just like a dream, you are not what you seem..

JAG ÄR GLAD med stora bokstäver. Vill ni veta varför?

 1. Jag slog rekord på 30+30 idag, tack vare mycket mycket bra ståskytte. Endast en bom och 191 poäng. Tydligen rekord i ligg med, fattar inte varför för jag sköt inte så jättebra. Men totalt 254 poäng, jag är bäst!

 2. Jag har fått en cykel av mami och papi - tack! Ni är de bästa föräldrarna jag har! <3 Den är störst, bäst och vackrast och jag älskar den. Den är välbehövd just nu, för det enda som stör mitt förträffliga humör är att jag har ont i hälen. (Men det har med sig något positivt med, jag får fotmassage varje kväll(y)) Och cykla är perfekt om man har ont i hälen! Sen råkar jag ju vara värsta naturbegåvning med det här med pedaler som sitter fast i foten. Jag har inte ramlat en enda gång, jag är bäst helt enkelt. Jag har inte ens varit i närheten av att ramla (y)

 3. Jag åker till Torsby på torsdag! :D (Oavsett om jag kan åka skidor eller inte med min häl. Kan låna ilägg av mami om det krisar. Men jag kör ju med Aloevera MSM, så det kommer bli bra!) Det kommer bli underbart och roligt och kul och härligt och välbehövligt och allt annat. Åka skidor, umgås med Jossefin och skidskyttefolket, gå på sommarskidskolediscot (minnen minnen!), åka mer skidor etc. :) Jag kärlekar Torsby, så enkelt är det! <3

 4. Jag har fått tag på bilderna från förra årets Vasastafett (som försvann när papi glömde göra backup på mina grejer) och därför blir det BILDSPEL om jag hinner (y)

 5. Träning med Vasastafettsbrudarna imorgon - minus Alicia på Konfaläger (med ont i foten :S), minus SARA med ont i halsen och minus Annlouise med ont i halsen. Tre brudar med frågetecken - en reserv. Hrm, hur ska det gå? Jag har iaf MIN STRÄCKA, och det är bara 1½ vecka kvar, positivt positivt :D

Nu är det skönhetssömn som gäller,

Paint your Smile on your lips..

Dåligt med uppdateringar överallt på sommaren, iallafall alla bloggar som jag bevakar :) Och min blogg... Det lär väl inte vara så många som orkar läsa bloggar på sommaren heller, så därför ska jag inte skriva så mycket.
Men har faktiskt varit på O-ringen nu, och det är faktiskt värt att skriva om !

Eller, först var vi i Eskilstuna och gjorde massa grejs, typ var på IKEA, shoppade på Tuna Park, var på Parken Zoo, på Fantomen-teater etc. Kom hem på lördag förmiddag, packade om, tvättade och åkte till Sälen redan på lördagen (det var tänkt att vi skulle åka dit på söndagen). Kom dit klockan nio. Hälsade på Sofia -som bodde jättelångt bort :o :(-  och packade upp (jag abbonerade både garderoben och lådan i Eriks och mitt rum, men sen så fick jag flytta mina grejer från lådan, för Erik skulle ha sina kläder där... Garderoben var iaf JÄTTELITEN, och den på elevhemmet i Torsby är lika liten, och där ska jag alltså bo i ETT HALVÅR :O Hur ska jag klara det?! En vecka var nästan ok, med ett halvår? Det går inte!
Detta års O-ringen var inte riktigt som vanligt.
  1. Vi bodde i stugor och inte i husvagn. Positivt: det var stort, man hade torkskåp, diskmaskin och rinnande vatten. Negativt: Det var jätteasocialt, alla var i sin egen stuga, och man kände sig värsta isolerad för alla bodde inte på samma ställe...
  2. Vi var med och arrangerade, och därför jobbade typ alla. Vilket bidrog till att det vart asocialt.
  3. Alicia var inte med, och det märktes faktiskt. Tro det eller ej!

