>BIL FÖR FAN!

Jag ska köpa bil för fan!!!! :D Eller, det är inte riktigt bestämt än, men jag tror det blir så! Vi ska ner på Hanssons motor innan vi far tror jag. Sen har jag en bil för fan! Okej, det är 243 dagar tills jag fyller 18 och tidigast kan ta körkort. Men ändå!! Mamma ska ha bilen så länge, sen ska jag köpa den av henne när körkortet är ett faktum!

Egentligen är det helt sjukt det här med bilaffären som håller på att hända!
Papi skulle hämta ut en nyckel till våran bil (den gamla blev stulen i Polen :@), och jag sa att jag ville titta på en bil. Tänkte liksom bara kolla hur mycket de kostar, så jag vet vad jag har att se fram emot.
Så hittar jag en Saab, dock en svart...men svart stod som tvåa på listan över vilken färg jag vill ha på min bil! Den är lagom stor, lagom gammal, har gått lagomt många tusen mil, lagomt dyr. Jag visar den för papi. Han tycker den är bra. Vi ringer till mami. Hon åker dit efter jobbet. Hon tycker den är bra.

Vi pratar lite hemma. Vi åker ner. Vi lånar hem den. Mami kör, mami inspekterar. Hon godkänner den. Papi kör, papi inspekterar. Papi godkänner den.
Mami köper den och kör den tills nästa vår. Jag köper den av mami och sen är det för fan jag som kör den!!! :O
Sjukt bra att jag får köpa den av mami också, för då blir den liksom lite billigare... ;)

Den är inte betald än, men den är så gott som min redan! ;)

NICE!!!!!!!!!!

>Kort återseende av solen

Vaknade med solen som sken in i rummet. Satte på mig minsta möjliga kläder och drog ut på ett rullskidpass. Stakintervaller, 8x2min. Kändes ganska bra. Körde i Bergkarlåsbacken, härliga backar där! blir ett jobbigt cykelpass där på måndag, det ser jag fram emot. :p
när jag rullade så lyste solen, nu är det molnigt igen. Typiskt!

Jag ångrade mig igår och packade om ändå. Bytte till mindre väska, och fick lite bättre koll och ordning på grejerna. Plus att jag är säker på att jag har allt med mig nu!

Avfärd på obestämd tid, eller "när vi är klara", som pappa tycker är ett klockslag.
A: Vilken tid ska vi åka?
P: När vi är klara.

Ett löppass väntar i Ösd, sedan blir det rööj ikväll. Ska inte in på yran, men tänkte checka läget på stan :') Imorgon blir det partyparty, Lena + Orup, Amy Mcdonald, Lady GaGa och ha så jävla roligt ! DET ser jag fram emot!
Hoppas på att träffa massamassa folk också, kan bli riktigt riktigt nice det här ! :'D

Dock vet jag inte hur internetmottagningen är där uppe, så vi får se hur det blir med uppdatering.

Bjuder på en bild från förra helgens äventyr :')

Fix innan utgång (:

>Ont

....men det går över!

Har inte orkat packa upp. Men det behövs nog inte heller. Åker ju imorgon :) Tänkte försöka få mami att tvätta lite i alla fall. Eller så kan jag göra det själv. Beroende på vilket humör jag är på...

Jag skulle skala potatis. Jag skalade naglar. Men det var väl lika bra, de börjar bli så långa nu. Dags att leta reda på nagelsaxen, den ligger väl i väskan någonstans.

Jag är så sjukt trött idag. Okej, jag har sovit ungefär 6 timmar i natt, så det kanske beror på det... Skönt att det är vilodag! Mami vill att jag följer på gympa ikväll. Jag sa att jag kunde göra det. Mest för att det ligger next to en glassbar, men nu funderar jag på att skita i gympan och gå direkt till glassbaren.

Svart står på andra plats på färger jag vill ha på min bil. Bara så att ni vet....... ;)

Jag är hungrig. Det är jag nästan alltid. Det blir frestelse ikväll. Typ Jansson, fast med kassler istället för sill (eller vad är det för fisk i Jansson?!). Det är gott.

Jag saknar Torsby litegrann. Men ändå inte. Tycker det är skönt att vara hemma. Men allting är så lätt i Torsby! :) (Okej, inte allt...) Allt förutom att handla är lätt :) Men nu är det bara 244 dagar till 18 & bilen är ännu närmare...... ;) Haha, vi återkommer om det...

Nu kom papi hem, nu ska vi äta! :D MUMS!