>Motivation

Just nu har jag så lite motivation att jag skulle kunna stå och kolla på mina konkurrenter tävla om platser till JVM och inte ens vilja vara med.
Nästan..

Jag vet inte riktigt varför. Känner mig bara så trött och ofokuserad. Jag känner mig värdelös och är så himla less på allting.

Jag tror att jag har för mycket som pågår just nu.
Jag ska hålla koll på allt och inget.

Lägenheten. Skolan. Träningen. Kompisarna. Min pojke. Mig själv. Maten. Sömnen.

Och allting måste vara perfekt.

Ja, nu förstår jag ju varför jag kanske är lite less på allting.

Och det går ut över träningen. På dagens träning var jag så ofokuserad jag kunde vara, det gick dåligt att skjuta, dåligt att åka och jag brydde mig inte ens. Jag åkte och funderade på om jag skulle lägga ner träningen den här veckan, skita i springskytte-SM, låtsas vara sjuk hela nästa vecka.

Men sen är det Marten
Utropstecken

>Nollning, hehe

Jovars, visst blev min dag mycket bättre under kvällen! Det var dags för nollning av våra nollor, numera ett steg närmare ettor.

Det gick förvånansvärt snabbt att få in alla tjejer i bilarna, men killarna var tråkiga och låste in sig hemma. Men men, de vet inte vad de missade :D

Platsen hette Kollsberg och är Torsbys badställe. Där var det 6 nollor på bryggan och 13 äldre på torra land.

Utfrågning heter det, det är grymt roligt och man lär känna varandra otroligt bra.
Att sedan två nollor åkte hem lite blötare, det var ju inte vårt fel. De svarade helt enkelt för dåligt. Hehe.

Kul var det och bra sammanhållning har vi.
Right babes?? :D

Jag tycker ganska så jävla mycket om mina skidskyttar ♥

Och...min kamera var med ner dit. Men i en annan ficka än min, så tyvärr får jag förlita mig på Emmas mobil när det gäller bilder..

>!"#€%&/=?©@£$∞§|≈±

Jag har bara lust att skriva massa svordomar just nu. Men har vräkt ur mig så många redan idag så jag har inte så många kvar.
Vilken hemsk kväll igår och dag idag det har varit på skol-fronten! Uschamig säger jag bara, och värre kommer det bli. Dock inte om jag får min vilja igenom men det ser ganska mörkt ut just nu.

Fick ett fruktansvärt besked innan jag skulle somna igår, de har ändrat vårat underbara schema! Så nu är det allt annat än underbart. Från en lektion på fredag och ingen håltimme alls till fyra lektioner på fredagar och fem håltimmar i veckan. Hur fan i helvete tänker man?!?
Nu vet jag ju ungefär vad det beror på, men inte är jag gladare för det. Kan bli lite gladare om jävla-programmerarna bestämmer sig för att de faktiskt kan äta på 10 minuter en dag i veckan (som vi snälla tyska-elever kan) men inte mycket mer.
*några fler svordomar*

Något positivt idag är att jag ska skjuta scatt varannan vecka på en håltimme iaf! :D
Och att jag har kirrat handledare till projektarbetet. Och att det var god middag.

Och nu hoppas vi att kvällen kan göra min dag! :')