>Städdag

 - Man märker inte hur stökigt man har det förrän man ser det genom någon annans ögon!

Jag har trivts väldigt bra i min lägenhet, trots ett sjuukt stort berg av disk, tvättkassar slängda över hela hallen, ouppackade väskor överallt och ingenstans, obäddad säng som ser ut som det har varit väldigt vilt sex i (trots att det inte har det), papper och böcker på alla bordsytor, och så vidare.
Sen fick jag gäster i fredags natt, de bjöd in sig själva på lite kvällsfika. Och jag såg plötsligt hur stökigt jag verkligen hade det. Herregud, tänkte jag. Vad ska de tänka om mig?!

Idag bjöd jag in mami till min lägenhet, och i och med det, så blev det lite ordning på allting. Mami diskade, jag plockade undan allting. Tvätten in i garderoben, alla papper på plats. Ouppackad mat i skafferiet, jag plockade ur skolväskan.

Och nu ser lägenheten väldigt hemtrevlig ut, faktiskt! :)
Var sak på sin plats...men då saknar jag litegrann hur stökigt det var. För trots allt så trivs jag med mycket grejer omkring mig. Jag lider inte av det.
Men kommer det fler personer, då blir det liite trångt, det är det värsta.

Annars tycker jag om när det är lite lagom stökigt :')

>Helt tom

Det var kul så länge det varade.


I natt hade jag behövt en kropp bredvid min i sängen.
En arm om ryggen som bara gav mig lite kraft och lite glädje.Linn Olsson är en ängel <3
Pers bil är väldigt bra.


Nu mår jag lite bättre i alla fall. Mamma är bra <3

>Sommar!

Det är cirkus 30 grader ute. Solen lyser gul som en zingo, som Olle i pistvakt säger. Himlen är oskyldigt blå, som typ Ted Gärdestad eller nån säger.

Jag har skjutit idag. Det gick dåligt som vanligt. Jag har fan glömt bort hur man skjuter! Lär mig någon?! Stå går bra, men ligg är katastrof! Jag gör allt jag kan för att det ska gå bra, men ingenting funkar :S

Köttbullar och pasta står på spisen. Cremefraichen är slut :( Jag tycker inte om ketchup.

LAS KETCHUP BTW ! Hahaha, det var roligt igår :')

Jag ska springa cooper på en friidrottstävling idag. Kom inte dit! Jag kommer skämma ut mig, typ. Ska iaf springa med S, så jag blir inte helt ensam i slutet på fältet :)

Sen är det trevlans ikväll med skidskyttarna. Korvgrillning och brännboll - det ser jag fram emot :) Sen kanske det blir impulslördag, vad vet jag ? :'D

Puss på magen, min mage är vit