>Värde-jävla-löst

Jag har köpt balklänning idag. Jag är otroligt nöjd! Den är speciell. Den passar mig. Den kommer inte bli godkänd av min baldejt. Den kommer synas. Jag kommer känna mig snygg. Den var som jag ville ha den.
10 timmar var vi borta. Det är länge. Jag har provat klänningar i ungefär exakt 5 timmar. Det är LÄNGE! Konstigt att jag är trött?

Men förutom att jag ändå kom hem med en klänning som jag är väldigt nöjd med så har det varit en värdelös dag.

Vi åkte fel en gång. Och två gånger, på exakt samma ställe som vi åkte fel på vägen hem från Stockholm. Och vi åkte fel igen. Men vi åkte då förbi en mack med minipris på bensin så vi stannade och tankade.
Jävligt irriterad på dåliga skyltar!! Värdelöst.

Jag höll på att somna i bilen på vägen hem. Och jag tyckte det var jävligt onödigt att åka fel. För det tog ju mycket längre tid. Värdelöst.

Kommer hem och ska hänga upp min nya fina klänning. Tänker att, i taklampan kan den hänga fritt utan att bli skrynklig. Hänger upp den där, råkar rycka lite i lampan så en av tre lampor slocknar. Ställer mig på bordet och försöker få igång lampan. Slutar med att andra av tre lampor slocknar.
VÄRDE-JÄVLA-LÖST!!!

Inser att mobilen är kvar i bilen. Går ut och hämtar den.
Inser att det är sista gången jag har på mig Sverige-jackan.
Inser att jag älskar Sverige-jackan för den är snygg, passar perfekt och varm. Får inte behålla den. Världe-jävla-löst.

Ska försöka lyssna på Ingelas spellista från JVM. Grymt bra låtar.
Spotify kan inte öppna den. Den heter egentligen Winter 12 men på min spotify heter den Loading... by Ingela Andersson och inne håller 0 tracks no time.
Så jävla idiotiskt värdelöst.

Klockan är kvart i nio och jag har inte ätit middag än. Värdelöst.

>Snart hemma

I Sverige är vädret inte lika bra som det var i Finland. Vi hade väldigt fint väder där faktiskt. Sol i flera dagar, lite kallt första dagarna men oftast väldig skön temperatur!
Det är i och för sig sol även i Sverige men ännu har jag inte sett någon snö (?!?!?!). Det är plusgrader och snön har smält bort. 6 mil till Torsby nu så snart måste snön komma!
Annars åker jag till Vasaloppsstaden Mora på torsdag och där har de snö i alla fall!!!

Solen värmer upp inne i bilen rätt rejält. Jag svettas typ. Ska springa lite när jag kommer hem och ta en dusch efter. Bra det.

Köpte en Chanel-parfym igår. Det kändes otroligt sofistikerat. Kände mig som en riktigt kvinna, typ ur en amerikansk film eller tv-serie!
Den luktar gott och jag tror att pengarna på mitt kort är snart slut. Men jag kommer inte in på internetbanken så jag vet inte.

Imorgon ska jag köpa balklänning i Degerfors. Därför ska jag sätta över pengar från mitt feta sparkonto till mitt tomma kort. Har bara handlat mat sen min julklapp till mig själv i december så det finns rätt mycket till övers där. Därför kände jag mig värd en parfym när jag ändå gick förbi en taxfree-butik!
Degerfors ja. En liten by nånstans i närheten av Karlskoga med massa klänningar. Roadtrip med världens bästa roadtrip-vän. En bra skiva och riktigt bra skvaller. Vilken bra dag jag ska ha imorgon!

Annars så återvänder min motivation mer och mer. Längtar efter att få träna. Vill dock fortfarande inte åka till Piteå. Men jag är taggad på junior-NM nästa helg. Tycker helt plötsligt att det är för lite tävlingar kvar. För tre dagar sen var det för mycket tävlingar kvar, haha.
Längtar till sommarträningen. Det är bra. För det kommer bli hård träning. Och då måste man va motiverad. Och det ska bli kul!
Men nu är det fokus på Stryn, Finnskoga och Sollefteå. 6 tävlingar. Varannan helg. Alldeles lagom. Hinner träna mellan. Hinner hitta formen till SM. Hinner lära mig att träffa i stå.

Jag har namnsdag idag. Grattis mig!
Imorgon är det skottdagen. Då får kvinnor fria. Va trevligt!

>Closing party

Stört rolig kväll igår! Hade höga förväntningar och de infriades med råge! Träffade sjukt mycket bra människor, dansade med världens bästa skidskyttebrudar (och killar) och hade allmänt jävla roligt!

Först bastu i Yllämylly med svenska laget, sen träffade vi Schweiziska laget och Chardine och sen drog vi till Frankrike och Norges hotell och till sist till cluben Bepop och där var det drag! Sjukt mycket folk - alla skidskyttar. Och bra musik, härligt att dansa!

Att jag inte fick så mycket sömn under natten gjorde inte särskilt mycket, jag sov i stort sett hela resan till Helsingfors (5 timmar) så nu har jag tagit ikapp sömnen!

Är på något konstigt vis piggare (eller mindre försiktig med andra människor) (eller både ock) för idag har jag luktat på parfymer, bränt mina sista euro på godis och nu är jag sugen att utforska översta däck. 20.00 käkar vi middag. Längtar dit, haha. Hungrig!