jag saknar dig <3

jag vill bara få skriva det här någonstans. jag skiter i om jag har stavfel eller något, kommer inte kolla det här. tänker inte skriva ditt naman heller, men om du läser det här så kommer du förstå att det är dig jag menar.
det slog mig så plötsligt nu, just nu, eller nyss, att jag saknar dig så enormt! du är inne på msn nu. och jag skrev min bloggadress, så du kan kika in om du har lust med det. men du kanske inte bryr dig om mig längre.
jag slogs av en impuls att skriva något till dig, men gjorde inte det i rädsla av att du inte skulle svara det jag ville att du skulle svara. jag tänkte skriva "längesen :/<3"
men jag skrev ingenting.
det är sanneligen längesen!
och jag saknar dig, jag saknar allt vi gjort!

kommer du ihåg på styrkegympan när vi gjorde övningar som vi kopplade till lite perversa saker?
kommer du ihåg alla träningar som du och jag tagit sällskap och väntat på varandra?
kommer du ihåg när jag sa ; VADÅ BLÖTT?
kommer du ihåg hur kul vi hade på tjejträningarna?
kommer du ihåg allt du skrivit om att du älskar mig?

vet hur du mycket du betyder för mig?

när det vart fel, jag vet, det var mitt fel. jag lyckas alltid sabba mellan mig själv och de personer som betyder mest för mig.
när det vart fel, då bröts allt itu.
du sa inte ett ord till mig när vi träffades.
du var som vanligt mot alla utom mot mig.

jag kände mig så liten då, jag ville inte gå till träningarna, för du kunde vara där.

det var mitt fel, jag vet. men jag hade aldrig skickat det där idiotiska sms:et om du hade hållit fast vid ditt ord, om du inte hade brutit ditt löfte.
det vart fel när du sa NEJ.

men i alla fall.
jag vill inte att det ska vara såhär.
jag vill ha tillbaka dig som vän.
vill ha en kram igen.
vill inte bli dissad på internet mer.

äsch.
jag vet hur det gick förra gången jag bönade och bad om förlåtelse.
fast det var inte till dig. du kanske är mer förlåtande? för jag älskar ju dig. <3 gjorde, gör, kommer alltid att göra!

nu vet du i alla fall. (kanske)

//annamariiia

fotboll <33

jag har tänkt skriva här lite oftare. med start idag. :) kanske slut imorgon, vem vet.
hade i alla fall ingen lust att skriva i bloggen på lunar idag. vem vet, kanske slutar med det snart. men det är roligare att skriva där, för då ser man vilka som läst. men här är det också kul att skriva, för då kan typ vem som helst läsa. (och jag vet inte om det, mindre positivt)

har i alla fall spelat fotbollsmatch idag, det var bara träningsmatch men ändå. det var jättekul!! :DD men jag tycker inte om att spela back, klantar mig lite för mycket.
då är det bra att ha en ledare som inte ser misstagen, utan fokuserar på det bra man gjort.
skönt att få en sådan ledare efter två helt ** ledare som jag haft förut. heja mora. (egentligen står det bua färnäs men det är trevligare att se det tvärtom.)
fotboll är verkligen hur kul som helst!

och jag ska sluta svära, i alla fall lite. ;) för det blir jobbigt i längden om jag svär på fotbollsplanen.
och i mora är jag wikström, yesyes '
det är ett underbart lag jag har hamnat i, måste verkligen få säga det. UNDERBART! kände mig som hemma där från första stund! :DD <3 kände många sen innan (sen dagis, de flesta). men har inte träffat dem på evigheter, och nu känner vi varandra lika bra som då, känns det som. i alla fall känner jag det så. :) det är skönt.
faktiskt så har jag aldrig haft det såhär bra på en fotbollsplan!
har spelat i två andra lag, med två dåliga tränare. och i de lagen så har jag aldrig varit så hemma som jag är med mora redan efter två träningar och en match. :) det är helt otroligt! :DD
älska fotboll <3

ska försöka att lägga in nån bild här nån gång. men är lite dålig på att ta bilder, ävenf ast jag alltid har kameran nerstoppad i väskan när jag är någonstans. men den brukar få ligga där tills jag kommer hem.
(och jag är lite generad över min kamera också, den är fet och klumpig, kanske det är en anledning till att den får ligga kvar....)
men som sagt, det kommer nog någon bild snart. har ju skaffat en bild på mig själv, tror jag. den syntes inte igår, ska kolla det sen.

åh, jag älskar att blogga ^ fick bara lov att säga det ;)

lång blogg, det är såna som är mina favoriter. näst efter skidskyttisarna <3 ;)

//annamariiia

PRAO!

nu har min prao varit också. och så var det längesen jag skrev här, så jag tycker det är lite dags. inte för att jag vet om någon läser, men ändå ;)

har praoat på färnäs skola i klass fyra och på mora skidgymnasium. båda platserna var jätteroliga att vara på, och jag tror jag hade moras två snällaste kvinnor som handledare (förutom min mamma). åsa & sara, tkr mkt mkt mkt om er <33

måndag&tisdag var jag på färnäs. jag fick; hjälpa eleverna, massera dem när de jobbade, rätta matteprov och övingsblad m.m. och så spelade jag fotboll på två raster med eleverna i klassen. det var verkligen superkul! men det kunde ha gått bättre att spela om jag inte hade haft ett par OTROLIGT klumpiga (men snygga!!) glasögon och om jag haft en snodd till håret. ;) men vi tjejer ääägde killarna på lunchrasten :DD (fast det vart oavgjort..)

onsdag, torsdag&fredag var jag på skidgym. :) det var faktiskt roligare. :))) var med skideleverna som går ettan på natur ganska mycket, väldigt spännande. och skitkul! alla var så härliga, och jag lärde känna nya skidåkare och jag kände mig verkligen som hemma i deras klass. (kanske ska börja där ? xD nejdå..)
och så tränade jag med dem. :) det var läskigt och nervöst innan, men det gick bra ändå sen. :)
så fick jag slava hos tränarna, gahh. annlouise var värst, x) nejdå, men hennes jobb tog längst tid. ;) och det var drygt också, men faktiskt kul ändå!
och sen vet jag en skitrolig sak som inte ni vet och som jag inte får säga för det är en hemlighet!!
xD
men så småningom får ni veta, I PROMISE!

det var helt enkelt underbart att praoa! på båda ställena!

TAAACK allihopa!
åsa, sara, annlouise, robin, ola, krister, ekan, lisa, lisa, christina, magda, helene. och alla andra! <3

och så älskar jag fotboll, ah. det är livet på sommaren! <33

//annamariiia