" Skidskytte är en livsstil, alkohol bryter ner träningen "

För 6 månader sen, skulle jag aldrig utlyst en varning till mina skidskyttevänner, men efter en termin i T-by har jag fått andra perspektiv på saker och ting, och trots att jag vet att alla skidskyttar vet att det är mitt i säsongen, och vi har SM om 4 dagar, så måste jag utlysa varningen som står i rubriken. Jag har alltid tyckt att skidskytte är det viktigaste, jag kommer alltid fortsätta tycka det, men jag har lärt mig vad andra tycker. Det är min livsstil, jag tänker leva efter den, men jag tänker inte tvinga någon annan att leva efter den. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Träning & Alkohol hör inte ihop. INTE ALLS! Inte ens på nyår.
Onsdag nyår
Lördag SM
Tänk själva, jag tänker inte tänka åt någon annan än mig själv.
Jag tycker helt och hållet att det är upp till en själv hur man väljer att göra, jag fördömer ingen som inte lever som jag, jag är en mycket anpassningbar ung kvinna, och jag har anpassat mig till att alla kanske inte var så som jag trodde. Och det är FINE för min del, jag vet hur kul det är! Och därför får alla gärna fortsätta leva precis som de vill. För det gör ju jag! Så därför ska alla också få göra det!
Men rubriken passade bra dagen före nyår, och nu vart det en jävligt lång text om ingenting, kan tyckas, men jag kommer nog få en del blickar efter det här, och jag bryr mig inte så mycket. Jag tycker om er alla ändå :')

Idag far vi till Norge. Jag har bockat av två sjukhus-besök idag. Var lite stressad för att hinna allt idag, men jag strök träning så då gick allt bra! Har dock bara börjat packa, och avresa om två timmar...hrm. Jo, det ska nog fixa sig! Miss Wikström klarar allt, vetni! :')
Miss Wikström @ Ljördalen, Norge : tisdag-fredag
Miss Wikström @ Torsby, Sverige : fredag-söndag
Jag vet inte hur det är med internet-tillgångarna, men utgå från att jag inte kommer blogga. Så blir ni positivt överraskade när jag ändå kommer att blogga! :) Om ni får allt för stor abstinens kan jag rekommendera mitt arkiv. I slutet på augusti och i början av september finns det en hel del kärleksproblem att läsa om. Sen kan ni ju söka på "pojke x" i sök-rutan. Finns nog en del träffar. (x bytes ut mot 1, 2 eller 3 förstås!) För er som använder proffsiga Firefox är det inga problem, men ni som använder töntiga Explorer och inte kan se min meny, scrolla längst ner på bloggen och se vad som finns där ;) GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA ! ;D
Norge, nyår med familjen och släkten på pappas sida :') Brukar vara jättekul!! :D Så det blir nog det i år också :')
Torsby, SM i skidskytte med mami & papi. Och resten av Mora Biahtlon. Underskatta oss inte! Vi är 6 st anmälda tror jag! :) Kan vara rekord ! :p Formen är oviss, mycket oviss! Har kört 1 pass på 7 dagar, och det var Mora-Pinglan. Skjutit en gång sen Lima, då jag var i kass form i stå! Men det kändes bättre då när jag sköt, så jag hoppas på det bästa. Ska iallafall ha med mig geväret till Norge, åker till Trysil imorgon och tränar :D Dessutom ska jag slipa skidorna i Trysil hos R (proffset!), så då kommer skidorna gå sååå fort på SM! Dessutom brukar jag åka fort när jag har vilat mig i form, så det känns lugnt ändå :)

Anna goes Packning (det behövs)

" Ha alltid med varm dryck "

Jag är ledsen att säga det, men måbra-tipsen börjar ta slut. Endast 4 st kvar, ILLA!
Varm dryck hade förresten inte suttit dåligt nu inte, jag fryser som en gris i en isvak. Eller som någonting annat i en isvak, alla fryser väl i en isvak? Så det var inget speciellt med grisen. Äsch, nu börjar det gå för långt. Var glada att jag inte fortsatte mina idiotiska resonemang á la Wikström.

