>Packningsbekymmer (igen)

Pappa: Det lär bli helt fullt i bilen trots att ni inte har så mycket saker med er.

A: Ja, jag har ju hela mitt liv med mig. Jag ska ju flytta hem.
*äldsta lillebror ser skräckslaget på mig för några sekunder*
Erik: Jaha, du ska flytta hem till Torsby!
*han ser glad ut igen*

>Vikten av jul

Alla pratar om hur mycket julmat man äter på julen, skinka, prinskorv och förstås knäck och ischoklad. Och innan julen så tjatar alla om hur tjocka de kommer bli och hur mycket de kommer gå upp i vikt.
Okej, jag är inte helt oskyldig jag...men jag pratar mer om att äta upp mig, så jag har lite energi att ta på när det är träningsdags.
Nu åkte jag ju på en äcklig sjukdom precis efter jul här. Och som alltid när jag är riktigt sjuk, så tappar jag aptiten. Ganska praktiskt nu vid jul, faktiskt. Jag vet inte vart julmaten tog vägen, men jag har gått ner 3kg på en vecka. Och den veckan inkluderar julafton.
Och nej, det är verkligen inget jag är stolt över. Mamma sa till mig att jag blivit smal igår, och jag kunde inte annat än hålla med. Hemskt smal! Jag hatar att vara så smal. Det är ju ingenting kvar av en! Vart tog Anna vägen? Vart tog Anna vägen? Hon är borta!
Jaja. Nu står jag inför ett dilemma; ska jag äta upp mig till normal vikt för att jag trivs bäst så? Eller ska jag behålla nuvarande vikt ifall det går lättare i spåret då??
Hmm... Jag tror jag väntar till efter nyår med att delge beslutning. Något säger mig att det kan bli en del mat under nyår. Plus att vi ska fira farfar, hej tårta! :D

Åker till Norge idag. Begränsat internet. Åker vi till Trysil får jag nog tag på mobilt. Annars kan jag alltid låna pappas iphone (a)
Vi hörs, älsklingar. Gott nytt år på er!
PUSS

>Pip-problem löst

Idag har jag plockat isär mitt gevär för första gången. Eller ja, pappa plockade isär, jag satte ihop. Hur bra? Hehe...

När vi var klara hade vi fått ihop två snygga kombinationer av gevärsdelar:

1.
Min stock, Dannes pipa, mitt slutstycke, Dannes diopter, min iris och ögonlapp.

2. Dannes stock, min pipa, Dannes slutstycke, min diopter, Dannes iris och ögonlapp.

Men efter lite torrklick konstaterade jag att vi var tvungna att byta slutstycke. Så det mesta på min bössa är Dannes nu...
Åkte till Hemus, temperaturen stod stadigt på -20. Sköt, första serien på en enkrona. Andra och tredje serien var inte lika bra, men det får duga. Det ska inte vara -20 på Torsby-tävlingarna!!! Plus att jag kom på minst tre felkällor som kan förklara liten spridning.
Så...nu känner jag mig trygg med den pipa och den ammunition jag har! Nu kan jag inte skylla på det ;)
Nu ska jag bara börja träna och fixa någon liten form av form som jag kan luta mig tillbaka på. Annars får jag väl leva på gamla meriter.
Och jag vet ju att jag är grymt bra grundtränad, och det förlorar man inte på en veckas förkylning.
Nu är det en veckas träning som gäller!!! Jag ser fram emot det!:)