>Dansband

Idag såg jag för första gången i år en deltävling i Melodifestivalen. Skandal, tycker nog vissa. Men jag känner mig ganska harmonisk med det också. Såg inte en enda deltävling förra året, bara finalen, så det är en liten uppryckning. :)

Min favorit är en högoddsare (om man inte läst rubriken på detta inlägg): Thorleifs! Haha, där fick ni så ni teg, det var det faktiskt. Enda låten jag kände var väldigt bra direkt. Det är riktigt skönt gung i dansband, alltså! :)
Pappa hittade direkt en förklaring till att jag börjat tycka om dansband: jag har bott för länge i Torsby. Men jag tror snarare att jag blev hjärntvättad i Sjusjoen, när H och P spelade dansband hela veckan. Det är hemskt, för jag tyckte de låtar de spelade var så dåliga när jag hörde dem första gångerna. Men när vi åkte raggarsvängen med E förut, och han spelade musik och "Lucky Look" slog på, hörde jag mig själv skrika: Höj! Shiiiiiit, alltså. Jag är hjärntvättad!!!

Och idag hejade jag alltså på Thorleifs, tyckte det var en svängig låt som föll mig i smaken direkt, observera direkt.

Men efter tre lyssningar på Malena Engman var jag beredd att ångra mig, och tycker numera att hon var bäst ikväll. Jag älskar verkligen den låten, hur underbar som helst var den! Fast ja, Thorleifs hade jag ju röstat på om jag hade orkat lyfta telefonluren.... ;) Jag ÄR hjärntvättad! (Fan också.)

>Kul liv

Skejtvasan igår gick väldigt braa för mina favoriter! :')
Bäst gick det för min storfavorit k2, som åkte väldigt väldigt bra och kom på tredje plats!! :D GRATTIS!!! :'D Grymt bra kört, och visst var det nummerlappen som gjorde det? ;)
(Vilket betyder att om jag hade varit frisk, så hade jag kommit på tredje plats, eftersom hon hade min nummerlapp. :p)

Mitt sportlov har varit så jävla tråkigt :O Har ju varit sjuk hela veckan, och sista dagarna har varit totalt likadana:
Vaknar, är hungrig.
Reser mig upp, blir illamående.
Äter litelite frukost, ännu mer illamående.
Lägger mig i sängen och tittar på svt play.
Efter ett tag går illamåendet över.
Reser mig och försöker gå och äta lunch, blir illamående och skiter i det.
Tittar mer på svt play, försöker plugga lite (går oftast inte så bra....)
Får veta att det är middag, känner mig lite hungrig.
Reser mig, blir illamående.
Äter litegrann, blir mer illamående, går och lägger mig.
Det går över, jag försöker äta lite till.....

KUL LIV ! Not.
Jag har tröttnat på det här för LÄNGE sen, och även fast svt play är väldigt roande så har jag nu tittat på allt jag vill titta på, (igår blev det 7 avsnitt av Mästarnas Mästare) och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

Jag kanske ska plugga lite?
Hoppsan, nu blev jag illamående igen.

>Skejtvasan

Snart är det dags för start i årets upplaga av Skejtvasan. Miss Wikström var anmäld ända tills igår, då jag fick kasta in handduken, och k2 tog över mitt startnummer.
Denna morgon när jag vaknar, hur är vädret då om inte strålande solsken, någon minusgrad och hur fint som helst ute, en perfekt dag för att åka Skejtvasan! Och såklart ligger jag hemma i sängen och snyter mig varannan minut >.<

Jag håller i alla fall tummarna för mina bästisar som ska åka, och för alla andra jag känner :') Jag kommer följa er på nätet, om jag listar ut hur man gör ;)

LYCKA TILL & KÖR HÅRT NU !