I keep seeing you and me alone..

Ska börja med att berätta om något som jag borde ha berättat om för en vecka sedan, men jag har liksom alltid glömt av det på något vis. Och nu lät det värsta seriöst, men det är inte så seriöst som man kan tro..... Iallafall...så hade vien föreläsare på skolan i fredags tror jag det var. Som pratade om FN typ. Sen sa han en bra sak, som jag "la på minnet" (skrev upp på mobilen). Han sa typ (inte ordagrant ^^): Man sparar energi när man är i sin egen kultur, för man behöver inte tänka på hur man ska bete sig! Och jag kan ju säga att jag har märkt att det stämmer ^^ För när jag är i min egen kultur - som jag om jag får säga det själv - tycker att skidskytte är. Då är jag så glad, så FULL av energi, och det beror nog på att jag inte behöver tänka på hur jag ska bete mig. Jag får fullt med överskottsenergi och jag skrattar och skriker och tar plats, och allt bara för att jag mår så himla braa! :D Det är helt underbart kan jag ju säga er.
Lite samma sak har nog hänt i Torsby, jag är med folk som älskar mig no matter what. Och då kan jag liksom bara slappna av och vara mig själv, och jag är full med energi (oftast). Dessutom har jag börjat sova mindre på nätterna sen jag flyttade, och inte är jag tröttare för det. Nej, inte alls, för numera är jag ju i min egen kultur (vilket jag inte kan säga att Mora var^^) och så behöver jag inte lika mycket energi (:
Livet är underbart , jag saknar älskade T-by !
Dessutom fick vi oss några skratt i slutet på föreläsningen, när folk "bekantat sig" med andra kulturer - och misslyckats ! ;D
 *en kvinna från Sverige skulle vara aupair i Australien tror jag*
 Värdfamiljen: Do you want to go to the rest room before we go?
 Hon från S: No, I can do it in the car.
xD
 *en receptionist som skulle möta en höjdare från något annat land*
 - Take off your clothes and meet me in the whip room!
xD
 *en liten pojke hälsar på i grannens bil*
 Pojken: Vad står det på ratten?
 Grannen: Men du är ju så stor, du kan läsa det själv. Vad är det här för bokstäver?
 Pojken: V-O-L-V-O
 Grannen: Bra! Vad blir det?
 Pojken: TUTA !
xD
Så jääävla kul ! ;D

Och igår så tränade jag med 13-16-gruppen ! :D Det var jättekul, och jag har insett att jag nog saknar skidträningarna ! :O Jättekul var det, som sagt. Och jag vill gääärna vara med någon mer gång, om det är möjligt... (:
Tack söt-Fia för att jag fick följa ! (:
Och tack alla underbara skidåkare för en underbar kväll - jag hade kul ! (: Speciellt tack till M som är en stjärna .

There's nothing as sweet as you darling, and I hope some day you'll be mine..

Igår tänkte jag samma sak på samma ställe åtta (!) gånger.
Jag tänkte att, ja, jag kan verkligen tänka mig att det skulle bli
vi,
men jag tänker inte gå och bli kär i onödan
^^


Fick brev idag också, och det blev jag varken klokare eller gladare av. Där ljög jag, jag blev liite liite klokare, och jag blev mycket argare av att läsa. Blää på polisen säger jag bara ! Jag blir så fruktansvärt arg ibland, och just nu är ibland. "Licenstagarens licens kommer sannorlikt att dras in" - eller vad fan det nu stod ! Fyyyy faaaaan, vad jag blir arg!! Jag hatar det här ! Jag menar , nu har jag sett fram emot säsongen 08/09 ända sen i april, (sista tävlingen var 30 mars^^), och så händer det här, något som inte får hända liksom ! Jag blir så fruktansvärt trött, ni kan inte förstå!!
Nu längtar jag tills pappa kommer hem, han har pratat med tränarna idag och jag vill veta vad som är nytt ! :O

Annars så har idag varit en mycket bra dag. Träning 2.30 på förmiddagen, först klassiskt till asfaltsverket och sen skate till Bergkarlås, och påväg hem därifrån så började det vräksnöa. Så jag såg ut som Snömannens fru när jag kom hem. Och såklart så hade Brevet med stort B kommit, och jag tog inte all post och slängde på golvet i hallen. Sen slet jag upp Brevet och läste det, medans snön smälte från mina kläder och blötte ner all annan post och hela hallgolvet. Men jag orkade inte bry mig, det enda jag brydde mig om var vad fan det stod i Brevet. :b Dessutom så är mina träningsgrejer kvar i hallen tror jag.... ;)
Efter det blev det ner på stan med S min bästis och käka och shooooooppa ^^ Eller ja, shoppingen blev en t-shirt på rea och rakgel... ;) Men det var mycket trevligt annars iaf ! (:

Och jag saknar fortfarande Torsby ^^

*nu blir det vinter,
nu blir det vinter,
lalala*

Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

*ja, jag brukar ju ha låttexter som rubrik* ;)

Och ja, det är helt sant. Det snöar i Mora! Och Mora som är bra vanligtvis är lite bättre nu :) Visserligen så smälter snön bort i takt med att den faller, men jag blir glad av snön ändå ! :)

Har sprungit med S min bästis idag, och hon är sötare än alla andra just nu (: Puss på na'  Vi sprang och pratade om allt och inget och det kändes riktigt bra kan jag ju säga. Och nu längtar jag till Torsdag med stort T. Skidträning med älskade skidfolket - ska bli hur kul som helst ! :D Sen kanske det blir tunnel med favoritfolket på söndag, hoppas hoppas ! :D

Gyyyyyyyympa igår, hur underbart som helst ! Jag kände mig jättepigg och stark, och det berodde med stor sannorlikhet att jag stod och låg mitt emellan min solstråle K och min favorit-coooooooling E. Kärlek till de brudarna ! (: K är så söt, ni ska bara veta. Pratade med henne om T-by, hon har ju för sjutton gått där ;) Och då får jag ett sånt smile på läpparna, när jag pratar om älskade T-by, och jag läängtar dit som sjutton ! :O

Sen så kom jag också på något vis fram till att jag har blivit biff, när jag pratade med A.
A.P: Har du gått upp i vikt menar du?
A.W: Asså jag menar att det är så läskigt att kolla på sig själv i spegeln och se hur mycket muskler man på något vis har fått. Och, ja, jag har gått upp i vikt också...
A.P: Ja, men det beror ju på att du har fått mer muskler, inte på något annat.
A.W: Nej, absolut inte. Det förstår jag.
A.P: Du har ju inte blivit tjock...
Och jag har kommit på precis vad jag skulle ha sagt. Precis hur jag känner, JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT, på alla tjejer som har kroppskomplex och tävlar om vem som kan äta minst. Så jävla trött är jag, det finns inga andra ord. Det uttrycker precis vad jag känner, och jag tänker inte gå närmare in på det. SÅ JÄVLA TRÖTT !
Och jag kan ju säga att jag och mina älskade tjockisar är mycket snyggare än dem, trots att vi nästan tävlar om vem som kan äta MEST. Vi är bäst, vi är "tjockisar", vi är snyggast !
Nej, vi är inte särskilt tjocka heller, men vi kallar varandra tjockisar. :)  Ni tjejor är störst, bäst och vackrast, och jag äääälskar er & saknar er ! <3

Och ja, jag tål kritik. Skriv vad ni vill och jag lovar att jag ska svara. Jag vill gärna veta vad resten av världen tycker, det här är min åsikt och jag står för den.
Stå för din åsikt du med - det gör du helt rätt i !
Kritik - jatack (: