>TAGGA ROSENSTRÖM!

Visa anteckning i vänteläge:
TAGGA ROSENSTRÖM!

Kvällens ordvits:
E: Har ni plattång?
M: Japp, här finns det resurser. Den kommer gå het ikväll!

30+30. Frukost. 2h klassiskt. Lunch. Powernap. MAQ.

Nu väntar duschen (jag ooooooooorkar inte!). Chardine är på ingång. Det blir tacos, fix och senare Sunne, Fryksdalsdansen och Björn Rosenström. Och Verkstan förstås!!!
Vi ska ha så jäääävla kul!!! DAMN IT!

Fy fan va gôtttttttttttttttttt!!!!!!

>Det är dags för fredagsmys!

A2 på förmiddagen. Som tur var så slapp vi regnet, kom bara enstaka droppar. Förjävligt jobbigt var det. Jag tog mod till mig och ökade från 8x2,5km till 8x3km. Det var ett under att jag lyckades genomföra det alltså!!! Tog stryk redan på första varvet när jag försökte hänga på Mona. Sedan var det bara att gå på viljan sista 7 varven. Jag lyckades genomföra på ett värdigt sätt i alla fall, om än med liiite för hög puls.
Fick revansch i ståskyttet! Dock så gick det ju som det gick i ligg, vi hade ingen kikare så vi sköt 5 skott på fall som inskjutning och sedan körde vi på! Nollinställning vare ja! 3211 i ligg (otroligt dåligt för att vara mig!) och 1001 i stå (otroligt bra för att vara mig!) Brukar liksom vara tvärt om!!

På eftermiddagen har jag kört dragmaskin (arm-styrka), core (mage/rygg) och spänst (ben). Alltså gått igenom hela kroppen i styrke-väg. Lägg till 40 minuter löpning där och vi har ett jättebra eftermiddagspass!

Nu är det dags för fredagsmys! Tandoori-kyckling och ris, kladdkaka, chips och dipp, förhoppningsvis en bra film, bästa sällskapet - vad mer behöver man?!

>Det bästa är mysigt

Min inneboende och jag har haft en mysig dag. Brorsson och Wikström har gjort det som de är bäst på; träna och baka kladdkaka!

Nu sitter vi i varsin soffa (på 27B har vi resurser!), myser under varsin filt (om någon saknar en filt är det stor chans att den finns hos mig!), äter kladdis (förstås!) och kikar på EM i friidrott (vi hatar reklam!)

Vi laddar inför ett (förjävligt) A2-pass imorgon. Förhoppningsvis med lite mindre regn än idag. Stackars Monie kom hem efter 2 timmars löpning och det droppade om henne från hall till balkong och överallt i lägenheten är det blöta kläder / handdukar / gevärsfodral.

MYYYSIGT!

Känner tagget inför Fryksdal rinna genom kroppen också! Med nytt linne, världens snyggaste! och bästa brudarna kan det inte gå fel!
I år kommer vi in på Verkstan lagligt! Det kommer göra det ännu grymmare! Och Rosenström på lördagen, bäst bäst bäst!
TAGGGGGGGA!!!!!!