>Rullskidskytte

Rullskidskyttetävling i Mora idag. Jag stod bakom kikaren på inskjutningen och skrev skjutresultat på tävlingen. Det var roligt, men inte ens hälften så roligt som att skjuta in och kötta järnet på tävlingen. Men imorgon så!!
 
Fin dag, de millimeter regn som yr förutspådde föll inte från himlen och emellanåt var det riktigt varmt.
 
Jag gick upp tidigt och tränade innan tävlingen. 1,30 klassiskt mot Bergkarlås. Fint. Kändes bättre i kroppen idag. Har inga förhoppningar om att vara pigg imorgon, men kanske har lite överskottsenergi efter att ha varit still i 6 dagar. Kanske.
 
Sovgäster kommer och går. Igår sov Josefin darling här och i natt ska Fristedt slagga här. Roligt, roligt.
 
Drar till Idre imorgon efter tävlingen. 6 nätters läger. Ska bli skönt att få lite ny terräng, även om jag känner Idre-vägarna ganska väl sen tidigare. Riktigt bra träning med ett bra gäng. Fint.
 
Regndroppar föll alldeles nyss. Nu är de slut igen. Hoppas på lika fint väder imorgon. Då ska vi kötta!!! Eller nej, jag ska köra A3. Ingen explosion på spurtvarvet. Bra träning och bra skytte. Har dock inte kört något hårt kombpass i år, oops. Får se hur jag reagerar på pulsen. Kan inte luta mig tillbaka på rutin från tidigare år heller, eftersom jag bytt gevär. Eller nu kom jag på att jag visst kört lite intensiv komb. Spänst och ett löpintervallpass med komb. Och det gick ju bra. Så det är bara att lita på att öga-finger jobbar lika bra som på enbart skyttepass och att rörelserna är behändiga. Det blir nog bra, framförallt ska det bli kul!

>En tom lägenhet

Nu är jag hemflyttad till Mora. 17 flyttlådor och möbler till vansinne har jag med mig hem. Idag ska jag försöka få ordning på alla mina kläder. Känns som att det är viktigast just nu. Åker på läger på söndag så då vill jag gärna ha med mig kläder så jag klarar mig. Och just nu har jag dålig koll på i vilka flyttlådor jag ska leta. Men det ska jag bringa klarhet i under eftermiddagen/kvällen.
 
Det gick förvånansvärt bra att åka från lägenheten. Blev lite sur på besiktningsmannen men höll skenet uppe och lämnade in nycklarna. Jag gick därifrån utan att ha slängt en sista blick på lägenheten som varit mitt hem under de 3 senaste åren. Mitt hem under bästa åren som jag hittills upplevt. Men jag vet hur lägenheten ser ut och hur den såg ut under sina glansdagar.
 
Det är en speciell känsla när en lägenhet är möbellös. Den är så fridfull och jag känner mig förväntansfull när jag ser en tom lägenhet. Himla härlig känsla. En lägenhet är otroligt speciell utan möbler. Man tänker, den ser ut som vilken lägenhet som helst och det gör den. Men man har en spelplan som man kan göra vad man vill med!
 
Jag längtar så otroligt mycket till min nästa tomma lägenhet. När jag får se den och hur den kommer se ut, har jag i dagsläget ingen aning om. Men när jag får se den så kommer den förväntansfulla känslan igen. Och jag ser möjligheterna, jag placerar i huvudet ut mina möbler och tavlor.
 
Drömmen är min egen lägenhet som jag inte hyr. Där jag inte har några restriktioner att följa. Där jag även kan tapetsera om i huvudet och riva ut badkaret för att sätta in en duschkabin och ett stort badrumsskåp.
 
Men just nu är jag hemma i ett rum på 8 kvm. Jag ska försöka sortera vilka saker jag behöver under de månader jag bor hemma och låta resten ligga kvar i flyttlådor. Jag ska flytta på pappas och lillebrors kläder så att mina träningskläder också kan få hänga på tork. Jag ska försöka placera ut alla mina 10000 saker i badrummet på en yta som inte tillåter 10000 saker.
 
Jag ska bo ihop med min familj igen. Hur det kommer gå, ja det får vi se!

>Ett delmål bock av!

Har tränat idag! Otroligt skönt.
 
Först tog jag mig en sovmorgon! Jag gör så när jag bara har ett pass under en dag, då har jag tid att sova hur länge jag vill.
 
Började i katastrof. Sommartrafiken genom Mora gör att det tar dubbelt så lång tid att ta sig till Hemus som normalt och när jag kommer dit så inser jag att jag glömt slutstycket hemma.
 
50 minuter efter jag börjat packa i bilen hemma så kan jag dra igång träningen. KUL!!!
 
Men fick då sällskap av pappa som hade varit på lunch och efter det kom och tränade mig. Det var bra. Jag sköt äntligen nytt rekord på 20 stå på liggprick! Otroligt skönt. Jag har skjutit 11 träff säkert 20 gånger sedan det blev mitt nya rekord men aldrig pallat att skjuta nytt rekort. Skjutit 8,9,10 träff efter 3 serier och sen bommat 5 i sista. Idag hade jag stenhårt huvud. 2 träff i första, nja, bättre kan jag! 4 träff i andra serien. BRA, sa pappa. 5 träff i tredje serien! WOW liksom. Jag sa till pappa: "Nu har jag redan delat rekord, och en serie kvar!" Och jag pallade trycket! Satte 4 raka och sköt iväg 5:e lite för fort, en ståträff klockan nio. 15 träff!! Det har varit ett oskrivet delmål för mig i över ett år nu, äntligen satt skotten där!! Otroligt skönt!
 
Att jag sedan bommade hela ståpricken i stå, det behöver vi inte nämna. Avslutade i alla fall med två snabba nollor i stå, det var skönt. G på komben. Åkte rullskidor skate och det gick okej, blev trött efter 45 minuter. Åkte en timme totalt.
 
Imorgon ska jag försöka få till två korta pass och vara funktionär på tävligen där emellan. Så otroligt tråkigt att stå vid sidan på supersprinten i år igen!! Men jag får köra distansen på söndag, det ser jag fram emot. Ska inte köra max, utan bara ta det som ett träningspass med resultatlista.