Höstlov

Idag runt 11.45 tog jag höstlov. Det blev en kvart försenat då det vankades kakefest på skolan som firande av våra NM-medaljer. Trevligt! Galet god tårta också! Men jag tog den i bilen på väg till flygplatsen så missade väl firandet. Men jag hade ett ju flyg att passa. Inte supergott om tid, men det gick smidigt. Trots att det tog en halv evighet att hitta parkering. Hade förbeställt och betalat men parkeringen var ju enorm! Jaja. Jag sov på första flyget, Stavanger-Oslo. Vi blev försenade eftersom det flyg vi skulle åka med var försenat till Stavanger. Sen hade jag bara 45 minuter på Gardemoen så jag gick väldigt fort mellan gaterna och när jag kom fram var det enorm kö. Så jag gick på toaletten och åt mellis (hade varit hungrig länge men det var för tätt inpå senaste måltiden för att äta min sista färdkost, förutom min alltid på resa existerande emergency chocolate) och väntade till sist innan jag gick på. Jag jobbade det jag kunde och orkade på det andra flyget och fick göra färdigt en del när jag fick internet igen när vi landade. Då väntade drygt 3 timmars väntan och jag startade med middag och sen blev det mer jobb. 

Men nu tror jag att jag är ganska ajour. Om jag jobbar hela resan hem också så borde det räcka! Det känns skönt! Jag trodde jag skulle behöva jobba mer. 

Det är ju alltid saker som händer som jag kan behöva ta tag i, men det har jag inga problem med och det kommer D förstå också. Jag har redan förvarnat att jag kanske skulle behöva jobba men just nu känns det inte längre så. Skönt! 

Jag lyckades glömma min viktigaste anteckningsbok också, där jag skriver ALLT. Jag hade med den på styrkan igår och jag glömde tydligen att flytta den melman ryggsäckarna. Men jag tror inte det är något mer viktigt än kapitelplanen i träningslära som står där och den har jag redan fixat digitalt nu. Den blev super! Den var bara halv (max) i min anteckningsbok och nu är den färdig till 95%. Yes! 

Jag håller ju på med lite annat också utanför jobbet som jag kommer behöva lägga tid på den här veckan men jag berättar mer om det en annan dag. 

Så jag hoppas att jag ska kunna slappna av nu och verkligen ha höstlov! Jag behöver det! 

Nu ska jag snart boarda sista planet. Längtar efter att krypa ner i sängen hos D, jag är trött.