Flyttpacka

Puh, vilken dag det har varit! Det känns som en evighet sen jag började dagen med att plocka ner det sista jag ville ha med mig från köket. Alltså, jag trodde aldrig att det skulle ta så otroligt lång tid att flyttpacka. Och jag trodde inte jag hade så mycket småsaker som behövde packas ner. Jag vet inte hur många gånger jag har svurit idag åt att jag hittat  något nytt som jag inte tänkt på att jag ville packa. Så jag har faktiskt inte hunnit städa så mycket idag (det sköter mamma på ett utomordentligt sätt!) utan jag har packat och burit i stort sett hela dagen. Räknade till ungefär 20 gånger upp och ner för de tre trapporna. "Vilodag"... Men jag har orkat förvånansvärt bra. Antingen så har jag rätt bra konditon eller så är det lätt att bära flyttlådor nedför trappor. 

Men nu är det klart! 10 timmar har vi jobbat idag. Nu är varje skrymsle finputsat och bilarna är fullproppade. 

Det ska vi fira med att äta på Vezzo. Jag har fortfarande inte ätit där men det var ett MÅSTE innan jag flyttade! 

Imorgon flyttar jag. Känns väldigt bra faktiskt. Gjorde bort all separationsångest i januari. Så nu känner jag bara att jag är glad över att flytta! Först två månader hemma med praktik som börjar imorgon. Stressen fortsätter....

Flyttpackar

Jag är en sån som alltid läser och svarar på allting på en gång (förutom reklam-mejl men de raderar jag på en gång istället) så när min telefon ser ut såhär så vet man att jag har haft fullt upp. 
 
MEN det har jag inte längre. Idag läste jag det sista sms:et så nu är alla röda pluttar borta. Tar en kort paus i flyttpackandet. Det går riktigt bra faktiskt. Snart har jag bara köksartiklar och kläder/skor kvar. Det som jag behöver in i det sista. Och handdukar och lakan som jag ska slå in porslin och glas i. Men ska snart sätta igång med det också. Vill ha så mycket som möjligt gjort innan mamma kommer så hon bara behöver hjälpa mig med städningen. 
 
Tentan i morse gick...okej. Det kunde ha gått bättre men det kunde också ha gått sämre. Lite mellanmjölk. Har ändå lite hopp om att klara den. Men ställer in mig på omtenta. Om man nu får skriva om samma tenta mer än fem gånger... Enligt google så har man minst fem försök på sig, men det är upp till varje högskola att bestämma hur många gånger man får skriva. Får fråga vår sekreterare om jag inte klarar den. Men det vore så otroligt underbart om jag gjorde det. 

Ny telefon

Så här ser mitt hår ut om jag flätar det när det är blött, sover med det och sen tar ut flätorna. Och så är det min nya finaste iPhone SE rosegold. 
 
Två konstaterande efter inköp av en helt underbar ny telefon. Förutom att jag älskar telefonen då. Allt jag velat ha. Typ.
 
1. Det tog fyra dagar innan jag tappade den första gången. Då på ett stengolv. Skalet sprack. Telefonen höll. Så nöjd att jag köpte ett helt skal och glas till framsidan. Trodde det skulle kännas fel efter att ha haft en helt clean 5s. Men det känns jättebra! Älskar den.
 
2. Idag spelade jag Candy Crush på den för första gången. Köpte den i lördags. Kan jag då säga att jag inte är beroende längre? (IOFS - jag hade spelat slut på alla banor, det kom nya igår.)
 
PS. Psykologiplugget gick bra. Jag har lite hopp.