Världens största myr

Idag tog vi bussen från Snöån och parkerade vid en badplats någonstans i trakten. Därifrån letade vi oss till en enormt stor och blöt myr. Med skidgångsstavar sprang vi intervaller, två block med 90-30. Totalt 30 minuter. Riktigt härligt jobbiga intervaller! Och blöta... Var inte ner så väldigt många gånger och aldrig mer än strax ovanför knäna (fanns de som hade det värre) men min 120cm-stav var under ytan en gång. Myrar är läskigt djupa. Och sitter man så sitter man!

Efter intervallerna var det plusmeny - myrfotboll! Vi u-damer fick förstärkning av Agnes och Anna-Karin men lyckades ändå inte övermanna junior-tjejerna. Det blev en blöt förlust. Och under fotbollen var jag ner över knäna. När slutsignalen gick var jag blöt över hela kroppen. Kanske att håret klarade sig, men jag vet inte (fanns ingen spegel att kolla i där).

Vi sprang tillbaka till parkeringen och hoppade i badet med kläder och skor på för att bli lite renare. Hade tydligen myr i ansiktet så jag doppade hela mig! Det har nog inte hänt sen jag åkte vattenskidor sommaren 2011. Vet inte om jag ens badat i en sjö sen dess... Gjorde dock misstaget att inte ta av mig skor och byxor i vattnet, så när jag väl bytte om så var det myr kvar på strumporna och smalbenen. Men den torkade jag bort... Bytte helt torrt och käkade en macka och lite ballerina, mumsigt!!

Skönt att komma hem och duscha varmt och bli av med all myr...fast känns som jag har kvar myr någonstans fortfarande...

Skate komb i eftermiddag! Kollade på teknik-filmer igår så ska försöka jobba med de saker som vi såg behöver förbättras.

Slicka asfalt

Förmiddagspasset började med skytteövningar. Sedan var det stakning och komb. För mig gick stakningen bra i typ 4 minuter, sen orkade jag inte trycka mer. Resterande 74 minuterna var en ren plåga. Och det blev värre och värre. Sista gången trodde jag inte att jag skulle ta mig upp för den brantaste delen av backen. Jag körde en intervall "för lite" jämfört med planen men intervallerna tog så lång tid så det blev ett väldigt långt pass ändå. Egentligen ville jag kliva av efter tre intervaller, men det hade varit klent. Men kanske klokt... Jag var så otroligt trött! När jag hade stakat klart åkte jag fyra varv runt vallen och sköt klart mina 8 komb-serier. Inget bra skytte på mig idag, bara de sista fyra. Sen snubblade jag av skjutmattan. Jag tog av mig gevär och skidor och gick och hämtade vätskebältet som låg en bit bort. Sen skulle jag väl typ gå till geväret och göra säkerhetskontroll, men jag tappade balansen och landade på asfalten. (Tur jag hade hjälm.) Vet inte riktigt hur det gick till, vet bara att jag hade varit mer eller mindre yr i typ en halvtimme och haft problem att hålla balansen. Klarade inte av att resa mig, det bara snurrade. Fick i mig lite vatten och en halv macka. Kunde resa mig och byta torrt. Skulle sätta geväret i gevärsfodralet men häpnades över dess tyngd och höll på att slicka asfalt igen.

Jag har ju trott att jag varit helt slut förut, jag har även trott att jag gått in i väggen. Men det var ingenting mot idag! Eller ja, jag gick mer in i golvet idag...

Styrka och klassiskt står på schemat i eftermiddag. Just nu regnar det mängder. När jag kollade prognosen för veckan såg det superbra ut! 0mm regn på hela veckan och sol nästan alla dagar. Det stämde tydligen inte...tyvärr.

Läger i Dala-Järna

Befinner mig nu på Snöå bruk i Dala-Järna. Vi har ett helt hus där vi bor i olika stora stugor, från 4 upp till 8-bäddars. Jag bor med Emma och Mona och vi hoppas att snart få sällskap av Anna ST, som är lite krasslig.

Igår käkade vi middag när vi kom fram ungefär vid klockan sex och sen hade vi möte och en aktivitet som tjejerna vann! Och så lite mer möte.

Idag har vi skjutit och kört intervaller. Skate på rullskidbanan. För min del gick det bra, i alla fall första halvan. Körde 6 st intervaller och det tog mellan 7,50 - 8,40 minuter. Vissa intervaller hade jag sparring och andra åkte jag själv. Ett mycket bra pass!

I eftermiddag blir det löpning 2 timmar.