#bestnine2020

När jag först skulle välja bilder till denna (som blivit en tradition jag inte kommer ge upp i första taget!) så tänkte jag att det skulle bli svårt att hitta 9 fina moments under 2020. Det slutade (som vanligt) med att jag fick välja bort fina bilder. Så även om 2020 har varit extremt speciellt så har jag fått uppleva fina stunder. Det saknas många personer i det här kollaget och det är många personer som saknats mig under 2020!! Min önskan för 2021 är att jag kommer få möjlighet att krama varenda en av de människor på denna jord som jag älskar. Punkt. 

(null)

Det bästa med 2020 i kronologisk ordning:
Min sista seger. Hela den helgen på Idrefjäll var så fin. Sista helgen med min älskade klubb. Allt från tacokväll till utcheckning var perfekt! Att skjuta fullt i snöstorm är min grej. Och att jag fick uppleva det alla skidskyttar strävar efter en sista gång i karriären var obeskrivligt. Skjuta fullt, åka fort, bra skidor. 2020’s bästa dag. 

Livets skarvår. Ord är överflödiga, väl? Räcker med två: livets skarvår!

Kohorten. Både i Corona-tider och annars så har (hade) jag mitt fina gäng i Trondheim. 16-17 mai med min kohort var också en av 2020’s bästa stunder. 

Sommarjobb. Både Actic och Vi Omsorg bjöd på en fantastisk första sommar (sen 2010? 2011?) med sommarjobb. Framförallt är jag otroligt tacksam över allt som Actic gav mig. Det kommer jag alltid ha med mig. 

Sommaren med familjen. Här är också ytterligare beskrivning överflödig. Sommar på hemmaplan var grymt alltså! Helt fantastiskt faktiskt. Några veckor med utomlandstemperatur och andra veckor där vi fick göra andra saker tillsammans. Det var fint! 

Sista veckan i Trondheim var också fin. Den bjöd på alla mina favoritpass, en avslutningskväll med mina bästa vänner och ett race där jag lyckades skjuta fyra nollor. En otroligt vemodig flytt. Men allt blir bra, till slut (annars är det inte slutet). 

Halden. Så tacksam över HSK som gjort att mina första månader i Halden varit så otroligt bra! Jag älskar orientering och allt som det har gett mig! Jag har fått se nya miljöer, jag har fått nya vänner, jag har fått extrajobb och jag har utvecklat mig som orienterare och som löpare. Och det är ju så galet kul! 

"Jullov/snöläger". Hur kul det än är med orientering så är jag född skidåkare och jag är beroende av skidåkning. Så jag behövde ett långt jullov/snöläger. Det började på absolut bästa tänkbara sätt med en helg i stugan. Det kommer nog avslutas på samma sätt också. Typ. 

GOTT NYTT ÅR!!!