>Ser fram emot vintern!

Förra året blev jag aldrig redo för tävling. Jag vet att jag sa det när vi var på läger bara några veckor innan tävlingspremiär - jag var inte tillräckligt bra tränad för att starta tävlingssäsongen.
Efter flera månaders körtelfeber under våren samt att jag missade tävlingsförberedelsena innan första tävlingen, det var nog de största orsakerna till att jag aldrig kom igång.
Jag hade aldrig någon formtopp - allt beroende på att jag inte var redo för tävling!

Jag missade en del träning i somras igen. Ca 4 veckor med diverse rygg- och halsproblem. Jag har haft nästan samma känsla i år - jag behöver mer träning innan tävlingssäsongen drar igång!!

Men efter fredagens maxintervallpass, efter skidtest i helgen och efter ännu ett intervallpass idag. Jag börjar bli redo! Jag vet inte om det beror på att jag har sjukt bra skidor som kommer åka sååå fort i vinter eller om jag skapar krafter så stora att jag blir rädd för farten som jag uppnår när jag kör fort...
Men jag vet att så som jag kände på passet idag - så vill jag känna på tävlingarna i vinter!
Allt jag förbättrat under sommaren satt på plats idag. Allting jag tränat på genomförde jag utan att tänka. Jag kände ingen mjölksyra och hade bättre tider än jag tidigare haft på samma intervallbana. Jag kunde pressa mig själv stenhårt och åka på höga pulsslag. Jag sköt 100000. Jag tänkte att det var ett avgörande skytte och lyckades ändå sätta alla skotten i sista stå.

Just nu längtar jag otroligt mycket till tävlingspremiär. För jag vet att då kommer jag vara förberedd! Då kommer jag ha två fler läger i kroppen, samma grund som jag har nu men mer fart! Jag kommer kunna sätta skotten, jag kommer kunna åka fort!
Jag ser fram emot vintern mer än jag någonsin gjort tidigare!!!

>Hej söndag

Jag är väldigt trött för att vara på en vilodag. Imorgon kör träningen igång igen, jag kommer behöva många timmars sömn inatt!

Har testat skidor och åkt lite stafett i tunneln på förmiddagen med mina klubbisar. Jag och David kom tvåa och jag lyckades skjuta 1-1 med hans gevär. Okej jag hade stöd men jag var ju inte alls inskjuten!!

Nu på eftermiddagen har de springskytte-tävling tillsammans med Lima. Jag ska vara funktionär samt smattra lite Anschütz när det finns tid för det. Borde byta om och åka till skjutvallen nu, men jag orkar inte riktigt. Jag kan ju vara extra snabb sen och blir klar på 5 minuter.

Annars så konstaterade jag (i sömnen) att jag hade 37 fler rätt på högskoleprovet än förra året med 40 fler frågor. Då blev jag ännu mer nöjd, hehe.

>Jag är nöjd!

JO TACK! Det gick ju riktigt bra till slut. Den delen som jag var mest missnöjd med var utprovningsdel, skönt! Matten gick som väntat - bra! Lite synd att jag inte hann kolla ordentligt på två frågor där, annars hade jag varit mer än nöjd! Jag är övertygad om att jag har mitt bästa resultat hittills men att jag kan göra ännu bättre i vår! Det blir spänd förväntan tills resultatet kommer om 4 veckor!

Jag visste inte riktigt hur det hade gått när jag kom hem. Man blir så trött i skallen av sånt här. Det är stress blandat med full fokusering (lite som skidskytte). Jag har ungefär samma känsla som efter första tävlingen förra säsongen, Young stars i Östersund. Då hade jag ju i och för sig 23 graders kyla också, men idag fick jag hålla på i 5 timmar!

Nu har jag rättat och det är efter det resultatet som jag skriver nu. Jag är nöjd! Jag har absolut ingenting att jämföra med, inte ens Luss. Vilket är lite synd, det har alltid varit vi två som rättat tillsammans och jämfört. Menmen. Om 4 veckor kommer officiellt resultat, jag tror det kan bli ett bra resultat!