sthlm.. LENA <3

och det var underbart <3

fredag; gick i skolan till lunch. sen kom mammsi och morfar och hämtade mig. vi åkte till tågstationen, morfar åkte hem med bilen och mammsi och jag åkte tåg till sthlm. :) resan gick fort, läste 'systrar i jeans' hela vägen. när vi kom fram så hittade vi på något konstigt vis ut ur centralen och till vandrarhemmet, som var fint men hade hundar inneboende och luktade rök. mamma duschade och jag fortsatte läsa. :) sen gick vi ut på jakt efter en pizzeria, hittade ingen. x) så vi åt på max istället, gott det med. (kalla mig onyttigheternas drottning.) sen gick vi till chinan.
för konserten finns inte ord. hur bra som helst <3 någon som vill följa mig dit någon gång i höst ? (a) lena är bästigast, vet ju alla, och det där slog verkligen allt! har aldrig sett något så bra live :))
köpte snyggaste tröjan också, har den på mig nu :)

lördag; sov typ jättelänge. mammsi var ute och sprang medans jag sov x) (träningsnarkoman?) sen åt vi frukost (känner mig äcklad...) ska inte kommentera.. (; och packade ihop och checkade ut. och gick med väskan till centralen. lämnade den i ett fack. sen gick vi och kikade lite i affärer. så vart vi hungriga och toanödiga. så vi gick till gallerian och gick fram och tillbaka i den i typ 20 minuter innan vi hittade någon toalett. och så åt vi baugette med skagen och chokladmuffin på café coppola, och märkte att det fanns en toalett där, så då hade vi sprungit runt i 20 minuter i onödan, haha. det var jättegott!
sen började shoppingen. linne på jc. jacka på esprit. klackskor (stövlar ?) på wedins. väska på stadium. slips på kappahl. och present till danne på polarn o pyret. (;
middag åt vi på taco bar, supergott!! och så åkte vi hem.. :) kom hem vid tio typ..

söndag; helenas dag <3 världscupseger, det är stort! satt bara och skrek när hon satte sista skottet, var hur glad som helst! och säg till du som inte tycker att hon är värd det, 'nollan' jonsson - den stora idolen <3<3

underbar helg, det räcker va?

//annamariiia

två dagar efter...

fruktansvärd träningverk, grymt trött, ingen träningsvilja.

men glaaad ändå :))

ångrar inte för allt i världen att jag åkte..!

och nu är det bara nio dagar med gips kvar... :DD

nanne <3 jag älskar dig. aldrig blivit så glad av musik som av din. snaart ny skiva :)

och igår åkte jag skidskytte igen. :) sköt med stöd. 1-0-2-0-0-1-0-1. det var väl en rätt så bra serie? ;p frida var med också, go flicka det <3 längtar till finnskoga. 12 dagar :))) sen får man stå på skidor och skjuta i en tävling. senaste tävlingen var min bästa. 0-2 i dala-järna. :) glömmer aldrig <3 så nu lär jag väl fortsätta likadant.. om det går. lär ju träna upp armen ordentligt först. innan jag är tillbaka i gammal form. hoppas ju på att vara det den 3 april. 5 kanske också, inte helt fel (;
åker måndag 2 april ! hur många veckor kvar? tre! BAAARAAA! men det är tre veckor för mycket... fast med gips hade jag ju inte kunnat vara med, men ändå..
måndag 2 april <3

//annamariiia

lilla vasaloppet

det har varit en grymt rolig dag! :D så himla härligt att åka när fästet satt som berg och när jag kunde trycka på utan att behöva bekymra mig för ett andra varv, och att åka utan ångest var bäst. jag hade en stav för lite, och då vasr det ju självklart att jag skulle komma sist. det var skönt att ha slagläge. :)
vart ju sist, men slog fyra eller fem 93:or. :D i klassen under...
var bara 59 sekunder efter alicia och 22 efter moa. brabrabra '
nöjd,nöjd,nöjd,mannen här är vädigt nöjd! men jag är ingen man.. men jag är nöjd!

och alla underbara skidåkare, tack för en grym dag <3

skidåkarna är bättre <3

skidskyttarna är bäst <33

anki. 14-15! anki&anna-dagar..
hoppas gunde&maria vill komma också.
mina flickor <333

men nu ska jag äta..

//annamariiia