Hej fredag

Två pass idag. Inte samma härliga känsla att träna, tiden gick långsamt. 
 
Körde skate komb med impulser på förmiddagen, första impulsen var jag helt lost, hade glömt bort hur man åkte fort typ...haha. Sen gjorde jag några riktigt bra impulser, men jag tröttnade på slutet. Körde 8x15 sek med sparring och efterföljande skytte och avslutade med 2x30 sek själv ute i skogen. Skyttet gick sådär, det blåste en del, men det borde inte ha gett så många bommar. Var lite feg i stå, bommade när jag inte vågade avfyra. Men 80% ändå, så får vara nöjd. Men hade gärna haft en lite bättre känsla inför morgondagens tävling. Trodde jag skulle komma i skjutform av att vila från skytte i fyra dagar, men tydligen inte. Eller så kommer den imorgon.
 
Klassiskt på eftermiddagen, en hel del nysnö gjorde föret tungt och kroppen var inte heller särskilt pigg. Blev inte ens tre timmars träning utspritt på två pass idag, det är för dåligt. Men men... Jag har återhämtningsvecka så antal timmar spelar mindre roll.
 
Längtar till tävlingen imorgon i alla fall.
 
I just wanna be there when you discover
You wake up in the morning next to your new lover
She might make you breakfast
And love you in the shower
The thrill is momentary
'Cause she don't have what's ours

If you spend some more time I guarantee you will find
She's not me

I know I can do it better

Älskar min nya leksak

Imorse tränade jag, ett helt underbart klassiskt pass! Kände att det nog var för tufft att gå från tre dygns vila till ett pass på 2,30, så vände hemåt lite tidigare än vad kroppen ville. Nu är jag dessutom sugen på att skjuta, så imorgon slipper geväret ur ut "fängelset". Längdåkarna körde race och jag blev galet sugen på att köra race jag med! Tur det bara är två dagar tills jag får dra på mig nummerlappen igen! 
 
När jag mår dåligt brukar jag tröstshoppa. Jag surfade runt lite på Nellys häromdagen, men beställde aldrig något. Vilket möjliggjorde att jag idag tog mig en sväng till Grafit efter lunch. Kom hem med en fin påse och efter jag trilskats lite med labbrapport så fick jag som belöning att leka med min nya leksak. Jag är ju verkligen en tekniknörd av högsta rang, det bevisades av att jag satt för mig själv och log och skrattade högt när jag plockade fram en glänsande Apple TV. (Nu ler jag igen...) 
 
Jag har velat ha en Apple TV i snart ett år. Jag minns när SVT klappade ihop när det var världscup i skidskytte och jag fick se tävlingen på SVT Play, vilket gjorde att jag inte kunde följa på Live Results. Då önskade jag att jag hade haft en Apple TV och streamat från telefonen till tv:n. 
 
När jag för tre månader sedan upptäckte att prislappen på en Apple TV inte gick högre än strax över fyrsiffrigt, då väcktes ett väldigt starkt begär efter en Apple TV. För tillfället ser kontoutdraget ganska bra ut, så jag tyckte att jag var värd lite uppmuntran.
 
Och vilken uppmuntran sen då!! Alltså, jag har använt den i knappt två timmar och jag älskar den redan! Den är helt fantastisk och gör mig glad. Helt sjukt att jag kan må bra av teknik-prylar, men det gör jag. 
 
Sen känns det lite vuxet att ha en egen Apple TV och jag vet att jag kommer använda den väldigt mycket i väldigt många år. Trodde seriöst att den skulle vara dyrare! Jag är galet nöjd och ja, nu mår jag riktigt bra igen! Inte bara för Apple TVn, mycket för att det är så underbart härligt att träna just nu! Jag har verkligen hittat glädjen, det är riktigt skönt!

Mental omstart

I söndags bestämde jag mig för att det var dags för en omstart. 
 
Måndag kväll pratade jag med min mentala tränare, som jag inte haft kontakt med på nästan ett år. (Ångrar litegrann mitt break från mental träning, men det är inget jag kan göra ogjort.) Hon ställde några frågor och kunde ganska snabbt konstatera vad som var problemet. Och det var så skönt att höra. Hon var inte heller förvånad och sa att det skulle inte vara några problem att få ordning på detta till nästa Swecup i Sundsvall om drygt två veckor. 
 
Första steget var återhämtning. Jag fick inte börja träna förrän jag hade lust att träna. 
 
Igår kväll gick jag förbi ett gym och tänkte "det vore ju kul att gymma lite, men inte idag". Och idag var jag i skolan på förmiddagen, sen började jag fundera på om jag var sugen att gymma idag... Först kände jag mig sugen, så jag satte i linserna. Sen blev jag mindre sugen och spelade lite CandyCrush. Sen blev jag sugen igen och började byta om. Hann sätta på mig tightsen innan jag funderade på om jag verkligen var sugen? Insåg att det var bara en speciell övning som jag inte var sugen på, så jag bestämde att jag skulle bara köra de övningar jag var sugen på. Det blev lite mindre mage/rygg, men annars genomförde jag mitt styrkepass på ett väldigt bra sätt. 
 
Och vilken känsla när jag var klar! Jag mådde helt underbart!
 
Så nu är jag mentalt återhämtad och imorgon står det träning på agendan igen. Dock är jag inte alls sugen på att skjuta. Men som det känns nu så kommer jag tävla på lördag, så då lär jag skjuta på fredag. Men om jag inte är sugen, så skiter jag i det. 
 
Känns väldigt skönt att känna efter vad kropp och knopp vill. Tror det är viktigt för att hitta tillbaka. Jag hade nästan tappat glädjen efter helgen, men den är tillbaka. Inte helt, eftersom bössan fortfarande är inlåst i vapenskåpet. Men glädjen är helt klart påväg tillbaka.