I don't care what they say, ...... ?

Hej allesammans, livet leker i Torsby just nu (:
 J är här & gör mig glad,
 Imorgon är det modellträning, & jag är taggad som fan,
 Mami kommer imorgon, & jag saknar henne lite,
 I helgen stannar jag i Torsby, & det blir jääättekul för vi har massa bra planer, maha,
 A min bästis kommer hit i helgen, & jag ska åka tunnel med henne,

Och en sak som jag INTE förstår - det är varför mina foppa-tofflor blir större när jag har leggings än när jag har jeans?? Om någon vänlig själ kan berätta det för mig så vore jag väldigt tacksam (:

OCH; det finns så jävla många snygga killar så jag tror jag svimmar av snart. Synd att jag inte vet vart min snygging håller hus ^^

Och jag tycker att jag borde få lite tid från någon. För nu har jag så himla lite tid, jag behöver mer, jatack ! Behöver tid att titta på AndraAvenyn från i söndags, om det inte laggar för det orkar jag inte ^^ Dessutom hade jag velat se det där som de visade på svt 1 förut nån helg, typ gamla Svensson Svensson-avsnitt medmera.

Men nu ska jag ta och göra mig lite yoghurt & kika AndraAvenyn med J och V (:

ingenting kan stoppa mig..

..du kommer hitta mig som död
Och begraven
Om du tänker lämna mig nu


Jag säger bara det: Lena+Orup i lördags!! Gåshud, tårar i ögonen, ett stort smile på läpparna - det var så sjukt bra!! 15 november <3 Och just nu känner jag att jag är inne i en Lena-period ! Lenalenalena på alla spelningslistor liksom (: Hjärta på den snyggingen !

Update:
 Tååååg med H i fredags. (: Han kan numera kalla sig min bästis,
 Lidigöloppet i lördags. Gick sådär. Var sliten och seg...
 Shopping med J i lördags em. Hittade ett par snyggingskor (: Kanske lägger in bild om jag har tid nån gång (:
 Shopping med A min bästis på söndagen, hittade massa grejs. Typ hood, mössa, halsband, bh m.m.
 Hemresa i ensamheten. Gick ändå bra, även fast jag blev nästan en halvtimme sen p.g.a fel på loket typ ;o

Idag kom min darling J hit, hon är snyggare än dig (: Hon ska praoa här med mig denna vecka, underbart ! (:

Modellträning på onsdag - taggad som faaan ! :D

Och jag har egentligen inte tid att sitta här och blogga, men jag gör det för att ifall jag har någon trogen läsare, så sak den bli glad eftersom det äntligen, efter 3 dagars delirium , äntligen kommer en blogg :) Hojta till ifall du är en trogen läsare, jag har liksom ingen koll på vilka som läser min blogg :$

Nu ska jag nog gå och kolla om H vill spela kort fortfarande (: Eller om vi kan göra något annat...... (a)

Pusshejs
/ a

nu har jag öppnat ögonen igen..

På tal om rubriken: När jag först kom hit till skolan, då gick det förbi pojkar hela tiden om vartannat. Men jag reflekterade inte ens över ifall de var snygga eller inte. Och förklaringen var enkel: jag hade en snygg pojke att titta på, och nöjde mig med honom.
Nu tittar jag inte på honom på det viset längre, och vips! så börjar jag se snygga killar överallt ! :)
Dessutom är det massa massa norrmän här nu också - och ni som känner mig någorlunda vet hur svag jag är för norrmän (a)
Jag säger bara det ; Ole Einar Björndalen <3  & Emil Hegle Svendsen ! <3 Jatack,

Idag, när vi körde i tunneln samtidigt som norrmännen, så var det A2 på programmet. Först uppvärmning 3 varv, och jisses! va många snygga norrmän jag såg!
Sen var det 20min stakning. Såg några snygga norrmän i början. 20min utan stavar. Och 20min treans växel. Och sista 50 minuterna såg jag inga snygga norrmän längre. Det berodde inte på att de hade gått, utan de var kvar. Men jag orkade för fan inte kolla! För det var så fruktansvärt jobbigt !
Och jag är sleten, jo visst ! Så fruktansvärt ! :O

Vila imorgon, fyra lektioner :S Hem och packa på lunchrasten. Och tåg till Sthlm med H kl 14.10 :) Sen äre Lidingöloppet på lördag och shopping i the town på söndagen med bästis ! :D Men är lite sådär halvt i pengabehov, så jag ska nog inte shoppa särskilt mycket. Behöver ett par skor och någon munkjacka eller nåt varmt. Och så ska jag leta rea (a) Och försöka hitta något annat snyggt, för hur än jag vänder på huvudet och på alla kläder, så hittar jag sällan något snyggt i garderoben. Eller jo - ibland. Men det känns nästan alltid alldeles för vardagligt - alla mina kläder. Ska försöka hitta något snyggt och speciellt som inte är allt för dyrt.

Men nu är klockan alldeles för mycket, och jag har halverat mina läxor på något konstigt vis så nu är allt klart eller uppskjutet....... Det mesta i den senare kategorin är jag rädd.......... H kommer inte få allt för roligt på tåget imorgon med 700 läxböcker som sällskap. Stackaren ! ;/

Aja, pusshejs
/ a