>19 jävla bast

Min andra födelsedag utan familjen. Förra året spenderade jag min födelsedag i Lima med att få ett silver på SM-jaktstarten, äta supergod kladdkaka och sedan på kamratmiddag på Experium. En fin födelsedag!

Jag önskar att jag fick spendera alla mina födelsedagar med mina fina familj, men det får vänta ett år till. Idag väljer jag att vara med min andra familj, skidskyttarna!

En fysiklektion och en utskällning för att jag sms:ade har dagen erbjudit, samt två presenter som jag är väldigt glad över!:-)
Resten av dagen erbjuder lunchdejt med Albert och Uno och sedan handling och bak med Chardine. Framåt kvällen kommer restrerande skidskyttar och några till och så har vi en fin kväll på 27B!:-)
Puss på min födelsedag:D

>Sista dagen som 18

Känns lite hårt faktiskt. 19 är en skitålder som jag gärna skulle hoppa över. Men så fungerar det inte i den här världen, så jag tar väl tag i mitt liv och fyller 19 bara för att bli lite större :-)

Har tjuvstartat idag (att bli lite större) med att installera min bärbara hemtelefon. Det gick som smort, och jag måste säga att jag känner mig äldre! Vuxenpoäng för: hemnummer, hemtelefon, bärbar hemtelefon. Visst var det 29 jag fyllde imorgon?

Hoppas ingen har missat att det är min födelsedag imorgon. För tre veckor sedan tänkte jag inte alls på det, som sagt, det är inte så kul att fylla 19. Men nu ser jag fram emot det, mycket tack vare att jag ska baka tårta och bjuda mina fina vänner.
Halv åtta hos mig!
Om det är någon som känner sig som min vän och är sugen på tårta!

Annars så har jag skrivit ett godkänt tyskaprov, svårt men jag hoppas på det bästa, haft träningssamtal och fått höra många kloka ord, som alltid med L, varit på lite lektioner, gjort rent och sommarparaffinerat mina skidor samt dammsugit och dammtorkat.
Två timmar till läggdags, kanske ska fortsätta min säsongssummering?

>Sverigecup-diplom

Packade upp mitt Sverigecup-diplom idag. Det var andra året i rad som jag segrade i Sverigecupen och jag har nu två nästan likadana diplom för det.

När Ingemar Arwidsson inledde Swecup-utdelningen i Östersund i lördags, sa han något klokt. Något som gjorde mig varm in i hjärtat, något som stärkte mitt självförtroende. (Jag kan tyvärr inte citera ordagrant, men jag försöker innefatta allt han sa.)

- "Sverigecupen är något som pågår under lång tid. I den är det ingen enskild vindpust, dålig dag eller vallamiss som gör det. Den som segrar här har gjort förtjänt av det under hela säsongen."

För det första var det sååå skönt att höra efter fredagens tävling då jag både hade sämre skidor och otur med vindarna.

För det andra så har jag faktiskt vunnit två år i rad. Alltså har jag varit bra under två hela säsonger. Känns ganska bra faktiskt!