Färg

Först och främst måste jag bara säga hur otroligt stolt jag är över min mamma som sprang Stockholm Marathon idag! Så imponerande! Tänk att jag har en så stark mamma! 

Och sen tänkte jag bjuda på en bild på håret. Som jag sa, lite för mycket koppar på överhåret och lite för lite koppar i längderna. Borde egentligen klippa mig, men börjar trivas i så långt hår! (Älskar att ha fläta!) Så kommer nog inte klippa av så mycket när jag väl hinner få en tid. 

Den perfekta vägen

I morse plockade jag med mina klassiska rullskidor och styrde mot rullskidbanan. Typ A1-A2 idag, körde hög intensitet när det var platt eller uppför och "vilade" nedför. Blev intervaller om ca 7 minuter, 9 st sådana hann jag med och passet blev totalt 2 timmar. En bra blandning av jobbigt och skönt. 
 
Det bästa med passet var ändå när jag närmade mig lägenheten. Jag har alltid sagt att det enda dåliga med min lägenhet är att den ligger en gata "för långt ner", alltså, jag måste "ploga" en gata nedför när jag kommer från stadion. Kan upplysa om att "ploga" på rullskidor är bra mycket svårare än att ploga på skidor! Jag har testat den väg som är närmast från stadion, men den trottoaren är lite smal och skadad så det är väldigt svår att ploga där. Då försökte jag med min tvärgata, som är bredare, men där finns ingen trottoar så risken att krocka med en bil är lite för hög för att jag ska vara bekväm att åka ner där. Idag insåg jag att tvärgatan bortanför mig är perfekt att åka nedför! Och det är faktiskt inte så lång omväg att det blir jobbigt, det är bara skönt att få åka på en bred trottoar, som går utmärkt att ploga på, plus att jag får svänga in på en annan trottoar, så ingen risk för att stöta på en bil! Helt perfekt!! Så idag älskar jag min lägenhet lite extra mycket!
 
Färgade håret igår, det blev hyfsat lyckat. Lite för mycket koppar på överhåret och lite för lite koppar i längderna. Men överlag väldigt fin färg! Kommer väl nån bild nån gång...

Skönt med intervaller

Idag genomförde jag träningsårets första riktiga intervallpass. Har kört lite orientering och cykel med A3-puls förut, plus maxtestet då, men var ju sjuk ett tag så missade några riktiga intervallpass. Kunde nog ha börjat mindre hårt, men nej, skidåkarlivet är helt enkelt hårt.
 
Vallsundsbacken stod för motståndet. Plus motvinden. Tur att Anna var starkare på tvåan så hon fick dra genom den värsta motvinden, hehe. Jag kände mig väldigt stark på trean, det gick lite tyngre på tvåan. Men jag körde backen fem gånger så det är jag väldigt nöjd med!! Hade till och med bra tid på sista intervallen, så det var skönt! 
 
Trots att jag har bott här i snart två år så var det nog andra gången i mitt liv som jag körde Vallsundsintervaller skate. Har kört många stak-pass där men den enda gången jag skateat där tidigare var sommaren 2011 när jag var på "träningsläger" (yran) här. Då hade jag dessutom 6:or så kan tyvärr inte jämföra tiderna. Det hade varit kul! Borde nästan köra där på 6:or bara för att jämföra... 
 
I eftermiddag står löpning på programmet. 
 
Svar: nej, jag är tydligen inte sliten.