>Vila = tid

Är inne på andra vilodagen nu. Det känns bra! Skönt med lite vila, det behövs. Skulle nog vilja vila imorgon också, men ska ta mig ut på 1 timme klassiskt med mycket skytte.
Dagarna blir längre när man inte tränar! Man får tid till så mycket annat!

Igår tvättade jag och handlade. Jag bakade chokladbollar och hade nagelkväll med mina bästa vänner. Idag har jag vikt lite tvätt, packat ur Östersund-väskan och nu ska jag göra lite projektarbete och engelska-speech.

Ändå så är jag avundsjuk på gubben med kapellet! Jag ser en gubbe nästan varje dag på parkeringen här i Aspen. Varje gång jag ser honom så klär han omsorgsfullt på/av sin bil med ett stort kapell mot snön. Det tar säkert 5-10 minuter innan han har satt på det så att alla hörn är på plats och veden ligger säkert så det inte blåser av. Tänk om man hade tid med sånt varje gång man skulle ut och köra bil!!!

Lite längtar man ändå till pensionen. Då ska jag också ha tid att klä på min bil!

>Skidåkargener

På House i förra veckan så var Masters lite intresserad av patienten. Hon vägrade erkänna det utan förklarade det som att (dåligt översatt): Han var en överlevare och därför sa hennes hjärna åt henne att hon borde föröka sig med honom.

Det låter väldigt flummigt, men jag tror det säger ganska mycket ändå!!

Jag insåg det när jag (av alla saker) bäddade sängen idag. Att det stämmer. Speciellt in på mig.
Jag har drömmar om att skapa en skidåkande familj. Med barn som kommer älska att åka skidor och skidskytte. Som kommer vilja träna med mig när jag blir gammal motionär. Som jag kan träna och som kommer ta VM- och OS-guld.
Om jag då skaffar barn med en skidåkare så får ju våra barn 100% skidåkargener?! Om jag blir riktigt bra på skidskytte och även min man blir riktigt bra, då är ju chansen att våra barn också blir riktigt bra?!

Då finns det alltså medicinska anledningar till att jag dras till skidåkare? Då är det alltså av vetenskapliga skäl som jag blir extra tänd när någon snygg kille vinner ett lopp? Då behöver inte jag skämmas över att min kvinnliga sida vill ha muskulösa armar att smeka?

Jag kommer gifta mig med en skidåkare. Punkt slut.

>Tankar i bilen

När jag sitter själv i bilen och jag har tröttnat på musiken i högtalarna och jag fortfarande har 9 mil kvar så kommer jag att tänka på vissa saker. Saker som jag inte vet ifall jag borde tänka på. Men jag kan inte hindra tankarna.

Jag tänker på saker som jag har gjort, inte gjort och kommer göra, inte kommer göra.

Jag blir rätt klok av dessa tankar. Jag kommer fram till saker, jag inser saker, jag bestämmer saker.

Vad har jag bestämt idag då?

Jo, att jag inte ska välja bort saker som jag vill ha. Aldrig mer välja bort någon jag egentligen vill ha.
Men att om jag inte får det jag vill ha, så kan jag kliva ett steg ner från molnet jag svävar på och ändå le. Le mot någon som är bra.

Ja, jag tänker på dig.

I heard that you found a girl
I heard that your dreams came true
I'd hope you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me, it isn't over

En låt som jag inte tröttnar på.