>365 dagar

Måndag 20 mars 20.47

Idag är det 365 dagar sen den bästa dagen i mitt liv. Den dagen jag kommer ihåg mest. Jag har inte kunnat tänka på annat på hela dagen. Inte på något annat över huvud taget!

09.00 Inskjutning börjar

09.45 Inskjutning slutar

10.00 Äta, gå på toa

10.15 Börja uppvärmningen

ca 10.43.30 Start

ca 10.50 Redan skjutit 4 bom

ca 10.55 Går ut på sista varvet, känner hur ont det gör i hela kroppen

ca 11.00 Målgång (var ute i exakt 15.00)

11.10 Gråter

Sen kommer jag inte ihåg något mer. Minneslucka resten av dagen typ. Vet att jag fick kram av A och började gråta. Kram från F's mamma, superunderställströja i pris.
Ochj ag minns hur underbart glaaaad jag var. Helt sjukt.

"Jag vann. Jag vann! JAG VANN!!!"
Vilka fick sms:et? :$

>När jag...

När jag bodde på elev fanns det inga flickvänner i mina pojkars rum när man klev in där...

Men tider förändras...igår var det inte det bästa att kliva in i en av mina pojkars rum....

Jaja, man lär sig ;)


(Det var väldigt trevligt att vara tillbaka på elev för en kväll. Jag hade nästan glömt hur det var där.)

>Födelsedag

Notis 1. Jag hade fel angående damernas världscup-total. Det är jag både glad och lite ledsen över.

Notis 2. Min dator har kraschat och befinner sig i Mora. Därav ingen update igår.

Skulle egentligen ha skrivit det här igår, men GRATTIS (i efterskott) till M och H, som båda fyllde 19 igår. :) Plus grattis till seger på tävlingen igår, och seger i D/V-cup-totalen M!! :D För min del gick tävlingen åt helvete. (Känns som ett återkommande faktum att säga så om mina tävlingar, men jag får inte till det!! Det kanske inte gick helt åt helvete, men det var ingen bra tävling i alla fall.)

Efter tävlingen blev det destå bättre! :D Familjen Wikström åkte till Alstigen 27G och firade stora flickan som blir 17 på tisdag. :) Fick lite småprylar i present, bl.a en pajform (med en jättegod paj i! (a) Till nya lägenheten alltså.), en kakform (med en suuuuuuupergod kladdkaka i, mums!!!! Har en massa kvar också, ser fram emot nästa fika :D), vallalåda med en del vallor i, två t-shirtar och en allmänt trevlig för-födelsedag med familjen. Inte ofta vi träffas sådär allihopa, så det var mysigt. :)
Sen åkte papi och jag ner på skid. Jag duschade och papi vallade alla mina skidor!! (y) Paraffinerade Dannesson, Hectorsson och Sammiesson med skyddsparaffin. Willesson, som varit ute i skogen och blivit smutsig, blev rengjord och nyparaffinerad. Sen vallade han Charliesson och paraffinerade också, för jag ska träna klassiskt idag. :) Det var riktigt snällt gjort av han, tycker jag! :D Det var också som en födelsedagspresent. :)

Nu är min 17:e födelsedag redan fullbordad, även fast den inte varit än ;)