>Team Stefan!

Ett pass kvar till vila :D
Trerätters med skidbrudarna ikväll :D

Livet leker nog lite :)

Ikväll får ingen missa Körslaget heller!!! (Alla missar väl det p.g.a diverse halloweenfester, hah) Men jag ska i alla fall sitta bänkad och kolla efter ett rosa tyg som det står TEAM STEFAN på. För under detta tyg sitter nämligen hela min släkt :) Nästan. Min familj och mosters familj ska dit och heja på Älvdalskören. En på mammas jobb är nämligen med där, och har fixat biljetter.
Och jag fick inte följa!!! Både ville och inte ville dit. Jag har inte tid, på grund av träning. Jag vill inte resa så långt. Jag vill inte umgås med så många personer som kan bära på både den ena och den andra sjukdomen.
Samtidigt hade det varit jättekul att se live, men jag kommer ju ändå så mycket bättre på tv! :p Och hade varit roligt att hitta på nåt sånt med allihopa, men nu är det som det är!

Jag ska i alla fall rösta på TEAM STEFAN! Heja heja!

Nu är det powernap som gäller :D

>Träningstriangeln

Nu är det bara två pass kvar till vila! :D
Körde styrka på eftermiddagen. Vi var ett helt gäng där nere ;) Eller ja, Mona, Åsa och jag körde varsitt styrkeprogram (ändå har vi samma tränare allihopa!) och poppade Åsas skiva på högsta volym! Jag måste komma ihåg att ta med den nästa gång, vill ha låtarna! :D
Gick bra att köra styrkan också, äntligen en pass som går bra!!!!

Nu har jag ätit lite kalorier som jag gjort av med. Ska duscha och laga mat. Vad blir det idag tro??? Det är faktiskt fredag, jag funderar på att göra något riktigt gott! Tacopaj, låter inte det tilltalande? Med älgköttfärs och majs....MUMS! :*
Och jag blev inte påkommen i duschen förut idag, och kranbytarna har förflyttat sig till någon annan del av Aspen, inte här i alla fall. Så nu kan jag gå in i duschen utan rädsla.

Sen har jag kommit på att jag kanske ska fortsätta gå upp tidigt på morgonen! Gick upp sju i morse, har klarat av två pass, stretchat en gång, lagat mat, ätit mat, diskat, tittat på tv, varit på datorn, en powernap, torrskytte, rengöring av gevär, en andra dusch. Och klockan har nyss passerat fem! Hallå, vid den här tiden, vanliga helgdagar, är jag typ på väg ut på mitt andra pass, eller nåt. Eller om jag har stressat igenom dagen så är jag klar med andra passet. Nej, imorgon ställer jag klockan på åtta. En timme mindre än idag, men jag tror det räcker! Och när man sover en timme mitt på dagen, så kan man ju sova en timme mindre på natten, eller hur? Det jämnar ju ut sig!
Okej, sängen skrek att jag skulle komma tillbaka och lägga mig i morse när jag gick upp, och ja!, jag ville väldigt gärna göra det. Men en timme extra kanske gör susen?

Träna - Äta - Sova

Nej, jag har inget annat på hjärnan.

>Duschen

Har kört ett sjukt jobbigt pass i tunneln. Jag äälskar tunneln. Mina ben ville liksom inte bära mig. Det gjorde bara ont och ondare och ondare och ondast. Men jag klarade det! Bara tre pass kvar till vila nu! Kom igen, Anna, det klarar du!!

Jag är så sliten. Så sjukt jävla sliten så jag hittar inte ord. Det gör bara ont i hela kroppen, alla muskler skriker NEEEEJ!
Det är hårt att ligga på topp.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Jag är lite orolig faktiskt. För det är kranbyte på G. Och kranbytarna står utanför min port. Dock håller de på med lägenheterna på andra sidan Aspen, i S & M's trappuppgång. Men de höll på där igår också, kanske de är klara nu? För i så fall så kanske de ska in i våran trappuppgång. Och då kanske mina kranar är de enda som ska bytas, så då ska de in i min lägenhet först.
Då kommer de och plingar på, och då står ju jag i duschen! Då kan jag ju inte gå och öppna, precis?! Så då tar de huvudnyckeln och går in, i tron om att jag inte är hemma. Men jag står ju i duschen?!?! NAKEN?!

Hjälp!