Födelsedag

Har verkligen känslan av att min 25:e födelsedag kommer väga upp min miserabla 24:e födelsedag, med RÅGE. 
 
Började dagen med tenta. Och med tanke på hur bra det kändes så kan jag nog säga att jag har skrivit min sista tenta. Jag är ganska säker på att jag klarade den (och jag klarade idrottsmedicinen förra veckan, inte bara klarade, utan fick A! Say WHAT?) och i så fall har jag klarat allting utom examensarbetet till min examen! Och C-uppsatsen är i full gång, ska snart ägna 3,5 timmes tågresa åt den, typ... 
 
BRA KÄNSLA har jag i alla fall. En väldigt bra känsla. Livet är härligt! (Herregud sån skillnad mot för 2-3 dagar sedan då livet var sämst, haha). Tur det kan vända snabbt! 
 
Här är min kavaj förresten:

Beauty

Har haft en väldigt bra dag idag! Hunnit plugga så mycket som jag önskat inför tentan imorgon, tvättat alla träningskläder inför nästa säsong men även en hel del roliga saker. Kunde bland annat unna mig att fräscha upp mig själv, med hårfärgning, måla både finger- och tånaglar, noppa ögonbrynen. 


Och kvällen har varit perfekt. Först var jag nere på stan och köpte födelsedagspresent till mig själv, kavaj och kostymbyxor i bra kvalité. Kändes som en investering och det är något jag funderat på länge. Nu blev det den perfekta födelsedagspresenten!

Det följdes upp av middag på Vezzo med Ingela. Otroligt trevligt! Vi var sedan på bio och såg Beauty and the Beast. Har nog bara sett den en gång och det var nog 20 år sedan, så för mig var det ganska spännande. Mindes inte så mycket, men vet inte hur mycket som de har ändrat från den klassiska Disney-sagan. Den var verkligen sevärd i alla fall! Den var lite seg i början då det var mycket sång, vilket inte riktigt är min melodi.. Men den blev bättre och bättre och blödig som man är så grät jag en hel del på slutet... Väldigt fin saga! 

Livet vänder

Igår vände det! Efter ett speciellt messenger-meddelande så kände jag hur alla stenar hade lättat från mitt hjärta och jag var bara lycklig! 
 
Nu är jag överpepp på min 25:e födelsedag och helgen i Trondheim som väntar!
 
Livet vänder vid 25, är det ett talesätt eller var det jag som just kom på det?
 
Inte för att jag tycker att födelsedagar är så väldigt speciella nu för tiden, men efter tenta och tester imorgon så kommer jag vilja göra något roligt. 3,5 timmes tågresa kanske inte är det roligaste, men med destination Trondheim så är det ändå anledning att vara kär i livet! 
 
Som sagt, övertaggad på livet. 
 
Den här känslan: