>Jag älskar att träna!

PUH! Jag tror att jag har glömt hur jobbigt det är att träna. På intervallerna förra veckan var jag helt död, nästan lika illa var det idag.
Nej då, det gick bra! Men A2 är segt som tusan. Just nu känner jag att jag kunde ha åkt minst 10km till, men det vet jag inte om jag kände då...
Jag älskar att träna i vilket fall som helst!

Längtar typ till sommarträningen, då kör vi gång inför Kontiolahti 2012!!!!
Nu har jag lärt mig massa på uttagningen i år, det drar vi lärdom av till uttagningen nästa år! Då ska jag dessutom vara oslagbar i både åkning och skytte, det tränar vi för med start för två veckor sedan. I alla fall skyttet. Åkningen håller på lite hela tiden, men hårdträningen börjar 1 maj. Längtar redan!

Ser fram emot kvällsträningen imorgon, "skyttjaktstart", precis som i Finnskoga på söndag! TAGGGGGA! Jag ska skjuta så grymt säkert i precisionen och sedan bara åka sjukt fort och skjuta sjukt bra!
Dock så tror jag det kan bli hårt att åka grymt fort. Det går upp till 185 i puls, sedan går det inte längre. (Idag hade jag max 183..!)

>Seg måndag

Otroligt seg skoldag idag! Tyska mellan 8-9, sen drog vi raggen på håltimmen. Tillbaka på skolan vid halv elva för lunch, nästa lektion halv tolv. Två lektioner och sedan håltimme igen. Spenderades på skid, en chilltimme helt enkelt. Sedan drog vi till cafeterian för en semla, mumsans! Sedan fysik... Så jäkla segt!

Middag på skolan, nu sitter jag och försöker smälta maten innan jag ska ut på träningspass. 20km A2 står på programmet, ganska chill jämfört med sommarträningen, men ändå hårt under tävlingssäsong.

Jag saknar dig.
Jag vet inte vad jag vill.


Det är tur att jag är hemma.
Jag hade ändå inte passat in.

>Slut

Jag hoppas nu att ingen blivit långsiktigt sårad och att vi kan prata om det här och gå vidare.
Jag önskar även brudarna nere i Tjeckien lycka till inför kommande tävlingar. Jag tycker att ni förtjänar att vara där nere, vad ni än tror. Jag hoppas innerligt att ni kan få till det på distansen, var och en av er är såå värda det! Jag tycker om er brudar.
Jag önskar att jag hade varit där nere med er!

- Och jag har tagit bort inläggen för att jag vill få ett slut.
Jag kan inte göra något ogjort, jag kan bara förklara mig.
Jag ska förklara för de som vill ha förklaring. Jag vill förklara.