>Hej måndag

SATC igår var jättebra. Men jag hade förväntat mig mer, tror jag. Den var helt sjukt underbar, jag skrattade och jag grät. Men den nådde inte samma nivå som ettan... Men ja, SATC1 kan nog vara den absolut bästa filmen jag sett i hela mitt liv, så det säger kanske inte så mycket. Men bra var den! Jag vill också ha ett happy ending!

Idag har jag gäspat på fysik-lektionen, fått ett MVG bekräftat (matte), spelat volleyboll (jag är sämst), lyssnat på tyska (gick bättre än väntat!), pratat tyska (säger bara: HAHA) och skjutit (gick inte bra).

Sedan har jag pluggat lite spanska glosor, och nja..tror inte jag ska göra provet imorgon! Det här är min bästa chans att skaffa mig ett MVG, så jag måste verkligen göra det allra bästa jag kan!

Denna eftermiddag står på min lista: shopping á la La Rose och Allsport, biologi-hemtenta, plugga tyska. Hade velat lägga mig ute i solen med skolböckerna...gôôrmysigt! :) Vi får se, ska nog ha Luss med mig och läsa lite dialoger!

Sedan blir det läggdags tidigt, morgonstyrka imorgon! Styrketest, yeeeey! :D Älskar att jag äntligen ska göra ett test. Har ju kört såå mycket styrka, så det kommer gå såå bra! Haha!

Största frågan i mitt liv just nu är; vilken färg har mina armar egentligen??
Har kommit fram till att vänsterarmen är vit/brun/vit och högerarmen är vit/röd/brun/vit... Men det beror också på vilket ljus man ser det i!!

>Godast

GOD: mjölk
Finns det något godare än ett kallt glas mjölk eller?? Jag har varit lite upp-och-ner i mitt mjölkdrickande, tills högstadiet drack jag alltid mjölk till allting, men sedan lärde jag mig dricka vatten och senaste 3-4 åren har det varit dåligt med mjölk... Men nu är jag på spåret igen, det är ju bara sååå gott!!!

GODARE: kakor
Jag är en helt sjuk kak-fantast. Älskar alla sortes kakor, och kan äta hur många som helst. Jag blir aldrig mätt på kakor! Måste fan begränsa mig, men jag äter oftast efter träning och då behöver man ju fylla på med energi, så det ska jag funka med det kak-intag jag har just nu...

GODAST: Ballerina kladdkaka doppad i mjölk
(Fin avslutning där va? Baka in allting..höhö)

Behöver jag säga något eller? Allt jag någonsin behöver finns i Ballerina kladdkaka och ett glas mjölk.
Nåja, nästan allt i alla fall...eftersom jag äter det efter ett träningspass. Och jag behöver inte så mycket mer än träning, mat och sömn. Och BK är ju två saker. Och den fjärde saken jag behöver kan man ju baka in i sömn, såatt!

Äsch, va flummigt det blev här va.

BALLERINA KLADDKAKA I MJÖLK ÄR GÖTT SOM FAAAAAAN, var det  jag ville ha sagt!

>PLANT (y)

Vi har i alla fall fin utsikt från hygget :)

Ännu en dag med plant. Var borta 5,5 timme både igår och idag. Igår gick tiden långsamt men plantlådorna fort, idag var det tvärtom och det blev bara drygt 1000-lappen i plånboken, höhö. (Det är lite med 1000 plant alltså..!) Men ja, det är värt i alla fall!
Idag har det dessutom varit fint väder, sol men inte för varmt, så jag har fått mig en vacker bondbränna på armarna, mysigt. Upptäckte även en rand efter cykelbyxorna, det var mer nice för den är på ett lite diskretare ställe!

Hade myskväll hemma igår med Monie, Emmsan och SATC-brudarna. Ikväll blir det också mys med samma brudar + några till tror och hoppas jag (?!) men denna gång på bioduken. Har stora förväntningar på nya filmen, och alla säger den är grym så vi hoppas på det!
Glädjetårar konstant i 2 timmar och 12 minuter igår i alla fall, helt sick! :p

Nej,  nu ska jag ta tag i det plugg jag har kvar. Det är en del som ska tryckas in på två veckor nu, men har det värsta gjort i och med kemin och matten. "Bara" 6 språkprov och en biologi-hemtenta som är kvar nu! Och har knappt börjat plugga tyska än, så jag lär sätta igång med det. Fast...spanskan är ju lite viktigare. Hade varit sååå skönt med ett MVG där! Jag kan känna att det är nära, men kommer jag klara det??? Biologin är inte heller så viktig, men lär göra ett seriöst försök i alla fall!