>Ensam utan planer

Jag har haft en väldigt bra fredag! Började så smått igår kväll med att jag somnade före tio. Jag hade en riktig sovmorgon i morse, vaknade före klockan men fick ändå 11 timmars sömn!!
Bara tre lektioner och sedan hem och göra nytta hela eftermiddagen. Har bland annat dammat, skrivit träningsredovisning och vikt (flera veckor gammal) tvätt.
Med en god pasta carbonara invigde jag min ensamma kväll utan planer! Jag har njutit! Det är sällan jag får en kväll för mig själv.
Njutning för mig:
- Ladda ner nya appar och leka med dem!
- Spela Wordfeud
- Kolla på Gossip girl

Annars så skriver jag det här från blogg.se-appen. Den är riktigt bra faktiskt! Ska se om jag (äntligen) lyckas ladda upp en bild från fånen..!

>En sån där tanke

Igår under intervallpasset när jag var som tröttast, tyckte min hjärna det var intressant att tala om för mig hur mycket jag älskar min familj.

Jag tänkte på idrottscafét och kom att tänka på OS -92. Samma år som jag föddes, samma år som pappa la av med skidskytte.

Och från ingenstans så skriker min hjärna att jag älskar mina föräldrar och mina syskon.

En sån där äkta tanke som bara ploppar upp från ingenstans. Som bara är så jävla sann!

>Jag tror jag går hem och lägger mig!

Dagens citat!
Det var L som sa det, jag svarade: Jag med!
Han åkte bokstavligen hem och la sig medans jag bara fick 4 minuters vila på stretchmattan före/efter sälen.

Stressig dag! Eller mest fullspäckad!
Vaknade 5.50, konstaterade att jag kan vara riktigt snabb så jag kan nog ställa klockan på 5.55 som vanligt nästa vecka. Hann tom skicka ett mejl!!
Morgonstyrka, hem, packaurväskaduschabytaomsminkafixahåretpackaväska på den lite sämre tiden 13 minuter. Frukost på skolan, ett par minuter sen till matten. Håltimme - stretcha och valla skidor. Relifuckgion, lunch. Hem och byta om, trött som en zombie. Hann ligga i sängen 7 minuter med wordfeud innan det var dags för nästa pass för dagen. Som såklart innehöll stresskytte, som ett hån mot mig och denna dag. Hehe.
Intervaller och jag har aldrig varit så seg! Eller jo, jag börjar bli van. Men tungt gick det!!! Var så trött att jag inte visste vad jag gjorde och sköt stå när jag skulle skjuta ligg. Bommade alldeles för mycket också, inget bra pass....

När jag kom hem hade jag fått en avisiering från posten och efter stretch och dusch la jag in ett besök på Frykenhallen innan middagsdegt med Chardine.
Jag har nu ett slutstycke, ett system och en lånestock! Jag är lycklig!!
Sedan fixade vi snyggaste planschen till kvällens idrottscafé med skidskyttar som gått här på skolan och tagit JVM-, VM- och/eller OS-medaljer. Sjukt bra blev det!!!

Idrottscafét följde det och nu är jag hemma i min älskade säng. Snart ska jag sova, jag längtar.

Imorgon har jag vila, sedan skulle jag tydligen träna både lördag och söndag. Jag fick skylla mig själv som planerade in Stockholm nästa helg. Jaja, det är bara att kämpa!!
När ska jag hinna städa är då frågan?