor och farmor för bidragen, det blev ni som sponsrade mina nya gardiner.