Dagen jag väntat på

Har ganska fullt upp. Tränar sen igår två pass om dagen och flyttpackar allt jag orkar där emellan. Men har ju som inte varit så pigg så har inte orkat packa så mycket som jag borde. Hade en tanke om att gå igenom flyttlådorna så jag inte tog med mig något onödigt...men har inte riktigt haft tid/ork till det så jag får lita på att jag packade smart för två månader sedan och att jag behöver allt i de flyttlådor som det står Trondheim på.

Tycker det är helt sjukt att jag flyttar till Trondheim, imorgon! Fattar verkligen inte vart tiden tog vägen. Framförallt de sista veckorna har gått galet fort! Och det trots att jag varit sjuk större delen av tiden... Men imorgon är dagen jag väntat på här. Sinnessjukt. Jag är så taggad men det är samtidigt så overkligt. Otroligt overkligt. Som om jag kliver rätt in i en dröm. Lika overkligt/verkligt som det kändes i natt när jag snabbt gick från säsongspremiär i Östersund (sprint, sköt 1-0, missade första dagen eftersom jag var i Norge och skrev tenta (?)) till en flyktingboende där en svart man hällde något blött över min axel så jag vaknade. Ungefär så känns det. Fattar ni?

Nu är jag frisk!

Så sa jag till mig själv när jag sprungit 10 minuter i morse och pulsen gått upp till 130. Jag är helt symptomfri, morgonpulsen är normal och kroppen fungerar att träna med. Jag behöver inte längre hålla max 120 i puls när jag tränar! Jag är frisk!

Tyvärr är jag inte lika pigg som jag trodde jag skulle vara. Jag har ju känt mig pigg även fast jag haft ont i halsen. Fast såhär i efterhand har det kanske handlat mer om allergi än förkylning, egentligen. Ju mer jag tänker på att jag inte tål ägg, desto mer inser jag hur mycket ägg jag har ätit. Men men. Alltid lätt att vara efterklok.

Nu ser jag bara framåt! Jag glömmer de två hårda veckor som jag har missat och ser fram emot de tre hårda veckor som startar på måndag. Då ska jag vara fit for fight. OCH...jag kommer att befinna mig i Trondheim! Två dagar till flytten. Helt sinnessjukt. Fattar det inte. Kommer nog dröja innan jag fattar. Dagen jag har längtat efter är snart här. Redan!!

Precis innan jag blev sjuk gjorde jag en lista på träningspass jag ville genomföra innan jag flyttade. Springa Färnäs-12:an, åka klassiskt runt Orsasjön, stavgångsintervaller i Gesunda. Sen var jag även sugen på Bjarnerundan och Siljan runt på cykel. Tyvärr så ställde min sjukdom in alla dessa träningsturer. Idag sprang jag korta Färnäs-12:an i alla fall. Vi kallar den korta 12:an för att den går som 12:an fast man genar på ett ställe så den blir ca 7km istället. Tog ungefär 10 minuter längre tid än vanligt, vilket säger allt om den form jag är i nu. Men men. Jag hoppas att dessa två veckor inte ska göra allt för stor skillnad till vintern. Jag hade trots allt något väldigt bra på gång innan jag blev sjuk. Och får jag fortsätta följa min plan resten av sommaren och hösten så kan det bli bra.

I hate you, I love you - Gnash feat Olivia O'Brien

I miss you when I can't sleep
Or right after coffee
Or right when I can't eat
I miss you in my front seat
Still got sand in my sweaters
From nights we don't remember
Do you miss me like I miss you?
Fucked around and got attached to you
Friends can break your heart too, and
I'm always tired but never of you
If I pulled a you on you, you wouldn't like that shit
I put this reel out, but you wouldn't bite that shit
I type a text but then I nevermind that shit
I got these feelings but you never mind that shit
Oh oh, keep it on the low
You're still in love with me but your friends don't know
If u wanted me you would just say so
And if I were you, I would never let me go
 
I hate you I love you
I hate that I love you
Don't want to, but I can't put
Nobody else above you
I hate you I love you
I hate that I want you
You want her, you need her
And I'll never be her

All alone I watch you watch her
Like she's the only girl you've ever seen
You don't care you never did
You don't give a damn about me
Yeah all alone I watch you watch her
She's the only thing you've ever seen
How is it you never notice
That you are slowly killing me