>Vitsippa

Jag såg ett dike fullt med vitsippor när jag gick hem från skolan (ja, det är jävligt jobbigt att gå. Jag vill ha kraft, ork, vara FRISK!!!) och jag log för mig själv. De var så fina, där i dikeskanten.
Och jag tänkte att, kanske är inte livet så dåligt ändå...

Kommer i alla fall att ha en underbar Valborgsmässoafton. Först käka med mina favoriter, sedan pumpa musik genom högtalarna på en bil. Får se om jag går in på Faktoriet. Första gången lagligt, måste nästan göras, bara för att! Mäktig känsla ju!

Men kul ska jag ha!!!


Har inte en enda bild från förra årets Valborg, skandal! Men det var den lyckligaste dagen i mitt liv, på flera plan. I år kommer jag inte ha lika roligt (vid den här tiden förra året var jag redan då världens lyckligaste) men jag kan i alla fall vara lite bättre på att ta kort!

>Ett sista vår-tecken

Jag är redan trött på vår-musiken!!!
Har gjort en VÅR 2010 FFS-skiva, men jag orkar inte lyssna. Det är den som det är tänkt att jag ska dunka i K's bil i morgon kväll. Orkar jag lyssna då?

Jag skulle gärna vilja säga att det här är ett tecken på att våren är slut och det är dags att gå in i maj. Maj betyder träning.
Men ack!

Maj betyder inte träning i år. Maj betyder körtelfeber!!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!

Det gör så ont inom mig att jag inte får träna. Det svider i hjärtat och sticker i bröstet. Det gör så jävla ont! Jag mår så dåligt över detta.
Ångra aldrig sakerna du inte gjorde. Men jag ångrar att jag inte tränade medans jag kunde!!! DAMN.

L säger att jag absolut inte får göra någonting över huvud taget innan mina värden är bra. Minst 4 veckors sittande på min feta röv, ungefär.

"#€%&/()=©@£$∞§|[]•Ω鮆µüıœπ˙~™æøfiª√˛¸ƒ∂ß≤÷≈ç‹›‘’‚…–

>Animal - Ke$ha

Ke$ha – Animal

Lyssnade igenom detta album igår med stora förväntningar. Eftersom både Tik Tok och Take it off är två underbart bra låtar från detta album.
Men ACK så besviken jag blev!
Resten av albumet, rätt ut sagt, suger jävligt hårt. Förstår inte hur 2 låtar kan vara så sjuukt bra, och resterande 13 vara sååååå dåliga!?

Ursäkta mig, fick bara lov att uttrycka detta...

Och en andra sak...
Vart fan håller alla hus?!?! Kändes som skolan var total-tom, känns som Aspen är total-tom...
eko-eko-EKOOOOO!