Idag har jag varit i Borlänge på mellandagsrea. Låt mig bryta anti-skolan-trenden (pågår under alla lov) med lite matte :
 Mellandagsrea + Julklappspengar = :D
Och så kan man väl beskriva dagen. Lägger man till Kulpolen och A min bästis på vänstra sidan om likhetstecknet så blir det typ 700 :D på högra sidan likhetstecknet.
FYND:
 - Byxorna i mitt liv, mina äälskade chinos som jag velat köpa sedan höstlovet. Halva priset: 199,50:- Från JC.  TUMME UPP!
 - Enkel svart tröja på Cubus, kan bli vääldigt snygg med en snygg sjal (till exempelt Ali's fynd från JC, mycket snygg sjal som jag utan att tveka skulle kunna sno från henne, nästan utan dåligt samvete också. Så snygg var den!) För att återgå till tröjan, kan jag säger att den kommer bli flitigt använd! Halva priset, endast 49:- TUMME UPP!
 - Stor, snygg, stor, billig, jättestor väska (hockeytrunk) för 499:- på Team Sportia (Dock hälften så snygg som den på Intersport, men också hälften så dyr.) TUMME UPP!
 - Julklapp till k2, dock inte på rea, men väldigt nöjd blev jag med den ! :')
Inte så mycket, kan tänkas, men jag är väldigt nöjd med mina inköp! Dessutom har jag massa julklappspengar kvar. Om det blir
 - kläder??
 - SATC-box??
för de pengarna är dock oklart. Funderar på att fortsätta min tjuvjakt genom att ta en sväng till Aspen. Vilket skulle betyda att jag inte behöver köpa någon SATC-box. (L, du behöver inte låsa dörren, jag lovar att det inte är dig jag ska gå till!!)

Väska är i alla fall bock av när det gäller inköp gjorda av julklappspengar. Det känns bra! :)

" Håll rätt puls "

Jag kan inte annat än skratta åt rubriken. Jag kan ta en titt i min pulsfil från dagen, delge er lite information, sen skrattar nog ni också. Nej, kanske inte, det är nog bara jag som tycker det är kul, men det är faktiskt lite komiskt!
För det första så ser pulsfilen väldigt kantig ut. Den brukar ha lite fina vågor hela tiden, men inte nu inte. Jag har tydligen hållt exakt samma puls i flera minuter, för att sedan ta ett enormt skutt, antigen till typ 30 slag ovanför det jag hållt i en minut, eller typ 20 slag nedanför. Troligen inte!
Det syns inte på pulsfilen, men jag såg på klockan att jag hade 45 i puls under uppvärmningen. Min vilopuls ligger på 48, och det har jag haft en gång i mitt liv, det var när jag sov. Att jag hade 45 när jag var ute och gick... Troligen inte!
Efter start (jag startar "nytt varv" när jag startar), så har jag 150 i puls under 1½ minut, sen helt plötsligt får jag 196 i puls. Troligen inte!
Maxpuls är 212. Det håller jag i max 5 sekunder, för 5 sek innan har jag 198, och 5 sek efter har jag 199. Högsta puls jag varit uppe i någonsin är 204. Troligen inte!
Min slutsats är att pulsklockan och pulsbandet är lite osams, och inte vill fungera ihop. Det hackar lite i alla förhållanden, det är bara att hoppas att de sluter fred snart, för jag vill ju liksom ha riktiga, och bra pulsfiler att titta på. Annars är det ju ingen mening med att ha pulsklocka. (På den här punkten är jag säker på att L håller med mig!!)

Tävlingen då, det gick (väldigt) bra! Körde lite för fort på första varvet, men kunde ändå hålla en hög fart ända in i mål, fast jag var trött. ;) Kroppen kändes jättebra, jag hade mycket överskottsenergi efter så många dagars vila.
Rolig bana var det också, det var lite 1,5:an, lite Lönnelid, lite gammalt och lite nytt :')
Tid: 15.37
Tid efter: 1.41
Placering: 19
Deltagare: 34

Toniiiight SLASH nu :p är det middag hos mormor och morfar, MUMS säger jag bara. Finns få ställen där de serverar så god mat som där! Plus i kanten för att det nästan alltid är varma baugetter där och att det ofta blir efterrätt! :') Låter bra va? :) Dags att dra dit! :D