22 år

Idag har jag firat med 22:a födelsedag. Jag har varit väldigt glad nästan hela dagen, finns en sak som fortfarande gnager mig nånstans i bröstet, men snart, snart, ska jag ta itu med det. Otroligt vad energi man får av att fylla år, haha. Får så mycket energi från alla som säger grattis också, det värmer verkligen, och är en av anledningarna till att jag varit väldigt glad nästan hela dagen! Som sagt... 
 
Fick ett paket och ett kort på posten, mycket roligt! Paketet innehöll ett otroligt fint halsband och när jag såg det så tog jag tillbaka allt jag sagt om att jag inte vill ha något när jag fyller år...så fint var det! Fick även lite bidrag till tallrikarna som jag köpte i lördags, vilket var väldigt välkommet. 
 
Imorgon väntar jag faktiskt ytterligare två paket vilket kommer göra mitt humör ännu bättre! Fanns ju faktiskt en sak som jag önskade mig i födelsedagspresent och jag tror den kommer imorgon. Sen väntar jag även på mina skate-pjäxor i rätt storlek (väntat sen november men imorgon SKA de komma!)
 
Känns gammalt att nu vara 22 år men det känns ganska bra ändå. Jag har ingen åldersnoja (än). 
 
Har haft en perfekt födelsedag. Lite vardag, lite firande. Grattis-hälsningar från de som betyder något. Nästan alla iaf. Brownie till frukost och brownie till kvällis. Fyller ju faktiskt bara en gång om året och då får jag äta precis vad jag vill! Förra året åt jag avocado och kladdkaka till middag när jag fyllde år, det var precis det jag ville äta då. Gott var det. 
En 22åring gjorde sig lite ovanligt fin och är glad över sitt nya halsband!

Födelsedagspresent

Egentligen känns det som ingen big deal alls att jag fyller år imorgon, men jag tror ändå jag omedvetet gör det till en big deal. Egentligen vill jag inte fira min födelsedag men jag älskar ju att baka och vilket tillfälle är inte bättre än min egen födelsedag? 
 
Och sen är det så att jag i nästan ett års tid suktat efter nya tallrikar. Och igår var jag förbi Cervera och köpte en sprits, och på dörren så stod det "30% på alla tallrikar". Alltså, jag har ju önskat mig pengar till nya tallrikar på min senaste födelsedag, på julafton och nu även till morgondagens födelsedag. Sen försvinner ju alltid alla pengar av någon anledning på tråkiga saker så det är sällan jag unnar mig något... Men jag anser nog att jag borde ha fått tillräckligt med kapital i presentpengar så igår slog jag på stort! Det blev ett spontan-köp även om jag faktiskt funderat mer eller mindre i ett år. Haha, såhär i efterhand så tänker jag att jag kanske borde ha kollat ifall det fanns några andra tallrikar men hittade bara en sort förra året när jag aktivt letade, i alla butiker jag hittade och även på nätet... Så jag tror jag valde rätt ändå! 
 
Är nu stolt ägare till 18 tallrikar från Rörstrand av märket Qvint! Känns lite vuxet med Rörstrand, men jag fyller ju faktiskt 22 år. Det är lite vuxet... Jag är sjukt nöjd i alla fall! Bästa (enda) födelsedagspresenten i år. Eller ja, hoppas på ett paket när papi kommer på torsdag också. 
 
Annars så kommer en födelsedag aldrig vara lika rolig som tiden när man först fyllde tvåsiffrigt och gick över från att ha "födelsedagskalas" till "födelsedagsfest". Stor skillnad! 
 
I år blir det en intim födelsedagsfika med mina närmaste. På tisdag kväll, eftersom imorgon är det Paralympics-kväll på ÖSK. Ska testa att skjuta blind, ska bli sjukt intressant! 
 
Invigde tallrikarna igår med kvällis under Earth hour. Sååå fina! *en smily med hjärtögon*

Do you know who you are?

Do you know who you are? Do you know what's happened to you? Do you want to live this way?

All it takes is one person, one patient, one moment, to change your life forever. 

Det bästa med fredag morgon är att det går att ladda ner det senaste avsnittet av Grey's. Igår började avsnittet med det som står här ovanför. 

Häromdagen läste jag lite gamla blogg-inlägg. Det är galet hur öppen jag var i början av min blogg-karriär. Jag tänker på när jag träffade H och blev kär i honom. Allt finns i bloggen. Allt. 

Jag skulle aldrig kunna öppna mig så här igen. Men då har ju antalet läsare flerdubblats sen 2009. Och jag har blivit äldre och klokare. Jag har varit med om saker. Jag vet inte exakt vad det är som gör att jag inte kan skriva allt jag känner. 

Jag skulle vilja skriva om det som rörde sig i mitt huvud när jag hörde Cristina Yang säga de orden som står högst upp. Men jag vet inte om jag vågar. 

I know who I am. I know what's happened to me. I know how I want to live. 

It was one person who changed my life forever. But I'm still waiting for the moment.