>Hej vallatält

Vasaloppsveckan är i full gång! Idag är det Öppet spår och båda mina föräldrar befinner sig någonstans mellan Sälen och Mora. (De passerade Evertsberg för en halvtimme sen)
Hade gärna följt med resten av familjen till Hökberg för att heja, men plikten kallar och det är hej vallatält som gäller för mig idag. *suck*
5 timmar idag och 5 timmar på torsdag ska jag jobba, men det ska nog gå bra. Vasaloppet hade ju inte funnits om det inte varit för alla oss skidåkare och frivilliga som ställer upp och arbetar!

Jag har planerat att ta det lugnt så länge mina övre luftvägar säger det. Hostar fortfarande, är rosslig i bröstet och jag vill gärna bli av med det!

Skejtvasan står på programmet härnäst, på fredag gäller det! Har väntat i tre år på denna start, och i år ska jag åka!
2008 var det ULK, 2009 var jag sjuk, 2010 var det SM.
TAGGGGGGA 2011!!!!!

>Toppenhelg!

Toppenhelg! Toppenskytte!
Jag gick ända till toppen!

Men det var inte lätt, kan jag ju säga. Kändes bra i åkningen, men kunde inte öka farten. Jag tog mig fram i min egen lilla sakta lunk och det kändes bra.
Skyttet gick toppen! Jag är så himla nöjd!
0001 och det finns inte minsta gräman över att jag hade en bom i sista, det var en kant ut och en kant in så det var jämnt. Det var i alla fall inte sista skottet ;-)

Jag gjorde ett topplopp i mina egna ögon, ur mitt eget perspektiv. Det fanns många som kunde ha slagit mig idag, men jag hade marginalerna på min sida och jag är så himla lycklig över att jag tillslut fick vinna!

Det var den perfekta avslutningen på en perfekt helg! :D

>Jag är nöjd!

Om jag bara hade tävlat utan att ha någon motståndare eller sett någon resultatlista så hade jag varit supernöjd. Men någon del av mig vill vinna (konstigt).

Jag sköt bra, en bom i stå.
Jag åkte bra, blev inte stum.
Det var riktigt roligt!

Men någonstans säger kroppen nej utan att jag märker det. Trots att jag inte blir stum har jag ingen extra växel och jag kan helt enkelt inte åka så fort som jag vill. Jag är pigg men kan inte åka fort...

Det var ju en jävla mördarbacke mitt i banan som gjorde det värre också. Jag är lycklig att jag klarade att åka upp där tre gånger och imorgon slipper jag den!!

Går ut som tredje tjej i jakten imorgon, 23 sekunder till silver och 33 sekunder till guld. TAGGA JAKT!!!! :D