>Dag 03

Dag 03 – Mina föräldrar

Alla dagar är jag inte lika säker på detta faktum. Men det är helt sant, sagt från hjärtat. Jag har världens bästa föräldrar.

Mamma är bäst på att stötta mig och lyssna på mig.
Hon är världens klokaste. Hon säger rätt saker och får mig att må bra. Jag känner mig så trygg eftersom jag vet att mamma är bara ett telefonsamtal bort. Jag kan ringa när som helst, hon har till och med svarat klockan 2 på natten en gång.
Jag är stolt över min mamma. Hon är grym! Jag vill bli lika klok och omtänksam som mamma när jag blir stor. Jag vill bry mig om människor så som mamma gör.
Jag är väldigt lik mamma på många sätt. Både till utseende och till sättet. Vi tänker lika, på gott och ont. Det är skönt att ha någon som förstår ens tankar.
Jag klarar mig inte utan mamma! ♥

Pappa är en av de viktigaste människorna i mitt liv. Jag hade inte varit den jag är idag om det inte vore för pappa. På många vis ser jag upp till honom och har tagit efter honom i både det ena och det andra. Skidskytte, Mac, iPhone m.m.
Jag behöver pappa för att klara mig som skidskytt. Jag måste ha honom på vallen, han måste valla åt mig. Han fixar ammunition och reservdelar till geväret. Han har ett otroligt engagemang när det gäller mitt skidskytte, och jag är så otroligt tacksam över det!
Pappa är en av de mest positiva jag känner. Det är en bra egenskap som jag (till viss del) fått av honom. Annars är vi väldigt olika.
Vilken tur jag hade som fick min papi som pappa! ♥

>Så fort har jag aldrig åkt..!

Denna skolvecka började med ett hårt intervallpass i tunneln! 110% skulle vi köra, och sedan skjuta också. Fyra varv fort, varvat med fyra skjutningar och fyra varv lugnt. Och så fort som jag åkte idag har jag aldrig åkt i tunneln! Kändes det som i alla fal. Det gick sjukt fort, även om det gjorde lite ont. Skyttet fungerade bra också, ingen topprestation med en bom i varje serie. Jag kan bättre, men idag var jag nöjd med det. Har några saker att skylla på, men det tänker jag inte skriva här. För jag hatar bortförklaringar!

Ska kolla tiderna mot förra året och förrförra året vid samma tid, ska bli spännande!

Okej, enligt Polar så är tiderna följande.
2008: 4,12 ; 4,03 ; 3,57 ; 4,02
2009: 3,54 ; 4,02 ; 3,59 ; 4,05
2010: 3,53 ; 3,50 ; 3,56 ; 3,59
Osäkra faktorer: vart jag startade/stoppade klockan, om jag hade gevär eller inte.
Men jag kan konstatera att i år åkte jag med gevär och startade/stannade klockan ganska långt in i hallen. Det kan göra ett par sekunder mer i jämförelse med om man startar/stannar där tunneln börjar (vilket jag tror att jag gjort tidigare år). Men det är osäkra faktorer som sagt! Men det ser ju onekligen bra ut! ;-)

TAGGA ÖSTERSUND PÅ LÖRDAG!!!
Nu måste min mage ha mat, fy fan vad han skriker nu!!

>Norma

Har spenderat hela dagen i Åmotsfors av alla ställen. (De har för fan inte ens en bensinmack, vart är världen på väg?!)
Nejmen.. De har en vapenfabrik och ett kylrum. Jag hade turen att vara utanför kylrummet, tack och lov, medans min käre far fick uppehålla sig där inne.
Vi testade ammunition inför vinterns tävlingar. Det gick bra! Min pipa gick så bra att det var svårt att välja serie eftersom alla gick ungefär lika bra. ;-) Nejdå. Men alla serier gick mer eller mindre bra. Den serien som gick mest bra var en Norma1.

Komiskt nog var det samma serie som gick bäst i K2's bössa, så vi kör på samma ammunition i vinter! Smidigt, speciellt för pappa ledare.
5000 skott fick vi med oss hem också, det lär räcka under vintern!
Så jag är supernöjd med dagen!

Cirkus 06.00 åkte vi från Torsby, cirkus 16.00 kom vi tillbaka. Vi var alltså på Norma i nästan 8 timmar, inklusive lunch. Hehe!
Tur jag har vila idag! ;-)

Tyvärr blev det inte så mycket kvar av dagen. Inte heller så mycket kvar av min energi, trots att jag sov i bilen på vägen hem.
Den energin jag har kvar ska jag använda till att valla skidor, laga mat och röja i lägenheten. Sedan ska jag däcka framför svt1, Ung & Bortskämd och Våra vänners liv. Förhoppningsvis får jag myssällskap :)