Bristningsgränsen

Jag ligger verkligen på gränsen nu. Vet inte exakt på gränsen till vad. Men sådär att jag börjar gråta och vill kasta telefonen i stengolvet (och då lagade jag skärmen för exakt fyra dagar sedan) för att jag kommer 8 minuter för sent till svenska konsulatet och inte får rösta. 

Och mina ben. Herregud. I onsdags blev det skate på träningen med Tiller, det var mitt sjunde raka dag med skate. Löpningen på sista 750 metrarna till konsulatet igår var helt fruktansvärd. PAIN. Och idag har jag skejtat igen. Kanske inte optimalt. Men ska ju tävla imorgon och kör alltid upptakt (innan viktiga tävlingar) eller hurtighet dagen före tävling. Tänkte liksom inte efter före där. 

Öste ju på med träning direkt efter SM. Kroppen var sliten (är) men säger hela tiden: "nästa vecka blir det inte så mycket träning". Så därför kör jag in i kaklet nu. Försöker hålla mig på rätt sida bristningsgränsen. Och sen borde jag ta rejäl vila nästa vecka. Men det är svårt att vila rejält när man ska jobba 7-18 i fyra dagar. Typ. Då kanske det är bättre att klämma in lite träning när jag har tid och vila rejält efteråt. Kanske. 

Känner mig så osäker kring allt just nu. Framförallt kring formen. Ska bli intressant att jämföra tiden på tävlingen imorgon mot för ett år sen. Se om jag faktiskt har utvecklats. Jag upplever det ju så, men det var inte vad resultaten från SM sa. 

Tacos

I tisdags kväll blev det tacomiddag med mina finaste vänner i Östersund. Helt underbart att få en kväll med dem. Trots att vi numera ses ganska sällan så är allting precis som vanligt. Såna vänskaper är underskattade. 

Efter en god och trevlig middag med samtal om allt mellan himmel och jord så introducerades ett (för de flesta) nytt spel, Ligretto. Det är som en stress-version av Skip-bo. Sjukt kul!! Lite surt att jag bara blev tvåa, men det var verkligen sjukt kul, så kul att jag nästan blev sugen att köpa det själv, ska nämligen ha inflyttningsfika ikväll. Men tror inte det blir så. Dels så har jag inte alls mycket tid till övers. Har i och för sig bakat det viktigaste redan, men tror jag ska komplettera lite. Har faktiskt dålig koll på hur många som kommer, hela teamet är inbjudna, så vill ju liksom inte ha för lite fika!! Jag brukar ju slå på stort när jag har fika, men det blev väldigt inklämd fika den här gången. Svårt att hitta en kväll som passade. Kom hem igår kväll och drog direkt på träning med Tiller. Har inte riktigt hunnit packa upp än och orkade inte städa innan jag drog förra veckan så det måste också göras. Och så tänkte jag åka ner och rösta idag, har fan fullt upp hela tiden nu känns det som!! 

Ännu en skidmånad

Konstaterade igår att juli och september kommer bli 2018’s enda månader utan skidåkning på snö. Lite coolt sådär. 

Jag kör nämligen två dagar i tunneln i Gällö, det var halva anledningen till att jag stannade kvar i Östersund. Igår eftermiddag blev det 1,5 timme, mestadels utan stavar, och i eftermiddag har jag planerat 2 timmar. Det är lite drygt att snurra runt, runt men igår var det segt första halvan av passet men andra halvan gick fort. Tänkte lyssna på en sommarpratare idag så kanske det går lätt. Skulle liksom bara vilja stänga av och låta tankarna fladdra, men vill samtidigt utnyttja tiden på snö till att nöta teknik. Och då måste jag vara fokuserad. Får se om det går att lyssna på podd samtidigt eller om det får bli musik idag också. 

Det bästa med regelbunden skidåkning är i alla fall att skidorna inte känns extremt långa när man kliver på snö. Jag hoppas också att det ska vara en stor fördel med regelbunden skidvana när det är dags för säsongsstart.