>Full fart!

Ojojoj, vad det händer grejer! Jag har framförallt inte tid att sitta vid datorn! Sen senast har jag varit på en yra, sett Maggio (men jag missade bästa låten, buhu). Hon var grym! Stor skillnad att lyssna på låtarna nu i efterhand, sååå mycket bättre live! Såg även lite The Ark, det var häftigt! Dock tycker jag nog att man ska kunna alla låtar för att ha kul på en konsert, och det kan jag ju inte säga att jag kan med The Arks låtar... Lite rap, lite hårdrock och en massa Oleary's innehöll resten av kvällen, helt underbar kväll!!!

När vi vaknade på morgonen ville jag bara fortsätta sova, men det fick jag inte enligt klockan. En sväng till Kath och dagen-efter-snack med världens bästa brudar! Sen var det bara att sätta sig i bilen och åka nedåt. Satte Kim vid ratten så jag fick sova, men sen körde jag från Sveg. Hem till Färnäs en sväng innan jag fortsatte ända ner till Torsby. Där träffade jag Luss en sväng, blev till och med bjuden på middag! Gott!

Idag började sommarskidskolan och jag är ledare. Kul! Just nu är ungarna ute på stadsorientering med kul frågor medans vi väntar på att de ska komma tillbaka. Lär nog dröja ett tag..!

>En kväll och en natt

Har bara en eftermiddag, en kväll och en natt kvar i Östersund nu. Det är otroligt tråkigt att jag måste lämna den stad som jag älskar mest av alla städer, som jag lärt mig hitta i och där mina finaste vänner finns.
Men just därför tänker jag göra denna kväll till den bästa på hela sommaren! Kan redan nu säga att jag har haft sommarlovets bästa vecka här uppe!

Körde intervaller och sköt på förmiddagen! Det gick väldigt bra, faktiskt. Var seg på platten men kände mig stark uppför. Skyttet gick bra, förutom en ståserie när jag bara var jättetrött. Det var efter fjärde intervallen och femte och sjätte gick segt, trött!
Men avslutade med 4 nollor på nedvärmningen, kändes skönt! Sista serien var helt sjuk, jag bara sköt, fort gick det och 5 träff blev det. Efter 3 nollor liksom och helt respektlöst sista skytte! Trodde inte mina ögon när jag kollade på klockan och serien hade gått på 34 sekunder. 37 i stå är mitt mål i vinter, kanske ska sänka det?! :P

Jag taggar Maggio och försöker hitta kraft till ett styrkepass.
Fan va underbart att se henne ikväll!!!!! Längtar otroligt mycket!!

>Myser!

Vi har det så himla fint och mysigt här i Östersund!
Idag hämtade jag upp Marie på busstationen och vi tog en långlunch på Pause och mötte upp brudarna på stan. Hur trevligt och mysigt som helst!
Vilodag idag! Är så sjukt varmt nu, men vi klagar inte! Hade tänkt åka till skjutbanan men jag tror jag stannar inne i kylan och torrtränar istället.

Igår var en bra kväll!
Tack till Ingela för jättebra ordnat ute på Frösön, god mat och roliga lekar. Stråket efter det och där var det trångt, varmt och trevligt!

Ikväll flyttar jag! Ska spendera två nätter hos Josefin, där det finns golv! Hehe. Kommer sakna min fina sambo Mona, vi trivs så bra att vara sambo. Men har inte träffat Josefin på länge så det ska bli trevligt!

Bjuder på en bild från när vi firade Åsa på Marité!