>Perfekt

Visste ni att fiskpinnar kan få orgasm?

Eller ja, mina fiskpinnar får det i alla fall.....Första träningspasset på tre dagar idag! Underbart! Kändes lite segt i början, men sen gick det bättre och bättre. Skyttet gick också ganska bra. Men bara ganska bra.

Jag väntar fortfarande på en till perfekt dag.
Jag har upplevt en perfekt dag och det var 30 april.

Jag kan titta på 30+30-tavlorna jag sköt då, och nästan börja gråta. Så underbart fint sköt jag! Så otroligt, fantastiskt, jävla, sjukt, unbelievable, sköt jag då.
501 poäng.
Och den dagen glömmer jag aldrig <3


Perfekt väder, perfekt solsken, perfekt skjutning, perfekt skoldag (en lektion typ), perfekt eftermiddag, perfekt volleyboll, perfekt bikini, perfekt mat, perfekt idrottsgala, perfekt förfest, perfekt fakto, perfekt skjuts hem, perfekt godnattpuss.

Kommer en sådan dag någonsin att infinna sig igen?
Jag väntar på 500 nya poäng.


Idag skänker jag en tanke till min älskade Anna Hulda Sacrédeus, som efter ett helt år over there, har landat i Svearike. Jag har saknat dig och jag ser fram emot att träffa dig!
hjärta hjärta hjärta

>Favoritcitat

Jag vet att jag inte har något liv, men jag har kikat litegrann på gamla bloggar och plockat ut
mina favoritcitat:


 - "Kärlek är som ett jävla Fritt Fall. Först är man uppe i molnen, det pirrar en hel del i magen, sen är man nere i bôtt igen."

"Substantiv är namn på ting, till exempel förlovningsring.
Adjektiv är sånt man är, till exempelt kåt och kär.
Verb är såndant som man gör, till exempel ha sex innan man dör."

- "Visste du att vissa killar saknar relationskromosomen?"

 - "Och sista varvet, fy fan i helvetet vilken känsla. Det måste vara den underbaraste känslan i världen, att åka så fort så mjölksyran sprutar ur låren, känna hur varje andetag är det viktigaste i världen, känna smärta i alla kroppsdelar, höra hur folk runt spåret skriker på en, hoppskejta upp för sista backen trots att man egentligen inte orkar, känna sig helt jävla fucking slut när man kommer i mål! Det finns inget som går upp emot det! :O"
 -det måste vara något allvarligt fel på mig, för jag började gråta när jag läste det där.

 - "Minnen kommer alltid finnas, det är bara om man väljer att tänka på dem eller inte."
 - fan va smart sagt, egentligen. Citerat migsjälv förstås!

ENJOY! -jag var väldigt enjoyed iaf (:

>Älskling, älskling, ÄNTLIGEN

Okej, det är kanske inte den mest trogne älsklingen jag pratar om. Tänkte skryta med att han var det, men icke! ;)

I vilket fall som helst -

MIN DATOR ÄR LAGAD, DEN FUNKAR, DEN LEVER, JAG ÄLSKAR DEN!

Okej, det sista var en överdrift. Allting är borta, jag får börja om från början, men det gör mig inte så mycket faktiskt :) Jag har hela lovet på mig.
Började med det viktigaste, msn och firefox. :)
Och Live messenger funkar!!! Jag som fått leva med Windows messenger (som inte ens vibbar funkar på ;O) i tre månader, är överlycklig! :D

Ska fortsätta dagen med att installera Polar, iTunes och lägga över min backup på mina dokument. Fast....nu kommer jag ju inte åt min backup eftersom papi sitter i möte.
Och ett tag trodde jag att fyra månaders träning, januari-slutet på mars var borta från min Polar-backup. Snacka om panik!!! (Fast jag vet ju att L har allting därifrån, men ändå.) Som tur var hittade jag dem senare, i en annan backup-mapp. Jag hade tydligen två backup:er, med lite olika innehåll. Undrar vilken som är bäst...?

Jaja, jag ska ut i solen också, om den tittar fram. Den är faktiskt bakom molnen idag, helt otroligt. Jag hade glömt hur moln såg ut!

*ooops, hade visst inte publicerat det här. konstigt! jaja, jag skrev det typ i morse i alla fall*