>Slutsats

Jaha. Det blev inget topplopp idag heller.

Men trots att inget lopp blivit som jag tänkt mig, trots att jag inte gjort ett enda bra lopp rakt igenom, är jag NÖJD med detta mästerskap.

Jag har gjort bra delar av lopp. Jag har tagit ut mig helt på två sjukt bra spurtvarv igår+idag.
Jag har varit bland de 10 bästa i världen.
Jag har fått det att stämma i liggande skytte. Jag har skjutit väääldigt bra i ligg! (Skräll!)
Jag har -framförallt- lärt mig massor!

Nu är det prisutdelning / middag / underhållning.
Jag är TRÖTT

>Två månader

Jahapp. Sista januari idag. Om två månader är det sista mars. Och sista mars fyller jag ARTON!

Jag säger bara; oh my god! Helt sjukt hur tiden går fort!
Jag har ju haft nedräkning på klockan, och när det var typ 300 dagar kvar, då ville jag att tiden skulle gå fort!
Men nu, med 59 dagar kvar, vill jag att tiden ska gå sakta! Men det är klart, jag längtar ju väldigt mycket till att bli arton, men nu vet jag ju att om två månader så kommer skidsäsongen vara över. Och just nu vill jag inte det för fem öre! Just nu vill jag alltid ha vinter och skidskytte. Jag vill inte att säsongen ska vara slut!!!

Det finns de dagar då man funderar på varför man lägger ner så mycket tid på träning. Dagar då man tvivlar på om det verkligen är värt det.
Men nu vet jag. Det är värt varenda minut!

Sidospår. Men ändå.
Två månader till arton. Helt sjukt. Förra veckan kändes det som ett naturligt steg. Nu vill jag fortsätta vara sjutton några månader till. Eller nja...men åtminstone att skidsäsongen ska gå saaaaktaaaa!

>Kallt....

Brr, brr.
Yngre killarnas jakt har blivit framflyttad på grund av kyla! Äldre killar kör som planerat med start 11.00. Sändningar på samma kanaler som igår, antar jag. Jag rekommenderar NRK1 för de som får in den kanalen. Älskar att höra norska kommentatorerna!

Blev en skrällseger för LAG FYRA på "aktiviteten" igår! Började "jaktstarten" med 36 poäng, endast 1p före tvåan, men när vi räknade ihop slutliga poängen hamnade vi på hela 61 poäng och tvåan på 46p!
Det gav 10 sköna poäng i sammandraget och vi drar ifrån, kan man lugnt säga! Efter en svit på placeringarna 1,2,2,1,1 så är det nog vi som är ganska överlägsna!
Dessutom är vi bara fyra i vårat lag, och alla andra är 5.
Men har man ett superkompetent lag som vi, ja då behövs det bara fyra personer! ;)
Holmqvist   Forsberg   Femling   Wikström
Vi är bäst!

Värmedynan och jag taggar jakt i eftermiddag. Start 14.30, jag går ut 14.32.42 på ett ungefär. Två straffrundor (50 sek) till topp20, ja man vet aldrig i skidskytte!!