Vi kan leka 20 frågor, fast inte 20 stycken, ok? (;

 Hur gick det att springa?  -Det gick ganska bra, en dag gick det jättebra! Då kom jag 7:a :D Annars gick det ganska bra alla dagar. Kom 20 totalt. Springer MIN KLASS: U4 - den är bäst. Det är synd att jag inte är ungdom nästa år, då får jag inte springa den. Men ska springa Ö4 då iställlet!

 Vad jobbade du med?  -Jag jobbade i barnpassningen, det var kul.

 Vad var roligast?  -Discot, ofc  ! :) Bra bätte bäst . Även fast det var ett fiasko, eftersom golvet gick sönder och det blev utedisco, men det var socialt och jag var där med bästa brudarna! :)

 Vart kan man se bilder från O-ringen?  -På http://annamariiia.blogg.se/ - men bara ifall man har gästlösen (a) Jag är inte snål med att dela ut det - bara att fråga;)

 Såg du något roligt på scenen?  -Jaaaa, jag såg Team Cans, helt underbara! Och jag såg Carro Westling, grymt duktig! :) Det var två höjdpunkter i veckan! :D

 Något annat du vill berätta ?  -Ja, jag skrev en grej i ett utkast på mobilen. Det kanske är något att berätta.
"Jag vet inte var orden kom ifrån. Jag vet bara att de var helt sanna, vilket betyder att min mun känner mig själv bättre än vad jag gör. Iallafall så vet min mun att jag är kär. Det är mer än vad jag själv vet.
Eller visste.
Nu vet jag ju."

Nu ska jag dra ner till sjön och (inte) bada, bara ifall det blir vattenskidåkning.. Jag föredrar sola framför att bada:)

  Uppdatering of the läge annars:
Jag far till Torsby och åker tunnel på torsdag. Sover på elev hos Jossefin och åker hem på fredag efter lunch, det blir bäst :D
Jag har fått lön, 4571:-  ;D Ska hämta ut den .... nångång? Hrm...
Jag är kär, men säg det inte till någon. Det är lite hemligt, men nu har jag erkänt det iallafall! :)
Jag ska få cykeln i mitt liv - typ snart hoppas jag ? :)

 <3

i wanna go back to THEN, gonna figure out how, gonna REMEMBER when..

*det finns inte fet text i rubrik. låtsas att STORA BOKSTÄVER är fet text*

Ny vecka, ny träningsplanering (nya jeans!!). Det var en parantes, inte alls vad jag skulle skriva om. Men puss på mina älskade Jenniejeans som jag köpte idag. <3    (Läs rubrik, försök förstå,  hjärta )

Förra veckan hade jag 12 timmar planerad träning. Genomförde drygt 11½ ;D (Den sista knappa halvtimmen spenderades i duschen/badrummet inför Team Cans på Orsayran...)

Monday,
A1 Rullskidor F 1.30
Gympa 1.0
Tuesday,
Testtävling 0.22 (1-0-0-2 !! :D)
Wednesday,
Styrka+Spänst 0.50
A2 Löpning 0.40
Thursday,
A3 Löpning 10*70-20 0.50
MAQ 1.0
Friday;
Vila
Saturday,
A1 Löpning 1.0
Skytte 1.0
Sunday,
Cross: Löpning 1.15+Rullskidor F 0.50
= 12 timmar

Åh, vad jag älskar att träna. Nästan lika mycket som jag älskar att vila. ;) Nej, mer förresten. Det är underbarast att träna, och sen är det underbart att få vila emellanåt. :D
Denna vecka kallas "lugn vecka", det betyder TRE vilodagar :D Och bara fyra träningar (varav en "dubbelträning") Underbart underbart....

Far till E-tuna på onsdag:) Ska sociala mig med släkten och på fest hos farbror på fredag. ;b  Sen kmr vi hem på lördag, och åker till Sälen på söndag... Måste måste måste packa imorgon, till både E och S. :) Men det ska bli kul. Det blir det bästa på hela lovet, I think!

 Bjussar på en bild på mina vackra Jenniejeans, eller de på bilden är inte mina. Men jag har likadana:)