Längtar

Lite sliten i kroppen. Känns att jag genomfört ett tufft läger. Men nu ser jag slutet på höstträningen. Det känns riktigt bra faktiskt! Jag längtar verkligen! Tror och hoppas att den träning jag har genomfört ska ge de resultat jag vill ha! Haft ett inspirerande samtal med Å idag. Vi har i grova drag planerat de tre veckor som återstår innan säsongspremiären. Riktigt häftigt! 22 dagar kvar. Längtar!!

I morse körde jag intervaller på rullskidbanan i Hemus. Kroppen kändes ganska bra och skyttet gick helt ok. 80% i både ligg och stå, bommar de skott som jag inte har fullt fokus på. Lätt åtgärdat, eller hur?! Bara att ha fullt fokus på alla skott. 

I eftermiddag blir det styrka och löpning. 

Dala-Värmlands-trip

Idag har jag hunnit med att mer eller mindre besöka följande städer: Torsby, Sunne, Kil, Arvika, Åmotfors, Gräsmark, Malung, Vansbro och slutligen: Mora. Suttit bakom ratten i 6 timmar och det blev dessutom 40 minuter i buss... Ska ta allt i rätt ordning.
 
Packade och städade igår kväll och i morse ringde klockan 05.45. 45 minuter senare rullade en frostbetäckt Holly från byn med första stopp Arvika tågstation. Efter vissa förseningar (tåg ni vet) så blev första stopp istället Kil där jag hämtade upp min far för vidare färd till Åmotfors. 
 
Där testade vi träningsammunition för vintern och nästa sommar. Fanns tyvärr inte så många lotter av Norma 2 men hittade en med hyfsad precision. Dock så sticker ju vissa skott iväg, ja även fast geväret är fastmonterat. Är alltså inte alltid mitt fel... Hehe. Sedan testade vi bättre ammunition, vilket var en fröjd. Många serier som var riktigt fina vilket tyder på att min pipa är riktigt bra. Vi hittade en serie Norma 1 som var extremt bra och köpte på oss lite av den. Kommer bli underbart att skjuta precision med den, dock kommer jag verkligen få hushålla med den eftersom det inte är billigt direkt... Men hade verkligen en härlig känsla i kroppen när vi lämnade Åmotfors med pizzan Åmotfors i magen. Jag har en riktigt bra pipa, ett bra gevär och väldigt bra ammunition, både som jag ska tävla med och som jag ska träna med. Och jag kommer kunna skjuta precision med underbara Norma 1! Jag är så tacksam, framförallt över min underbara pappa som alltid ställer upp, som planerar in en heldag med mig "bara" för att testa träningsammunition, som är världens bästa sponsor och dessutom knutit mina underbara sponsorer till mig. Förstås väldigt tacksam över att jag har så bra sponsorer som gör att jag kan skjuta så många skott som jag vill på ett år och dessutom att jag kan köpa en del bra (dyr) ammunition. Det gör att jag kan ta ytterligare steg i rätt riktning mot mina mål! TUSEN TACK!
 
Nästa stopp blev Malung där jag hämtade mina nya stavar, underbart snygga! Längtar tills jag får känna på dem på riktigt, det blir nog på vårt snöläger om knappt två veckor! Kan knappt hålla mig! På tal om tacksamhet, One Way har varit en pålitlig sponsor i många år nu och jag är otroligt tacksam över det! 
 
Efter en snabb fika satte jag mig på bussen (!) mot Vansbro medan pappa tog min bil till Lima för att lämna mina skidor för slipning. Vi tyckte vi hade tajmat perfekt, tills pappa ringer och undrar vart Hugo och Linus är? Mm, just det, jag tog ju aldrig med dem till Torsby för de skulle ju direkt på slipning. Då hade vi inte räknat med att de skulle på slipning idag. Så vi skickade bara tre par nu och får slipa Hugo och Linus senare... Ja, anledningen till att jag fick åka till Vansbro var att pappa hade parkerat sin bil där. Det var ju onödigt att åka med två bilar till Åmot och han hade fixat skjuts från Vansbro. Så jag hämtade hans bil där och körde den hem. 
 
Nu är jag hemma i Mora och blir här tills på söndag. Skönt att vara hemma med min underbara familj och samla energi. Ska göra av med energi också då jag har två hårda träningsdagar kvar av denna vecka. Men det blir kul. Ser dock mest fram emot 30+30 med Norma 1 på söndag... 

Sista dagen i Torsby

En natt kvar i byn. Känns både bra och dåligt. Jag längtar hem men kommer sakna snön så otroligt mycket. Efter förmiddagens pass i tunneln vet jag inte riktigt hur jag ska palla att åka rullskidor några veckor till. Har verkligen starka känslor för den vita varan och upplever enorm skillnad på rullskidor och skidor. Åkte som sagt i tunneln på förmiddagen, jag tänkte teknik och det kändes som det satt väldigt bra! Skulle önska att jag fick se mig på film och se ifall det ser lika bra ut som det känns. Har hittat några nycklar som jag tror gör stor skillnad. Har fortfarande mycket att jobba med, men jag känner att jag kan inte ta alla steg på en gång. Vad ska man utveckla om man redan är perfekt liksom? Nej, jag behöver inte vara perfekt i vinter. 
 
Bättre skytte idag. 89% träff. Surt att missa 90 med en liggbom, men men. Skönt att efter fyra ettor i stå sätta fyra nollor och klara 90-gränsen där i alla fall. 
 
På eftermiddagen stod ett löppass på programmet. Kändes bra till en början men efter knappt en timme så blev jag segare. Pulsen sjönk och ville inte längre nå upp till A1-zonen. Jag blir frustrerad. Söker uppförsbackar. Pulsen når ändå inte A1. Jag blir ännu mer frustrerad. Springer hem. Blir arg på mig själv. Tänker negativa tankar. Hinner knappt vända den första negativa tanken till positiv innan nästa negativa tanke kommer. Orkar inte vända de negativa tankarna. Accepterar tanken att jag borde göra allting lite bättre än vad jag gör. 
 
Nej, kanske inte den bästa avslutningen på det här lägret. Men det kanske är ok att vara lite trött på sista passet på ett läger? Eller så är det bara jag som är för dålig för att orka ett helt läger. Beror på vilken del av min schizofrena hjärna som får bestämma.