>Mumsigt

Jag har fortfarande ont i halsen, tillräckligt för att inte ens kunna jogga. Tveksamt om det blir något Hovfjällsrace imorgon alltså. Känns förjävligt om jag inte kan köra :(
Men istället för träning fick jag en massa tid, och först pluggade jag en massa, sen bakade jag en massa! :D

Blev både världens godaste kladdkaka och Farmors äppelkaka. Och jag fick fyra godkända betyg på båda kakorna! :)

Blev en hel del prat runt köksbordet, som M uttryckte det: "kladdkaka hos anna, intressant" Och intressant blev det ungefär när S började skrapa på kakformen... Helt plötsligt - på tal om ingenting:
- Tobias.... Har du varit kär i Mona nån gång?

Och det ledde till lite mer komplicerade frågor. Det mest komplicerade var ju att komma fram till vad frågan egentligen var. Ungefär 3 samtal och 17 sms senare, kom vi tillslut fram till frågan. Och vi blev lite besvikna ;)

Men det var en både trevligt & intressant kväll! ;)

Som tur är har jag ingen morgonstyrka imorgon, för nu är klockan efter tio - igen ! Att jag aldrig lär mig att somna i tid..... (Telefonen var tyst i natt i alla fall.... (Men inte igår kväll.....) Kan jag hoppas på två tysta nätter i rad?!)

>Svart på vitt

En söt flicka sa en gång till mig, att om man verkligen försöker få en kille, försöker tills försöken tar slut. Och sedan till slut får honom!, då känns det mycket bättre när man väl får honom, än om det går lätt att få en kille.

En klok kvinna sa en gång till mig att man ska inte behöva jobba för att få en kille, killen ska tycka så mycket om en att det inte behövs. Då är killen en bra kille!

Vem ska man tro på?

Jag vet inte vad jag ska tro.

JAG VET FÖR FAN INGENTING LÄNGRE!

Vet inte om jag vill, vet inte om jag ska försöka mer, vet inte vad du vill, vet inte vad jag vill, vet inte om det är värt det, vet inte om du är värd det.

Det är mycket lättare att säga att "nu ska jag inte försöka mer, jag ger upp" än att verkligen göra det. Det är inte mitt fel att kroppen skakar, huvudet gör ont och jag känner mig allmänt ur balans när jag ser dig.
När jag är ensam kan jag känna att "jaha, och? Vi kan väl lika gärna vara vänner". Men så lätt är det faktiskt inte.

Bara jag får allt svart på vitt är jag nöjd. Jag hatar den jävla gråskalan jag gått runt i, i ett halvår nu
. (JA det har gått så lång tid. Ett halvår på söndag, jag fattar inte vart tiden tagit vägen. Förstår inte hur det kan vara så svårt, att det skulle ta så jävla lång tid!)
SVART PÅ VITT, baby!

>Torsby runt

L kom med den smarta idén att vi fyra tjejer skulle hitta på något. Eftersom vi är fyra personer, fyra viljor blev det lite svårt att komma överrens om vad vi skulle göra. En femte vilja á Janjons kom in i bilden också, men tillslut bestämde vi att vi skulle gå runt hela Torsby. Alla hade mer eller mindre vila idag (jag hade ont i halsen), så det passade ganska bra.
V dissade våran idé med plugg som ursäkt, och fyra glada, trötta tjejor gav sig iväg.

L och jag var lite snabbare än A och K, och trots att vi gick väldigt långsamt så halkade de två efter längre och längre. Till slut bestämde vi på sms att L och jag skulle fortsätta utan dem.

Två timmar var vi ute! Det är sjukt länge! Var helt slut i fötter och ben när jag kom hem!

Två timmar deeptalk med underbaraste L. Vi kan verkligen prata, hon och jag. Om allt. Konstiga livsfilosofier till exempelt, och det bästa är att vi båda har så många idéer och teorier, så ett ämne kan diskuteras fram och tillbaka väldigt väldigt länge.
Underbart

När jag kom hem var jag inte bara sjukt trött i kroppen, jag var också sjukt hungrig!

Jag som inte brukar ha någon fantasi när det gäller mat (men det har jag därimot när det gäller efterrätter! :D), överträffade mig själv med korvstroganoff och ris, dessutom med en sallad till :)
Blev avocado med cremefraiche/ädelost till efterätt också, sjuukt gott!!

MUMS!