i dina ögon ser jag stjärnorna, som alltid leder mig till dig..

LIVET LEKER!

Fick intagningsbesked från Torsby idag, positivt :)
Och dit längtar jag inte liite inte, 48 dagar kvar. Alltså exakt 7 veckor tills jag står på tröskeln till Stjeneskolan som en elev där. Puss puss på Torsby !

Ny mobil ny mobil ny mobil. Den är snyggast, bäst och vackrast! Jag kärlekar den. Ett plus var att jag fick en högtalare med - har den inkopplad nu och lyssnar:) Grymt ljud där vava! Puss puss på ny mobil !

Har hittat massa bra musik som jag har laddat in där också, musik som man hör på radion men inte har plats på mp3:n att ladda in så man kan lyssna på mer... Men på mobilen får allt plats :b Puss på Angel of thr morning, Give it 2 me, Det är inte regn som faller, Do you love me, Miss Blue m.m !

Sista veckan på jobbet - skööönt! Har inte tröttnat på alla ungar, (men vissa!) - MEN jag är helt slutkörd vid lunchtid och behöver egentligen sova för att klara eftermiddagen. Men jag har på något konstigt vis klarat 9 dagar, så nog ska jag väl klara 4 dagar till :) Det värsta är att jag tror inte att min lön kommer förrän i augusti :( Men jag får väl klara mig ändå. Puss på lönen ! :D

Positivt ska det vara - sånt gillar vi :D

jag kan ta ett långt hårt straff, för alla studer vi haft..

På promenad med dagisbarnen idag så kom Susanne Nyström förbi på cykel. Och träningslängtan sköljde över mig som en våg. Jag vill också! Jag vill bli frisk NU, jag vill träna NU, (jag vill ha en cykel NU).
Jag har inte ont i halsen idag, men är fortfarande hes. (Det är bra på ett vis - jag behöver inte läsa för barnen. Bara att säga: Jag är hes, så slipper jag :D) Men jag ska träna ändå idag. Orientering i Skuru. Ska väl bara känna på kartan inför O-ringen och känna hur kroppen känns efter 9 (!) dagars sjukdom och vila. Blääää på det,

En annan sak som är blää ;
Jag var kvar lite längre på dagis idag för att göra klart en loppa åt dagisets-drygaste-unge. Bara för att tio minuter efter jag hade slutat få en blomvas med vatten i knäet. TACK ! Hrm, efter det gav jag henne loppan halvfärdig och gick hem.
Bläää säger jag bara!

Har läst ut "Änglar" av Marian Keyes, hur bra som helst! Den var helt perfekt från början till slut. Kan jämföras mot Martina Haags "I en annan del av Bromma" som jag avbröt "Änglar" i kapitel ungefär 7 för att läsa.
Marian Keyes är en riktig författarinna, Martina Haag är bättre på krönikor. (Förlåt Martina, du är underbar och älskad ändå!)
Och det märks, tycker jag.
"Änglar" är så välskriven, man kastas rakt in i handligen på en gång och sen händer det två saker samtidigt genom hela boken (nutiden, och undefär vart tredje kapitel dåtid), perfekt! "IEADAB" är mer rolig först, sen händer allt i ett kapitel, bra men inte mer.
Slutet på "Änglar" är det perfekta slutet, man sitter och funderar - vad ska hända? Men man kommer inte på det bästa svaret förrän på slutet - och det bästa svaret är det bästa slutet, perfekt. Slutet på "IEADAB" är också bra, absolut inget som man tänkt sig!, mycket bra!
Den enda egentliga likheten är att båda bäckerna var lika fängslande - och det är kanske det som är viktigast med en bok?

Nästa gång du är på biblioteket - välj en bok av Marian Keyes , kanske "Änglar"? Eller kanske någon annan? Det ska jag göra(:
("Eller Martina-koden" eller "Hemma hos Martina" - helt sjukt roliga böcker! -speciellt för mammor eller folk med småsyskon...)

Solveig Brandts (min handledare på dagis) klockrena kommentar om en burk som en unge på dagis satt och lekte med: "Den är helt tom och innehållslös, precis som du!"

everything comes to an end..

Take it or leave it. Ja, det är precis vad jag ska göra. Har tänkt i nästan en veckas tid att jag ska blogga om hur KUL det är att träna just nu. Och idag fick jag tid till att skriva det. Och vad tror ni hände i natt?? JO, jag åkte på världens halsont, blää. Men tur att det blev bättre på morgonen, hade inte klarat av att jobba med det halsonda som jag hade i natt...

I alla fall -innan jag fick ont i halsen, förra veckan. Det var en alldeles UNDERBAR vecka, med mycket och härlig träning. Tränade bl.a TRE (!) pass i lördags, och jag tvingade inte mig själv till något av passen, utan jag tyckte det var så kul att träna att jag kände att jag VILLE träna. :) Härlig känsla!!! Tilläggas ska att endast ett av passen var jobbigt, de två andra var skytte och styrka, lätta pass... Så det var ju lite synd att det skulle komma en jävla förkylning mitt i alltihopa, men det blir ju lätt så att man drar på sig förkylningar när man är i form...

Har jobbat första dagen idag :)
Söta ungar eller vad?? Många söta, och många dryga... Men det går bra, jag är fröken och jag säger till på skarpen. x) Får i alla fall betalt, och det är det som är bra med jobb (: