>Lilla frysfacket

Det finns en speciell del i min lägenhet som jag älskar lite mer. Det delen är det lilla frysfacket. Jag har ganska stor frys, en stor låda, en liten låda och en hylla. På hyllan har jag bär, sylt och glass, i stora lådan har jag all mat och i lilla lådan har jag bröd, bullar och kakor.
Den lådan är aldrig tom. Och ibland är jag extra glad över det.

Idag är ibland.

Maxintervaller stod på schemat. 4 varv i tunneln max, varvat med 4 lugna varv och 8 skjutningar. Åkningen kändes bra, det är fortfarande ingen toppform men 4 varv under 4 minuter gjorde jag. Hängde nästan på Strömstedt också, men bara nästan.
Skjutningen gick bra, men jag är inte nöjd. Jo, jag är jäkligt nöjd med första 4. Sedan gick det sämre. 0020 i ligg och 1021 i stå.

Kom hem och satte mig vid matbordet direkt. Var inte tillfredsställd med den maten som serverades, slängde halva. Sedan tittade jag i lilla frysfacket, och gissa vad jag fann där!
Kladdkaka från 6 oktober med ett glas kall mjölk. Mmmmm!!!

Detta finns också i lilla frysfacket...mmmm!!!

>Trött i Torsby

Ja, nu har jag kommit hem igen. Lägenheten var inte så farligt stökig som jag hade inbillat mig. Fast då har jag ju förstås inte kollat efter allt damm i hyllorna än. Jag tror jag ska låta bli det, förresten.

Två pass har jag tränat idag. Kroppen är seg. Jag är trött.
Klassiskt komb på förmiddagen. Jag var trött. Ofokuserad. Men jag kämpade in skotten, de flesta i alla fall.
Stakning och benskate på eftermiddagen. Jag var trött. Första 2min och sista 2min gick bra, annars var det bara tungt.
Och det är ännu tyngre nu, när jag sitter här och borde duscha.

Jag skulle kunna räkna upp 100 andra saker som jag borde göra också, men efter att ha skrivit borde tre gånger så tycker jag att ordet ser så fult ut så jag låter bli.

Ska i alla fall pussa min fina pojke ikväll.
Det kan nog få mig att orka.

>Hej huvudvärk

Har haft en hemsk natt. Kudden var en tegelsten och huvudet ville sprängas.

Började redan i gårkväll, tog två alvedon och somnade efter flera timmar. Vaknade i natt med samma sprängande huvudvärk och har fått sova på en kudde för att inte få ont av två kuddar, som kändes som två tegelstenar.

När klockan ringde klockan nio fanns ingen chans i världen att jag skulle upp och träna. Tog två till alvedon och somnade. Vaknade med samma huvudvärk en timme senare. Tog en resorb och somnade. Vaknade en timme senare utan huvudvärk. Gick upp och åt frukost, utan huvudvärk.

Vätskebrist som aldrig förr. Jag måste sluta tävla, min kropp klarar inte av det! (Haha, eller hur? Finns inte en chans!) Efter Östersund fick jag feber på kvällen, igår fick jag migrän på kvällen. Det är fan inte bra att tävla, men jag tänker aldrig sluta med det heller!!! HA!

Borde väl inte sitta vid datorn och anstränga hjärnan. Men jag tänkte ta tillfället i akt att göra lite projektarbete och senare lite plugg.
Har fortfarande ont i huvudet, så träningen skjuts upp på obestämd framtid. (Hoppas det blir bra efter lunch, jag behöver verkligen träna!!!)