>Sura ben

Idag har jag verkligen förstått innebörden av sura muskler! Fruktansvärt. Det går liksom inte att beskriva. Vill inte tänka på hur det känns. Surt är det, av mjölksyra. Inte skönt!!

Började dagen med morgonstyrka eftersom jag inte orkade träna igår. Men jag orkade gå upp kl 6 imorse? Fakir, ja. Men det var skönt! Chardine was in charge och det var benbetonad styrka. Smärta i låren, ja !! Syra för minsta trappsteg resten av dagen sen.

Sista provet på gymnasiet följde. Ångestladdat som sjutton! Det kunde gå hur dåligt som helst eller hur bra som helst. Det gick nånstans mitt emellan, tror jag! Hade tränat för dåligt, gjort för få uppgifter eller fel uppgifter, för att kunna ha med MVG-striden att göra. Men jag hoppas på ett VG och vet att jag inte behöver göra omprov!

Har fått min bok på posten idag!!!! JIPPIE!!! Ska visa den för två lärare och sedan är det bara seminariet på måndag som skiljer mig från att vara en fullfjädrad student!! Kan inte beskriva hur skönt det känns.
Bilder på boken? Ja, okej då! Här kommer fram- och baksida. Orkar inte fota den färdiga boken jämt nu.


På eftermiddagen var det skytte och cykel på programmet. Gick rätt bra att skjuta, börjar komma in i nya rutinerna! Känns bra!
Sen cyklade jag med L. Oj oj oj, det var tungt! Smärtan från morgonstyrkan förvärrades och uppför vissa backar var benen så sura att jag trodde jag skulle välta av cykeln.
Vilket jag tillslut gjorde, när vi åkte på en skogsstig och det tog stopp vid en rot. När jag välte var båda fötterna fastspända men när jag slog i backen var båda fötterna lösa, sjukt, haha.

Och där på skogsstigen så blev det en bäck typ, lera och spångar över. Men jag missade tydligen spången på ett ställe och blev rätt så lerig om skorna. Leifs kommentar till detta: Gå på spångarna, Anna! Jo, jag förstod det, svarade jag. Haha.
2,30 stannade klockan på och det var sura 2,30 måste jag säga. Men skönt när det var över!!

>Orienteringsmästerskap m.m

Har arrangerat årets orienteringsmästerskap idag! Det var rätt kul. Men blev väldigt sugen att själv springa. Orientering är väldigt roligt!! Önskar många gånger att jag kunde springa någon tävling eller träning hemma ibland, men det blir liksom aldrig av. Synd.

Vi blev klara i tid men nu är jag trött. Gick upp tidigt i morse och la mig sent igår. Har MAQ på schemat idag men jag funderar på om jag verkligen orkar. Är faktiskt mer sugen på att köra morgonstyrka imorgon, konstigt nog.

Borde plugga matte och fixa lite med mina naglar ikväll. De är nästan perfekta nu, en vecka till balen. Ska de hålla? Det är frågan!!
Det jag helst vill nu är att lägga mig i bäddsoffan och sätta på en film. Gosa ner mig under täcket och bara vila! Men icke, det håller inte asså.

Jag tränar alldeles för dåligt just nu alltså! Orkar inte träna när det är så mycket annat och får sån himla ångest över det.
Men jag vet också att efter måndag så är jag helt klar med hela gymnasiet. Och då kan jag träna hur mycket som helst. Jag satsar på det.

Har en väldigt jobbig bränna på ena skuldran. Ser inte bra ut på balen. Måste nog dra en gång i solariet.

>Tossetest

Idag har jag kört mitt livs andra (!) Tossetest. Har varit sjuk på 3 av 5 test som körts.

Jag är nöjd med mitt race! Det gick bra, bra tid och bra känsla. Såklart väldigt jobbigt, men jag hade tryck från start och förutom ett par dippar som man får räkna med på ett så långt test som bara är uppför, så gick det bra! Har ju kört upp där många gånger, fast inte test, och om jag tar bästa tiderna som jag haft på nedre+övre delen så åkte jag ändå 30 sek fortare idag! Skönt!

Annars så payade jag 200 spänn till vårdcentralen för att få en fästing bortplockad igår.
Och 700 spänn till tandvården för att få en visdomstand rengjord idag.
Hur känns det? Ja, behöver jag verkligen så mycket vård? Ja, tydligen. Känns bra att inte ha klarat allt själv, ändå. Känns mindre bra för plånboken.
Väntetiderna är fruktansvärda också.

Imorgon är det orienteringsmästerskap. Jag står som banläggare och startansvarig. Blir en full dag. Sen är det 100% matteplugg inför provet på torsdag. Jag kan ingenting och det skrämmer mig. Jag kan inte ingenting när det gäller matte. Hmm... Jag behöver som sagt bara G, men jag vill inte ha ett G på mitt betygspapper.